Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1 Οκτωβρίου – Καλό μήνα

Published

on

Ο δέκατος μήνας του Γρηγοριανού Ημερολογίου, με διάρκεια 31 ημερών. Πήρε την ονομασία του από τη λατινική λέξη Octo (= οκτώ), επειδή στο αρχαίο δεκάμηνο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο όγδοος στη σειρά μήνας.

Στη συνέχεια, με την προσθήκη του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, το ρωμαϊκό ημερολόγιο έγινε δωδεκάμηνο. Ο Οκτώβριος μετακινήθηκε στη δέκατη θέση, αλλά διατήρησε την παλιά του ονομασία. Οι Ρωμαίοι τον ονόμαζαν και Sementilius (semen = σπόρος).

Στην αρχαία Ελλάδα ο Οκτώβριος ισοδυναμούσε με το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα Βοηδρομιώνα και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα Πυανοψιώνα. Η περίοδος αυτή ήταν πλούσια σε γιορτές (Προηρόσια, Πυανόψια, Θησεία, Απατούρια, Οσχοφόρια, Θεσμοφόρια), καθώς οι Αθηναίοι φρόντιζαν να εξασφαλίζουν τη θεϊκή προστασία για τον κύκλο των γεωργικών εργασιών, που μόλις άρχιζε. Για το ίδιο λόγο οι Ρωμαίοι θυσίαζαν ένα άλογο στο Πεδίο του Άρεως για να πάνε καλά τα σπαρτά. Τον Οκτώβριο διεξάγονταν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους τα περίφημα Ελευσίνια Μυστήρια, σε Αθήνα και Ελευσίνα.

Στο λαϊκό καλεντάρι, ο Οκτώβριος ονομάζεται Αγιοδημήτρης ή Αγιοδημητριάτης, από τη μεγάλη χριστιανική γιορτή του Αγίου Δημητρίου (26 Οκτωβρίου), Βροχάρης και Σποριάς (Σποριάτης ή Σπαρτός), για τις ευεργετικές βροχές στη σπορά (σχετική η παροιμία «Οκτώβρη και δεν έσπειρες, οχτώ σακιά δεν γέμισες») και Μπρουμάρης (ομιχλώδης, σκοτεινός).

Ο Οκτώβριος σχετίζεται με μεγάλες στιγμές του νεώτερου Ελληνισμού. Στις 26 Οκτωβρίου 1912 απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκη από τον Ελληνικό Στρατό, στις 28 Οκτωβρίου 1940 η φασιστική Ιταλία επιτέθηκε στη χώρα μας και στις 12 Οκτωβρίου 1944 η γαλανόλευκη κυμάτισε και πάλι στην Ακρόπολη.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την ολική έκλειψη Ηλίου

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας; pixabay

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στη Βόρεια Αμερική είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν χθες, Δευτέρα, την ολική έκλειψη Ηλίου.

Το μεξικανικό θέρετρο Μασατλάν στις ακτές του Ειρηνικού ήταν η πρώτη δημοφιλής τοποθεσία παρατήρησης του σπάνιου φαινομένου.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, φορώντας ειδικά γυαλιά. Πολλοί περίμεναν αναπαυτικά σε ξαπλώστρες, ενώ μια ορχήστρα έπαιζε τη μουσική από την κινηματογραφική ταινία «O Πόλεμος των Άστρων» («Star Wars»).

Στην κορύφωση του φαινομένου, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Η 43χρονη Λούρδες Κόρο ταξίδεψε 10 ώρες με το αυτοκίνητο για να φθάσει στο Μασατλάν, προκειμένου να είναι μεταξύ των πρώτων που θα παρατηρούσαν την εντυπωσιακή ηλιακή έκλειψη. «Η τελευταία που είχα δει ήταν σε ηλικία 9 ετών», είπε.



Αυτή η ολική έκλειψη Ηλίου ήταν ορατή για πολύ μεγαλύτερο διάστημα σε σύγκριση με εκείνη του 2017.

Χθες η μέγιστη διάρκεια έφθασε κατά τόπους τα 4 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, ενώ πριν από επτά χρόνια ήταν 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Η ηλιακή έκλειψη ήταν ορατή σε 15 αμερικανικές πολιτείες, από το Τέξας μέχρι το Μέιν, προτού έρθει η σειρά των κατοίκων του ανατολικού Καναδά.

Μικρές αγροτικές πόλεις – όπως το Αντβάνς του Μισούρι, με πληθυσμό περίπου 1.300 κατοίκων – δέχθηκαν χιλιάδες επισκέπτες.

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν παντού ευνοϊκές, όπως για παράδειγμα στο Τέξας, όπου επικρατούσε συννεφιά.



