Μικρές Αγγελίες - Kleinanzeigen                Επαγγελματικός Οδηγός - Branchenbuch

  

Αντίγραφο του Ν.Χουδαλάκης: «Θέλουμε να καλύψουμε την ανάγκη της εξωστρέφειας»

Μιλώντας στον europolitis.eu ο Νικόλαος Χουδαλάκης, Διευθύνοντας Σύμβουλος της FORUM ΑΕ διοργανωτής FOOD EXPO εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκθεση και δήλωσε:

«Η έκθεση κατάφερε στην 3η της διοργάνωση να γίνει η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Θέλουμε να καλύψουμε την ανάγκη της εξωστρέφειας και να φέρουμε εκθέτες και αγοραστές. Η συνεργασία με τον Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. είναι άψογη και θέλουμε μέσω αυτής να προσελκύσουμε Ελληνες επαγγελματίες του εξωτερικού».

Ο Ευρωπολίτη με την παρουσία του στην FOOD EXPO 2016, φρόντισε μίλησε, άκουσε και μεταφέρει τις σκέψεις και τις θέσεις των διοργανωτών, θεσμικών και εμπορικών εκπροσώπων που
παραβρέθηκαν εκεί:
Νικόλαος Χουδαλάκης,
Διευθύνοντας Σύμβουλος της FORUM ΑΕ διοργανωτής της FOOD EXPO

Η έκθεση κατάφερε στην 3η της διοργάνωση να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. 970 εκθέτες ήταν μαζί μας εκ των οποίων οι 100 είναι ξένοι. Εχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ξένων αγοραστών και υπολογίζουμε πως έγιναν περίπου 5.500 συναντήσεις. Ετσι, η έκθεση αυτή πέρα από τις εσωτερικές ανάγκες να καλύψει και τη εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.
Στόχος είναι η παραπέρα διεθνοποίηση της έκθεσης, να φέρουμε ακόμη περισσότερους εκθέτες και αγοραστές από το εξωτερικό και η έκθεση να αποτελέσει την εικόνα των ελληνικών επιχειρήσεων διεθνώς. Αυτό μέχρις ένα βαθμό έχει επιτευχθεί, χρειάζεται αρκετή δουλειά. Η
3η διοργάνωση δείχνει ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας και είμαστε ευχαριστημένοι.

Ο κ. Νικόλαος Χουδαλάκης με τον εκδότη του Ευρωπολίτη κ.Βασίλειο Βούλγαρη

Η συνεργασία με τον Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. είναι εξαιρετικά καλή. Εχουμε προσκαλέσει και έδωσαν το παρών περίπου 40 μέλη του. Μέσω του Συνδέσμου συμμετέχουν κάποιες ελληνικές επιχειρήσεις και στόχος είναι να προσελκύσουμε τους Ελληνες επαγγελματίες του εξωτερικού,
είτε ασχολούνται με εμπορία τροφίμων και ποτών, είτε έχουν εστιατόρια, είτε οποιαδήποτε επιχείρηση που έχει να κάνει με το τρόφιμο. Να τους ξαναδώσουμε τις ρίζες τους. Να γίνουν οι πρεσβευτές των ελληνικών τροφίμων και ποτών στο εξωτερικό. Τα ελληνικά προϊόντα υπερέχουν απ’ όλα τα υπόλοιπα σαν ποιότητα. Στόχος της έκθεσης ήταν να δώσει μια διάσταση μεσογειακή, μέσω και της Mediterranean Food Experience.
Η μεσογειακή διατροφή γνωρίζει άνθιση και η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά της διατροφής και όσο η συγκεκριμένη κουζίνα αναπτύσσεται τόσο και τα ελληνικά προϊόντα θα έχουν ζήτηση.

 

Η Ελληνική Εφημερίδα στην Ευρώπη-

DIE GRIECHISCHE ZEITUNG IN EUROPA

Am Schomm 40, 41199 Mönchengladbach  
Telefon: +49 2166 64 78 733 
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εγγραφή σε Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα του Europolitis.eu
captcha 
×

Το Europolitis.eu χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. OK     Διαβάστε περισσότερα...