Μικρές Αγγελίες - Kleinanzeigen                Επαγγελματικός Οδηγός - Branchenbuch

  

Home

Στον Όμιλο της Volkswagen θα παραμείνει τελικά η Ducati ύστερα από πιέσεις που άσκησε το μεγαλύτερο εργατικό συνδικάτο του VW Group, η IG Metall, η οποία στάθηκε δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων της ιταλικής εταιρείας στην προσπάθειά τους να μην πωληθεί η Ducati.


 

Σύμφωνα με  την Automotive News Europe, ο Πρόεδρος της Ducati, Claudio Domenicalli, ανακοίνωσε στους εργαζομένους της εταιρείας την περασμένη Παρασκευή ότι σταματούν οι συζητήσεις για την πώληση της Ducati, ύστερα από την παρέμβαση της IG Metall.

Οι συζητήσεις για την πώληση της Ducati είχαν ξεκινήσει  το προηγούμενο έτος και  ανάμεσα στους ενδιαφέροντες βρισκόταν και η Harley-Davidson, αλλά και η γνωστή ιταλική οικογένεια της Benetton.

Οι τελικές προσφορές από τους αγοραστές αναμένονταν να γίνουν μέσα στον Οκτώβριο, όμως με βάση τα νέα δεδομένα αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μία βρετανική ιστοσελίδα σύγκρισης κλινικών, και η Clinic Compare  έχει συγκεντρώσει μια κατάταξη των πιο ανθυγιεινών χωρών στον κόσμο.


Η εταιρεία με κριτήρια την κατανάλωση οινοπνεύματος, καπνού ανά άτομο ανά έτος, και της παχυσαρκίας, παίρνοντας δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τη CIA World Factbook και την Παγκόσμια Ένωση Πνευμονοδών (Lung Association) για 179 χώρες, έβγαλε τις  10 ανθυγιεινές χώρες του κόσμου. Μέσα στην λίστα και η Ελλάδα.

 

Δείτε παρακάτω τη λίστα:

ΕΛΛΑΔΑ:   Πάνω από το 25% του ελληνικού πληθυσμού είναι παχύσαρκοι.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Κατά μέσο όρο, κάθε κάτοικος καταναλώνει 11,2 λίτρα αλκοόλ ετησίως.

ΛΙΒΑΝΟΣ: Ο Λίβανος έρχεται στην τρίτη θέση σε κατανάλωση καπνού – κάθε κάτοικος καπνίζει κατά μέσο όρο 3.023 τσιγάρα ετησίως.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Περίπου το 30,1% του καναδικού πληθυσμού είναι παχύσαρκοι.

ΒΕΛΓΙΟ: Η χώρα κατέλαβε την έβδομη θέση τόσο στην κατανάλωση αλκοόλ όσο και στον καπνό.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Περίπου το 24,5% του πληθυσμού είναι παχύσαρκοι και η μέση κατανάλωση αλκοόλ ανά κάτοικο κάθε χρόνο είναι 12,8 λίτρα.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Η χώρα έχει το 25,6% του πληθυσμού είναι παχύσαρκο.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Περίπου το 25% του πληθυσμού της χώρας είναι παχύσαρκο.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Κατά μέσο όρο, κάθε κάτοικος καπνίζει 1.369 τσιγάρα ετησίως και πίνει 12.3 λίτρα καθαρής αλκοόλης.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Η χώρα ήρθε στην έκτη θέση σε κατανάλωση αλκοόλ, στα 13,6 λίτρα ανά άτομο, ετησίως