Οι αμερικανικές αρχές είχαν προειδοποιήσει όσους ήθελαν να θαυμάσουν το φαινόμενο ότι θα έπρεπε να φορέσουν ειδικά γυαλιά προτού στρέψουν το βλέμμα στον ουρανό, προκειμένου να αποφύγουν να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια τους.

Η επόμενη ολική έκλειψη Ηλίου αναμένεται τον Αύγουστο του 2026, αλλά θα είναι ορατή κυρίως σε Ισλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και περιοχές της Ρωσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Σαχάρα πλήττει την δυτική Ευρώπη

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Προειδοποίηση για ένα «εξαιρετικού χαρακτήρα» επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Σαχάρα προς την δυτική Ευρώπη, από το Σάββατο, εξέδωσε το ευρωπαϊκό παρατηρητήριο Copernicus τονίζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις για την ποιότητα του αέρα.

Το τρίτο σε διάστημα δύο εβδομάδων επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Σαχάρα προς την Ευρώπη είναι σε εξέλιξη από τις 6 Απριλίου και έχει δημιουργήσει υψηλές συγκεντρώσεις PM10 (μικροσωματιδίων) «στην Ιβηρική Χερσόνησο καθώς και σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας και της Γερμανίας», ξεπερνώντας ορισμένες φορές τον ημερήσιο ευρωπαϊκό μέσο όρο έκθεσης, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα (CAMS) του παρατηρητηρίου Copernicus

Οι συγκεντρώσεις αυτές θα συνεχίσουν να αυξάνονται τις επόμενες ημέρες λόγω των ευνοϊκών ατμοσφαιρικών συνθηκών που παρατείνουν την μεταφορά σκόνης, προειδοποιεί το CAMS.

«Αυτό το τελευταίο επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Σαχάρα είναι το τρίτο στο διάστημα των τελευταίων δύο εβδομάδων και συνδέεται με τις μετεωρολογικές συνθήκες που δημιούργησαν ζεστό καιρό σε ολόκληρη την δυτική Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες», τονίζει ο Μαρκ Πάρινγκτον της CAMS.



«Αν και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, νέφη σκόνης από την Σαχάρα να φθάνουν στην Ευρώπη, η ένταση και η συχνότητα τέτοιων επεισοδίων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, γεγονός που πιθανόν να οφείλεται σε αλλαγές στα σχήματα ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η έκθεση σε αυξημένα επίπεδα PM10 μπορεί να έχουν διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, με την πυροδότηση κρίσεων άσθματος ή αλλεργιών και την επιδείνωση ορισμένων αναπνευστικών και καρδιαγγειακών νόσων, κυρίως στα ευάλωτα άτομα (έγκυοι, παιδιά, ηλικιωμένοι, ανοσοκατεσταλμένοι).



Η Σαχάρα είναι η μεγαλύτερη πηγή ορυκτής σκόνης και απελευθερώνει 60-200 εκατομμύρια τόνους ετησίως.

Αν τα μεγαλύτερα σωματίδια πέφτουν γρήγορα στο έδαφος, τα μικρότερα μπορούν μεταφερθούν σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων και να φθάσουν στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΑ: Κανονικά πραγματοποιούνται οι πτήσεις σήμερα

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε παράνομη την 4ωρη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει η ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας) από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Η ΥΠΑ τονίζει ότι προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού παράλληλα με την υποστήριξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, κάτι στο οποίο θα πρέπει να συνεισφέρουν με σύνεση και υπευθυνότητα όλοι οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αισιοδοξία για διακοπές χωρίς προβλήματα στα αεροδρόμια

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Αυξημένη είναι πλέον η πιθανότητα ομαλής εκτέλεσης του πτητικού προγράμματος κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς εργοδότες και συνδικαλιστές βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία.

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι διαμάχες οι οποίες σχετίζονται με τις νέες συλλογικές συμβάσεις στις αεροπορικές μεταφορές.

Το προσωπικό εδάφους, το οποίο εκπροσωπείται από τη συνδικαλιστική οργάνωση Ver.di, θα λάβει σε τρία στάδια και εντός 15 μηνών αύξηση αποδοχών από 13,1% έως και 15,1%, ενώ η νέα σύμβαση θα έχει διάρκεια ενός έτους.



Το αίτημα σχετικά με τη διεύρυνση του επιδόματος υπερωριών συμφωνήθηκε να συζητηθεί εκ νέου στο τέλος του έτους.

