Μικρές Αγγελίες - Kleinanzeigen                Επαγγελματικός Οδηγός - Branchenbuch

  

ΟΣΕΠΕ: Συνέδριο στην καρδιά της Ευρώπης ( 17 Οκτωβρίου -Ευρωκοινοβούλιο)

 

Νέες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει η Ομοσπονδία Ποντίων στην Ευρώπη για την προώθηση του ποντιακού ζητήματος διoργανώνοντας  στο Ευρωκοινοβούλιο ημερίδα με τίτλο:  «Αυλη Μνημειακή και Χριστιανική Πολιτιστική Κληρονομιά στην Τουρκία σήμερα».

 

Τι ποιο ουσιαστικό από το να δημιουργείς δράσεις στη καρδιά των πολιτικών Ευρωπαϊκών αποφάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο.  Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Ευρωβουλευτές, Ιστορικοί, Πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι πολιτικών ιδρυμάτων.

 

Δ.Τ  ΟΣΕΠΕ: 

«Το Συνέδριο μας έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης στα ζητήματα της θρησκευτικής και πολιτισμικής κληρονομιάς των Ελλήνων στην κάθ' ημάς Ανατολή που συνιστούν μέγιστη παράμετρο των τραγικών συνεπειών της Γενοκτονίας καθώς πέραν των χιλιάδων θυμάτων, το ιστορικό υπόβαθρο, τα μνημεία, το φυσικό περιβάλλον των γηγενών Ελλήνων Ορθοδόξων υπέστησαν παρομοίως σχεδόν  ανεπανόρθωτη βλάβη με απαράδεκτες μετασκευές και καταστροφές όσο και διαστρέβλωση των συμβόλων τους. 

 Την εικόνα αυτή την θεωρούμε τον έτερο βραχίονα της Γενοκτονίας πολιτικής εξαφάνισης του στίγματος της ιστορικής πορείας 30 αιώνων με προφανή στόχο την αλλαγή του τοπίου μετά την εκρίζωση των φυσικών προσώπων. 

 Στο Συνέδριο μας θα αποδείξουμε με στοιχεία την πολιτική αυτή και θα θέσουμε τόσο την χώρα θύτη, όσο και την πολιτισμένη Ευρώπη ενώπιον των ευθυνών της Ιστορίας καθώς όλα αυτά αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και οφείλουν να προστατεύονται σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες και τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρική αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα έναρξης  στις 14:30

Στους ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται: 


- Εκπρόσωποι πολιτικών ιδρυμάτων από την Γερμανία και άλλες χώρες

- Πανεπιστημιακοί  από το διεθνές δίκαιο

- Ιστορικοί 

- Ευρωβουλευτές»

 

Η Ελληνική Εφημερίδα στην Ευρώπη-

DIE GRIECHISCHE ZEITUNG IN EUROPA

Am Schomm 40, 41199 Mönchengladbach  
Telefon: +49 2166 64 78 733 
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εγγραφή σε Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα του Europolitis.eu
captcha 
×

Το Europolitis.eu χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. OK     Διαβάστε περισσότερα...