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

 Την προσέλκυση νέων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και την ανάδειξη της πόλης ως "υπερδύναμη" της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου επιθυμεί μέσω του προγράμματος "Study in Thessaloniki" η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.'Οπως είπε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η Θεσσαλονίκη βάσει ερευνών θεωρείται -όπως αυτή του πανεπιστημίου του Μονάχου- ως ο κορυφαίος προορισμός για να σπουδάσει κανείς.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τη Θεσσαλονίκη την επιλέγουν κάθε χρόνο εκτός από τους 'Ελληνες και χιλιάδες νέοι του εξωτερικού, τόσο μέσω προγραμμάτων ανταλλαγής όσο και για ολοκληρωμένη φοίτηση.
Ο κ.Πέγκας ανέφερε πως το 2015 οι ξένοι φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανέρχονταν σε 1.200, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο την ίδια χρονιά το 18% των φοιτητών του ήταν ξένοι, ενώ για το 2016 το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας φιλοξενούσε φοιτητές από άλλες χώρες κατά 20% στο συνολικό αριθμό των φοιτητών του.
Επιπλέον, τονίστηκε πως τα νούμερα σε ιδιωτικά κολέγια είναι ακόμη υψηλότερα, ενώ υπάρχουν και σταθερά προγράμματα ανταλλαγής που ανά εξάμηνο φέρνουν σημαντικό αριθμό φοιτητών στην πόλη.
Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την έγκριση σχεδίου πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και της ακαδημαϊκής κοινότητας της πόλης για την ανάπτυξη της δράσης "Study in Thessaloniki".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

 «Το hypnobirthing μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γέννα ως μέθοδος αυτοϋπνωσης, στην οποία μπορεί η γυναίκα να μπαινοβγαίνει πάρα πολύ εύκολα. Πρόκειται για μία μέθοδο βαθιάς χαλάρωσης, όπου η γυναίκα ακούγοντας ηχητικά κομμάτια, τα οποία στην ουσία την κατευθύνουν, παραμένει σε βαθιά χαλάρωση και να αφήνεται να παρασυρθεί από τη γέννα της. Τα ηχητικά κομμάτια είναι κατευθυντικά, δηλαδή, π.χ. "τώρα βρίσκεσαι σε ένα λιβάδι", "περίγραψε το μέρος που έχεις επιλέξει για σένα και το μωρό σου" ή "ακούω τον ήχο της θάλασσας".

Ουσιαστικά είναι οδηγίες που βάζουν την έγκυο σε μία κατάσταση ύπνωσης. Τα ηχητικά κομμάτια είναι συγκεκριμένα και είναι ίδια για όλες. Σε περίπτωση ισχιακής προβολής ή όταν είναι φυσιολογικός ο τοκετός υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι ειδικά γι' αυτές τις μαμάδες. Γενικά, όμως, όλη η προετοιμασία των ηχητικών κομματιών γίνεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Από την εγκυμοσύνη η γυναίκα πρέπει να κάνει πάρα πολλή δουλειά στο σπίτι. Δεν μπαίνει ξαφνικά να γεννήσει και ακούει κάτι που θα την οδηγήσει σε ύπνωση. Όχι ότι δεν θα σε βοηθήσει κάτι τέτοιο, απλά αν έχει εκπαιδευτεί προηγουμένως θα μπει πολύ πιο εύκολα στη χαλάρωση και την ύπνωση. Αν πρόκειται να γεννήσει με καισαρική, τα ηχητικά κομμάτια βοηθάνε και εκεί. Θα γίνει επισκληρίδιος, απλά η βαθιά χαλάρωση θα τη βοηθήσει στο να μην αγχωθεί περισσότερο και να μείνει ήρεμη»

«Μέσα από το ταξίδι της χαλάρωσης και της ύπνωσης δίνεται η δυνατότητα στις υποψήφιες μαμάδες και τους υποψήφιους μπαμπάδες να αναθεωρήσουν και να απαλλαγούν από αρνητικές σκέψεις, φόβους, ιστορίες που πιθανά να έχουν ακούσει για την εγκυμοσύνη αλλά και τη γέννα. Τους δίνεται η ευκαιρία να επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητό τους και να αποκτήσουν έναν θετικό τρόπο σκέψης σε σχέση με τις αλλαγές στην περίοδο της κύησης αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους με το βρέφος. Το hypnobirthing προσφέρει τη γνώση και τα εργαλεία, ώστε να ενδυναμωθούν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για τον νέο ρόλο τους ως γονείς» επισημαίνουν  μαίες εκπαιδευμένες στο hypnobirthing. 