Αισιοδοξία για συμφωνία και μεταξύ του συνδικάτου των πληρωμάτων καμπίνας UFO και της Lufthansa εντός της εβδομάδας εξέφρασαν και οι δύο πλευρές, έπειτα από διαδικασία διαιτησίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ήρθε καλοκαίρι την … άνοιξη στη Γερμανία

Published

on

Από

Στη Βόννη οι κερασιές φέτος μπουμπούκιασαν νωρίτερα λόγω της ζέστης. Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ο υδράργυρος έφτασε στους 30,1 βαθμούς σε χωριό της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Πάρτι κάτω από τις κερασιές της Βόννης. Μέτρα για επερχόμενο καύσωνα.

Ήταν ένα ασυνήθιστα ζεστό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, αυτό που έζησε η Γερμανία, ανάμεσα σε 25 με 30 βαθμούς, τη στιγμή που μόλις μπήκε η άνοιξη, με τις συνηθισμένες θερμοκρασίες γι’ αυτήν την εποχή να είναι συνήθως πολύ πιο χαμηλές.

Αλλά τι είναι σύνηθες πλέον στον καιρό της κλιματικής κρίσης; Σύμφωνα με στοιχεία το απόγευμα του Σαββάτου σημειώθηκε ρεκόρ θερμοκρασίας από τότε που ξεκίνησε η καταγραφή των μετεωρολογικών στοιχείων.

«Προσκύνημα» στις ανθισμένες κερασιές

Στο ΄Ολσμπαχ, στην κοιλάδα του Ρήνου, ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 30,1 βαθμούς, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Το προηγούμενο ρεκόρ μετρήθηκε από 1ης μέχρι 11ης Απριλίου 2011 με 27,7 βαθμούς Κελσίου.

Αλλά και χαμηλότερες θερμοκρασίες σε άλλα μέρη, κάτι το ασυνήθιστο για τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, έβγαλαν τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και τα …ρούχα τους.

Ο κόσμος αναζήτησε το πράσινο, τις λίμνες, τα ποτάμια ή τις πισίνες, ορισμένες άνοιξαν. Άλλοι έκαναν βόλτες με τα ανοιχτά τους αυτοκίνητα ή τα ποδήλατα, πολλοί πέταξαν χαρταετούς, κι άλλοι έκαναν σκι ή βόλτα με καραβάκια στις λίμνες και τους ποταμούς. Στα εστιατόρια δεν μπορούσε κανείς να βρει θέση έξω.

Στα παγωτατζίδικα ατέλειωτες ήταν οι ουρές για ένα χωνάκι.

Στη Βόννη πάντως άνθρωποι από όλον κόσμο «προσκύνησαν» παραδοσιακά τις ανθισμένες κερασιές, που φέτος μπουμπούκιασαν νωρίτερα λόγω ζέστης.

Φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, πήραν από νωρίς θέση για να καταγράψουν το υπέροχο θέαμα της φύσης. Στους δύο παράλληλους δρόμους με τις ανθισμένες κερασιές στήθηκαν τραπεζάκια με λιχουδιές, μικροπωλητές, κάτι σαν γερμανικό γιουσουρούμ, έδιναν σε χαμηλές τιμές παλιά αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια, μικροέπιπλα και ό,τι άλλο έβαζε ο ανθρώπινος νους.



Και βέβαια, το φυσικό ντεκόρ συμπλήρωσαν μουσικά συγκροτήματα που έπαιζαν ασταμάτητα. Ο κόσμος χόρευε κάτω από τον πύρινο ήλιο, ο ιδρώτας κυλούσε ποτάμι και φυσικά η μπύρα.

Το 2023 ήταν η πιο ζεστή χρονιά στη Γερμανία από την έναρξη των μετεωρολογικών μετρήσεων, μετά από μια επίσης ζεστή χρονιά-ρεκόρ του 2022. Εμπειρογνώμονες δεν αποκλείουν το 2024 να ξεπεράσει το 2023.

Αλλά για να σχετικοποιήσουμε κάπως τις εντυπώσεις το κατακαλόκαιρο «επισκέφθηκε» την άνοιξη και στο παρελθόν. Ήταν τον μακρινό Απρίλη του 2012 με 32,9 βαθμούς στο Μεργκεντχάιμ της Βάδης-Βυρτεμβέργης και το Κίτσινγκεν της Βαυαρίας.

Μέτρα κατά του καύσωνα και η βιταμίνη D

Και επειδή οι Γερμανοί είναι συνήθως οργανωμένοι η γερμανική κυβέρνηση εξήγγειλε ήδη από πέρυσι μέτρα κατά του φετινού, κατά πάσα πιθανότητα, καύσωνα.

Ο υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ είχε συνάντηση με εκπροσώπους της κεντρικής κυβέρνησης και των κρατιδίων, αλλά και της αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών, στην οποία αναλύθηκαν τα σχέδια και οι πόροι για την καταπολέμηση του καύσωνα και οι συγκεκριμένοι στόχοι.