 

Η μέθοδος της ύπνωσης στον τοκετό είχε αναφερθεί για πρώτη φορά από γυναικολόγο το 1893.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Μεταξύ των δέκα υποψηφίων για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας του κόσμου για το 2017 βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η IAAF. Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ επιλέχθηκε από μία επιτροπή ειδικών, μαζί με τις Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), Μαρία Λασιτσκένε (Ρωσία), Χέλεν Ομπίρι (Κένυα), Σάλι Πίρσον (Αυστραλία), Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία), Μπρίτνεϊ Ριζ (ΗΠΑ), Κάστερ Σεμένια (Νότια Αφρική), Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) και Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία).

Η αντίστοιχη δεκάδα υποψηφίων στους άνδρες, που δεν περιλαμβάνει τον Γιουσέιν Μπολτ, απαρτίζεται από τους Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ (Κατάρ), Πάβελ Φάιντεκ (Πολωνία), Μο Φάρα (Μεγάλη Βρετανία), Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ), Ελιτζάχ Μανανγκόι (Κένυα), Λούβο Μανιόνγκα (Νότια Αφρική), Ομάρ ΜακΛίοντ (Τζαμάικα), Κρίστιαν Τέιλορ (ΗΠΑ), Γουέιντ Φαν Νίεκερκ (Νότια Αφρική) και Γιοχάνες Φέτερ (Γερμανία).

Για την επιλογή του κορυφαίου και της κορυφαίας του κόσμου για το 2017 θα προσμετρηθούν, οι ψήφοι του συμβουλίου της IAAF (50%), οι ψήφοι της οικογένειας της IAAF (25%) και η ψηφοφορία του κοινού (25%), η οποία θα γίνει μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της διεθνούς ομοσπονδίας, ως τις 16 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι τρεις με τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία, ενώ η τελική ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή στο Μονακό, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Τα διαπιστωμένα αποθέματα χρυσού της Κίνας ανέρχονταν σε 12.100 τόνους στο τέλος του 2016 και ήταν τα δεύτερα υψηλότερα στον κόσμο, μετά από αυτά της Νότιας Αφρικής, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Κινεζικού Συνδέσμου Χρυσού (CGA) Τσανγκ Γιονγκτάο, σε συνέντευξη Τύπου.

 

Οι συνολικές συναλλαγές χρυσού στην κινεζική αγορά - περιλαμβανομένων αυτών στα χρηματιστήρια χρυσού και τα χρηματιστήρια προθεσμιακών τιμών καθώς και των εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών στις εμπορικές τράπεζες - ανήλθαν σε 70.000 τόνους πέρυσι, δήλωσε ο Τσανγκ, ο οποίος αναμένει ότι θα ξεπεράσουν τους 100.000 τόνους έως το 2020.

 

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού επί μία δεκαετία και η χώρα με τη μεγαλύτερη ζήτηση χρυσού επί τέσσερα έτη, ενώ σκοπεύει να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της χρυσού κατά 500 τόνους έως το 2020 από περίπου 450 τόνους σήμερα.

 

Στο πρώτο εξάμηνο του 2017, η παραγωγή χρυσού έφθασε τους 207 τόνους και ήταν μειωμένη 9,8% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με στοιχεία της CGA. Στο ίδιο διάστημα, η ζήτηση χρυσού αυξήθηκε κατά σχεδόν 10% σε 545 τόνους, με τη ζήτηση ράβδων χρυσού να αυξάνεται περισσότερο από 50%.

 

Α.Χ.

 

 

  ΑΠΕ-ΜΠΕ- Xinhua  

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Το πνεύμα της ανακύκλωσης επιβάλλει τίποτε να μην πετιέται, αλλά όλα να ξαναβρίσκουν μια νέα χρήση. Μετά από τα πλαστικά, το γυαλί, τα μέταλλα, τα ηλεκτρονικά, τις μπαταρίες και τόσα άλλα ανακυκλωμένα αντικείμενα, έρχεται η σειρά ενός πιο «ευαίσθητου» πράγματος που βρίσκεται σε παγκόσμια αφθονία: των χρησιμοποιημένων χαρτιών της τουαλέτας, που έως σήμερα θεωρούνται οριστικά χαμένα απόβλητα.

 Έως σήμερα τα χρησιμοποιημένα χαρτιά τουαλέτας είναι μάλλον κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται - πολύ περισσότερο κανείς δεν διανοείται να τα θεωρήσει ως αξιοποιήσιμο πόρο. Όμως τα χαρτιά αυτά - ως χαρτιά που είναι- αποτελούν πλούσια πηγή άνθρακα, καθώς περιέχουν 70% έως 80% κυτταρίνης.

Κατά μέσο όρο οι άνθρωποι στην Ευρώπη παράγουν κάθε χρόνο δέκα έως 14 κιλά χρησιμοποιημένων χαρτιών τουαλέτας ανά κεφαλή. Τα χαρτιά αυτά αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των αποβλήτων στις απανταχού χωματερές.

 Ολλανδοί επιστήμονες προτείνουν σε πρώτη φάση τα χαρτιά τουαλέτας, αφού συλλέγονται ξεχωριστά, να μετατρέπονται σε αέριο μέσω ειδικών συσκευών και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ειδικών κυψελών καυσίμου, το αέριο αυτό να μετατρέπεται σε ηλεκτρικό ρεύμα. Η αποδοτικότητα αυτής της τεχνολογίας για την παραγωγή ηλεκτρισμού εκτιμάται σε 57%, παρόμοια με μια μονάδα ηλεκτροπαραγωγής φυσικού αερίου με τεχνολογία συνδυασμένου κύκλου.

Προς το παρόν, καμία εταιρεία ή δημοτική επιχείρηση δεν έχει αποφασίσει να κάνει το τολμηρό βήμα υλοποίησης μιας τέτοιας επένδυσης. Οι ολλανδοί ερευνητές ευελπιστούν ότι η Κίνα, που φιλοδοξεί να αποκτήσει ηγετική θέση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, θα κάνει την αρχή.

 

Οι χημικοί και οι περιβαλλοντικοί επιστήμονες των πανεπιστημίων του 'Αμστερνταμ και της Ουτρέχτης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ενεργειακής τεχνολογίας "Energy Technology", προτείνουν μια διαδικασία δύο σταδίων και υπολογίζουν ότι το κόστος του ρεύματος ανά κιλοβατώρα θα είναι συγκρίσιμο με αυτό των φωτοβολταϊκών.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

 Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που μετακινούνται, με αποτέλεσμα την εκμηδένιση των συνόρων και την αύξηση της δυνατότητας άμεσης εξάπλωσης αρκετών λοιμωδών νοσημάτων μεγάλης σημασίας για τη Δημόσια Υγεία.

Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα, κάθε χρόνο μετακινούνται περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι, από τους οποίους 900 εκατ. για λόγους αναψυχής, 85 εκατ. για ανεύρεση εργασίας και 16 εκατ. ως πρόσφυγες. Ειδικά για τα διεθνή ταξίδια αναψυχής, τα τελευταία χρόνια καταγράφεται αύξηση 4% κάθε χρόνο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αύξηση των ταξιδιών προς τροπικούς και υποτροπικούς προορισμούς σε Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Οι ιοί ευθύνονται για αρκετές από τις πιο πρόσφατες επιδημίες ή πανδημίες της ανθρωπότητας από αναδυόμενα ή νέο-αναδυόμενα νοσήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το SARS το 2003, η νόσος Chikungunya το 2005-2007, η πανδημική γρίπη Η1Ν1 το 2008-2009, η πολιομυελίτιδα στη Συρία και στην Ανατολική Αφρική το 2013, το MERS το 2013-2014, τα εισαγόμενα κρούσματα Ebola σε κάποιες χώρες το 2014, καθώς και η τρέχουσα επιδημία ιλαράς στην Ευρώπη, με περισσότερα από 14.000 και 41 θανάτους.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Με 290 εκθέτες θα συμμετάσχει εφέτος η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία, προγραμματίζοντας την πιο δυναμική της παρουσία στο θεσμό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

O Enterprise Greece Invest & Trade, ο κρατικός φορέας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, είναι ο διοργανωτής του κρατικού ελληνικού περιπτέρου.

 

Η εκθεσιακή επιφάνεια που θα καλύψουν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα ξεπερνάει τα 6.200 τετραγωνικά μέτρα, σημειώνοντας αύξηση 24% σε σχέση με την προηγούμενη εκδήλωση, γεγονός το οποίο κατατάσσει την Ελλάδα στις κορυφαίες συμμετοχές της έκθεσης.

 

Ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 7.200 από 100 χώρες.

 

Στην Anuga η Ελλάδα θα παρουσιάσει παραδοσιακά προϊόντα για τα οποία φημίζεται διεθνώς, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, καθώς και μερικώς επεξεργασμένα προϊόντα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ελιές, το μέλι, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκά, σνακ, κατεψυγμένα τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά, μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα.

 

Οι 160.000 εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και άλλες τρεις ελληνικές ομαδικές συμμετοχές από τις εταιρείες Promo Solution, Great-Trade Exhibitions & Exports Consulting και Economotechniki, ενώ τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους θα παρουσιάσουν και μεμονωμένοι Έλληνες εκθέτες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

 

Τα 50 χρόνια ζωής έκλεισε ο Ηρακλής Ελλάς Αννοβέρου με την διοίκηση του συλλόγου να πραγματοποιεί για την επέτειο αυτή εκδήλωση για όλους τους Έλληνες που ζουν στο Αννόβερο.


 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ελληνικής ενορίας η οποία από νωρίς κατακλύστηκε από όλη την ελληνική κοινότητα της πόλης του Αννοβέρου. Οι καλεσμένοι μαζί με την διοίκηση τους προπονητές και τους παίκτες γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την επέτειο των 50 χρόνων της ίδρυσης του συλλόγου με ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς από ελληνικούς τοπικούς συλλόγους  και με άφθονο φαγητό και ποτό.

Στο πρώτο χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Σταύρος Χερχελετζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  ενώ στην συνέχεια της ομιλίας του θέλοντας να τιμήσει τους  ιδρυτές του συλλόγου έκανε μία ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του συλλόγου.

 

«Το μεράκι και η αγάπη των Ελλήνων Μεταναστών για το Χόμπι τους έγινε κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο ξεκίνησε  επίσημα στις 1η Οκτωβρίου 1967 απέκτησε Οντότητα, απήχηση  και ο Ηρακλής Ελλάς έγινε η αγαπημένη ομάδα εκατοντάδων Ελλήνων στο Αννόβερο. Σήμερα ο Ηρακλής Ελλάς αποτελείται από τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες: Την Νεοσύστατη ομάδα εφήβων, Tην ομάδα των Βετεράνων, Mια δεύτερη ομάδα ανδρών και την Πρώτη ομάδα η οποία βρίσκεται στην Μέση της σκάλας των κατηγοριών που είναι μόνο εφτά κατηγορίες κάτω από την Bundesliga. Η Κατηγορία μας είναι η Bezirksliga και ήμαστε εφέτος μετά από εφτά παιχνίδια αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας.»

 

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε μετά την κοπή τούρτας από τον πρόεδρο της ομάδας Δήμο Βασιλειάδη και τους παίκτες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος του Αμβούργου Γιώργος Αρναούτης. 

Αξίζει να σημειωθεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης η  διοίκηση της ελληνικής ομάδα τίμησε για την μακροχρόνια προσφορά στο σύλλογο τα εξής μέλη: Ula Overheu, Ralf Overheu, Julia Κουταλίδη , Γιάννης Κουταλίδης , Χρήστο Τσίκο και τον Δημήτρη Παγανόπουλο.

Φωτογραφίες Δημήτρης Παγανόπουλος

 

 

 

Κατηγορία ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Η Ελληνική Εφημερίδα στην Ευρώπη-

DIE GRIECHISCHE ZEITUNG IN EUROPA

Am Schomm 40, 41199 Mönchengladbach  
Telefon: +49 2166 64 78 733 
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφή σε Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα του Europolitis.eu
captcha 
×

Το Europolitis.eu χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. OK     Διαβάστε περισσότερα...