Η εφαρμογή όλων αυτών είναι τελικά στα χέρια των τοπικών αρχών. Σε πολλές πόλεις υπάρχουν εκστρατείες ενημέρωσης μέσω ιστότοπων, φυλλαδίων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η Στουτγάρδη, το Ανόβερο, το Μόναχο και η Βρέμη. Στη Στουτγάρδη χαρτογραφούνται οι δροσεροί χώροι της πόλης. Ένας τέτοιος χάρτης υπάρχει ήδη στο Ανόβερο, το Μόναχο και το Ντίσελντορφ, όπως ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές.



Στο Ντίσελντορφ μπορεί κανείς να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για σκιερούς χώρους πρασίνου, παιδικές χαρές με νερό, σιντριβάνια, βρύσες με πόσιμο νερό, εγκαταστάσεις κολύμβησης και κλιματιζόμενα ή δροσερά κτίρια, όπως μουσεία, βιβλιοθήκες και εκκλησίες.

Βέβαια, οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες από την άνοιξη φέρνουν κι ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ημικρανίες, κόπωση, διαταραχές του ύπνου, εξάντληση, κυκλοφοριακά προβλήματα, δυσκολία στην συγκέντρωση.

Αυτοί που ταλαιπωρούνται πολύ είναι οι αλλεργικοί στη γύρη. Αλλά για τους περισσότερους ο καλοκαιρινός καιρός ξυπνά θετικά συναισθήματα.

«Οι άνθρωποι γίνονται πιο δραστήριοι, βγαίνουν πιο πολύ έξω» λέει η ιατρός μετεωρολόγος Κάτριν Γκρόου.

«Η ηλιακή ενέργεια προκαλεί την παραγωγή βιταμίνης D και σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας όπως λέγεται, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η διάθεση». Ήλιος λοιπόν και πάλι ήλιος!

Πηγή: dw.com


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικητής στο τζακποτ του Powerball κέρδισε 1,3 δισεκατ. δολάρια!

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ένα δελτίο που πουλήθηκε στο Όρεγκον κέρδισε στο τζάκποτ του Powerball πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, το όγδοο μεγαλύτερο ποσό στην αμερικανική ιστορία.

Η κλήρωση στο Powerball έγινε σήμερα το πρωί και οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι λευκές μπάλες 22, 27, 44, 52, 69 και η κόκκινη μπάλα Powerball 9.

Η κλήρωση είναι η 41η από τότε που ο τελευταίος νικητής του Powerball κέρδισε το τζακποτ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο νικητής της σημερινής κλήρωσης κατάφερε να βρει τους έξι αριθμούς με ένα δελτίο 2 δολαρίων.



Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μία στις 292,2 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει πως το τελικό ποσό πολλαπλασιάζεται και το τζακποτ είναι μεγαλύτερο.

Από το βραβείο των περίπου 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί είτε να εισπραχθεί με ένα εφάπαξ ποσό ύψους 608,9 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι μια αρχική καταβολή που θα την ακολουθήσουν 29 ετήσιες καταβολές χρημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ13 ώρες ago

Αυτοκίνητο: Η τεχνολογία 5G θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον τρόπο κατασκευής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την ολική έκλειψη Ηλίου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ20 ώρες ago

Ψήφισμα συμπαράστασης στον εκλεγμένο Δήμαρχο Μπελέρη από τους Έλληνες Αιρετούς Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Νέο επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Σαχάρα πλήττει την δυτική Ευρώπη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ22 ώρες ago

ΥΠΑ: Κανονικά πραγματοποιούνται οι πτήσεις σήμερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Αισιοδοξία για διακοπές χωρίς προβλήματα στα αεροδρόμια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Ήρθε καλοκαίρι την … άνοιξη στη Γερμανία

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

38 εκατ. οι αδιάγνωστοι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια παγκοσμίως

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Ελληνική βραδιά στο Volksfest της Νυρεμβέργης

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Το παθητικό κάπνισμα συνδέεται με την εμφάνιση κολπικής μαρμαρυγής

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΑΡΘΡΑ2 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

BUSINESS-Kleinanzeigen4 εβδομάδες ago

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Η Airbnb απαγορεύει τις κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό των καταλυμάτων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Εξέταση αίματος ανιχνεύει με 83% ακρίβεια τον καρκίνο του παχέος εντέρου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

DÜSSELDORF: ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ (28 ΜΑΡΤΙΟΥ)

ΒΙΝΤΕΟ2 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα απεργία στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία στο προσωπικό ασφάλειας των αεροδρομίων την Πέμπτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Audi ανοίγει τον έκτο κόμβο φόρτισής της στη Φρανκφούρτη

ΒΙΝΤΕΟ2 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ10 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Europolitis TV3 έτη ago

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis