Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορίες που αποδεικνύουν ότι η επιτυχία απαιτεί χρόνο

Published

on

Αναμφισβήτητα, η επιτυχία ενός ανθρώπου έρχεται με πολύ… κόπο! Έχετε ποτέ αναλογιστεί πόσοι κατάφεραν από το μηδέν να χτίσουν κολοσσούς; Oι επιτυχημένοι άνθρωποι εκτός από εξαιρετικό μυαλό, απεριόριστη  θέληση, επιμονή, ταλέντο έχουν και αρκετή υπομονή, καθώς ως γνωστόν η επιτυχία δεν έρχεται αμέσως.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα εκπληκτικά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η επιτυχία απαιτεί χρόνο:

Ο Colonel Sanders ήταν 62 ετών, όταν πούλησε το πρώτο franchise του Kentucky Fried Chicken (ΚFC). Μέχρι τότε είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις εργασίας, προκειμένου να υπομείνει την αποτυχία και τις κακουχίες που υπέστη, συμπεριλαμβανομένου και του μοτέλ που είχε στην κατοχή του, το οποίο κάηκε ολοσχερώς, λίγο πριν δημιουργήσει τα KFC.

Όταν ο Michael Jordan, φοιτούσε στο δεύτερο έτος της σχολής του, δεν του επετράπη να παίξει στην ομάδα μπάσκετ του κολεγίου, καθώς οι προπονητές θεωρούσαν ότι δεν διέθετε το κατάλληλο ύψος.

Παρ’ότι δημιούργησε εκατοντάδες αριστουργήματα, ο Vincent Van Gogh κατάφερε να πωλήσει μόνο ένα έργο του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Το πρώτο μυθιστόρημα του Stephen King, απορρίφθηκε εκατοντάδες φορές από διάφορους εκδοτικούς οίκους, μέχρι που το αγόρασε η Doubleday. Ποιο βιβλίο: Το «Carrie».

Η Sara Blakely απέτυχε στις εξετάσεις εισαγωγής της νομικής σχολής , στη συνέχεια εργάστηκε σε περιστασιακές δουλειές και πωλούσε μηχανήματα φαξ από πόρτα σε πόρτα, λίγο πριν επινοήσει το Spanx και γίνει μια αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

O Adolphe Sax, ο εφευρέτης του σαξοφώνου, κατάφερε από θαύμα να «βγάλει» την παιδική του ηλικία, καθώς πέρασε πολλές απανωτές επιτυχίες: Χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα τούβλο, σχεδόν δηλητηριάστηκε με θειικό οξύ και μία φορά έπεσε σε μια σόμπα. Ωστόσο, τα κατάφερε και το νέο μέσο του έγινε γνωστό σε όλη τη μουσική κοινότητα της εποχής.

Ο Duncan Hines ήταν μια ζωή κριτικός τροφίμων και διατροφής. Όμως, στα 72 του χρόνια, το όνομά του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα ψημένα καλά προϊόντα που είναι τόσο γνωστά σήμερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των εμπορικών σημάτων της

Published

on

Από

Και οι 14 μάρκες αυτοκινήτων της Stellantis έχουν ένα στρατηγικό σχέδιο μέχρι το 2031, με πλήρη χρηματοδότηση εξασφαλισμένη μέχρι το 2026. Photo credits: Didgeman / pixabay

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis Κάρλος Ταβάρες, δήλωσε ότι οι μάρκες αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η Stellantis έχουν χρηματοδότηση μόνο μέχρι το 2026.

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των 14 εμπορικών σημάτων της έως το 2026, είπε ο κ. Ταβάρες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis ανακοίνωσε ότι ο όμιλος θα επανεξετάσει το χαρτοφυλάκιο των μαρκών που διαθέτει τα επόμενα 2-3 χρόνια.



Και οι 14 μάρκες αυτοκινήτων της Stellantis έχουν ένα στρατηγικό σχέδιο μέχρι το 2031, με πλήρη χρηματοδότηση εξασφαλισμένη μέχρι το 2026.

Οι 14 μάρκες υπό την ομπρέλα της Stellantis θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους έως το 2026, πέντε χρόνια νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Το 2021 που ιδρύθηκε η Stellantis είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι υπάρχει μια 10ετής περίοδος χάριτος για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων που εκπροσωπεί.

Η Stellantis ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Κάρλος Ταβάρες θα αποσυρθεί όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του, στις αρχές του 2026, στο πλαίσιο πολλών διοικητικών αλλαγών εντός του ομίλου.

Η Stellantis είναι ένας πολυεθνικός ευρωπαϊκός-αμερικανικός όμιλος κατασκευής αυτοκινήτων, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 βάσει μιας διασυνοριακής συγχώνευσης 50%-50% μεταξύ του ιταλο-αμερικανικού ομίλου Fiat Chrysler Automobiles και του γαλλικού ομίλου PSA.

Η κύρια δραστηριότητα της Stellantis είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση αυτοκινήτων των εταιρειών (με αλφαβητική σειρά) Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Mopar, Opel, Peugeot, Ram και Vauxhall.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

Published

on

Από

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Photo credits: YourAveragePhotographer / pixabay

Θα μπορούσε άραγε το ηλιακό σύστημά μας να φιλοξενεί ένα δεύτερο ουράνιο σώμα ικανό να στηρίξει ζωή, πέρα από τη Γη;

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper της NASA εκτοξεύτηκε σήμερα από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, με σκοπό να το διαπιστώσει.

Ο πύραυλος Falcon Heavy της εταιρείας SpaceX, που μεταφέρει το διαστημικό σκάφος, εκτοξεύτηκε με επιτυχία, έπειτα από την αναβολή της αποστολής, την περασμένη εβδομάδα, λόγω του κυκλώνα Μίλτον.

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 5,5 χρόνια.

Το Europa Clipper είναι το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο που έχει κατασκευάσει η NASA για μια πλανητική αποστολή: έχει μήκος 30,5 μέτρα και πλάτος 17,6 μέτρα όταν οι κεραίες και τα ηλιακά πάνελ του αναπτυχθούν πλήρως – είναι δηλαδή μεγαλύτερο από ένα γήπεδο μπάσκετ. Ζυγίζει περίπου 6 τόνους.



Η αποστολή του είναι να διαπιστώσει εάν ένα από τα φεγγάρια του Δία, η Ευρώπη, μπορεί να φιλοξενήσει ζωή. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι κάτω από την παγωμένη επιφάνεια αυτού του δορυφόρου βρίσκεται ένας ωκεανός νερού σε υγρή κατάσταση.

Η αποστολή δεν θα αναζητήσει συγκεκριμένες ενδείξεις ζωής, αλλά στόχος είναι να απαντήσει στο φλέγον ερώτημα: Η Ευρώπη περιέχει εκείνα τα συστατικά που θα επέτρεπαν στη ζωή να αναπτυχθεί; Εάν η απάντηση είναι θετική, θα οργανωθεί άλλη αποστολή για να εντοπίσει αυτή τη ζωή.

Η ύπαρξη της Ευρώπης ήταν γνωστή από το 1610. Τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες του φεγγαριού αυτού τις τράβηξαν το 1979 τα θρυλικά διαστημόπλοια Voyager.

Σ’ αυτές διακρίνονταν μυστηριώδεις κοκκινωπές γραμμές να διατρέχουν την επιφάνειά της. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του 1990, πέταξε κοντά της το διαστημόπλοιο Galileo, που επιβεβαίωσε την πιθανή ύπαρξη ενός ωκεανού.

Το Europa Clipper δεν θα είναι μόνο του «εκεί έξω». Παράλληλα, το διαστημόπλοιο Juice της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) θα μελετά δύο άλλα φεγγάρια του Δία, τον Γανυμήδη και την Καλλιστώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

WWF: Οι πληθυσμοί της άγριας πανίδας έχουν μειωθεί κατά 73% την τελευταία 50ετία

Published

on

Από

Ο ευρωπαϊκός βίσονας, που εξαφανίσθηκε στην άγρια κατάσταση το 1927, αριθμεί πλέον 6.800 άτομα το 2020 χάρη στην εκτεταμένη εκτροφή και την επιτυχημένη επανεισαγωγή. Photo credits: Krzysiek / pixabay

Οι πληθυσμοί των άγριων ζώων έχουν μειωθεί κατά 73% τα τελευταία 50 χρόνια, κυρίως εξαιτίας της ανθρωπότητας που με την σειρά της απειλείται από τον εκφυλισμό αυτόν των οικοσυστημάτων, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Ταμείου για την Φύση (WWF).

Η έκθεση δημοσιεύεται λίγες ημέρες πριν από την COP16 για την Βιοποικιλότητα στην Κολομβία.

Το συμπέρασμα αυτό της έκθεσης που φέρει τον τίτλο «Ζωντανός Πλανήτης» δεν σημαίνει ότι τα δύο τρίτα του αριθμού των άγριων ζώων του πλανήτη έχουν εξαφανισθεί, αλλά ότι το μέγεθος πληθυσμών (ομάδων ζώων του ιδίου είδους που ζουν στο ίδιο περιβάλλον) έχει μειωθεί κατά 73% κατά μέσον όρο κατά την διάρκεια της τελευταίας πεντηκονταετίας (1970-2020).

Στην προηγούμενη έκθεση του 2022, η τάση έδειχνε μείωση κατά 68%.



Συνολικά, περί τα 5.500 σπονδυλωτά (θηλαστικά, πτηνά, ψάρια, ερπετά και αμφίβια) που ζουν σε 35.000 πληθυσμούς στον κόσμο καταγράφονται με βάση τον «Δείκτη Ζωντανός Πλανήτης» που θεσπίσθηκε το 1998 από την Ζωολογική Εταιρεία του Λονδίνου (ZSL) και επικαιροποιείται κάθε δύο χρόνια.

Ο δείκτης αποτελεί διεθνές σημείο αναφοράς στην παρακολούθηση των φυσικών οικοσυστημάτων και την ανάλυση των επιπτώσεων στην υγεία του ανθρώπου, την διατροφή και την κλιματική αλλαγή, παρά τις επίμονες επικρίσεις επιστημόνων για την μέθοδο υπολογισμού που θεωρείται ότι διογκώνει υπερβολικά το μέγεθος της μείωσης των πληθυσμών.

Η μεγαλύτερη μείωση παρατηρείται στους πληθυσμούς ειδών του γλυκού νερού (-85%), ακολουθούν τα χερσαία σπονδυλωτά (-69%) και τα θαλάσσια (-56%).

Από ήπειρο σε ήπειρο, η μείωση φθάνει το 95% στην Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, ακολουθεί η Αφρική (-76%) και η Ασία-Ειρηνικός (-60%).

Η μείωση είναι λιγότερο θεαματική στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία (-35%) και στην Βόρεια Αμερική (-39%) μόνο και μόνο γιατί οι μεγάλες μεταβολές στην Φύση ήταν ήδη ορατές πριν από το 1970 στις περιοχές αυτές: ορισμένοι πληθυσμοί σταθεροποιήθηκαν ή αναπτύχθηκαν χάρη στις προσπάθειες διατήρησης και προστασίας και την επασεισαγωγή ειδών, σύμφωνα με την έκθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copernicus: Ο Σεπτέμβριος ήταν ο δεύτερος θερμότερος μήνας στα χρονικά

Published

on

Από

Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν σημαίνει μόνο αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και το φαινόμενο της παγίδευσης στην ατμόσφαιρα και στις θάλασσες εξαιτίας της πλεονάζουσας θερμότητας. Photo credits: atrix99 / pixabay

Ο περασμένος μήνας ήταν ο δεύτερος θερμότερος Σεπτέμβριος που έχει καταγραφεί παγκοσμίως σε ένα έτος που είναι “σχεδόν βέβαιο” ότι θα καταγραφεί ως το θερμότερο στα χρονικά, ανακοίνωσε το Copernicus, το πρόγραμμα γεωσκόπησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Σεπτέμβριος κατέγραψε ακραίες βροχοπτώσεις και καταστροφικές καταιγίδες σε όλο τον κόσμο, καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται με μεγαλύτερη σφοδρότητα και συχνότητα καθώς αυξάνονται οι θερμοκρασίες εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Η μέση παγκόσμια θερμοκρασία τον περασμένο μήνα ήταν η δεύτερη υψηλότερη μετά τον Σεπτέμβριο του 2023, σύμφωνα με την υπηρεσία Copernicus, η οποία χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια μετρήσεις από δορυφόρους, πλοία, αεροσκάφη και μετεωρολογικούς σταθμούς για τις ανάγκες των υπολογισμών της.



Το περασμένο έτος ήταν το θερμότερο που έχει καταγραφεί στα χρονικά, αλλά το 2024 φαίνεται ότι θα επαναλάβει το ρεκόρ αυτό.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν σημαίνει μόνο αύξηση της θερμοκρασίας, αλλά και το φαινόμενο της παγίδευσης στην ατμόσφαιρα και στις θάλασσες εξαιτίας της πλεονάζουσας θερμότητας.

Ο θερμότερος αέρας μπορεί να συγκρατήσει περισσότερους υδρατμούς και οι θερμότεροι ωκεανοί φέρνουν μεγαλύτερη εξάτμιση των υδάτων, γεγονός που επηρεάζει τις βροχοπτώσεις και έχει ως αποτέλεσμα αυτές να είναι εντονότερες και να σημειώνονται καταιγίδες.

Σε έναν μήνα ακραίων καιρικών φαινομένων ο τυφώνας Ελίν σφυροκόπησε τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, ο τυφώνας Κράθον την Ταϊβάν, ενώ η καταιγίδα Μπόρις προκάλεσε πλημμύρες και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη.

Οι τυφώνες Γιαγκί και Μπεμπίνκα άφησαν πίσω τους τεράστιες καταστροφές στην Ασία, ενώ φονικές πλημμύρες έπληξαν το Νεπάλ, την Ιαπωνία, τη δυτική και κεντρική Αφρική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περικοπή του 10% του προσωπικού παγκοσμίως προανήγγειλε η Boeing

Published

on

Από

Οι σαρωτικές αλλαγές είναι μία μεγάλη κίνηση από τον Όρτμπεργκ, που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Αύγουστο. Photo credits: WikimediaImages / pixabay

Η Boeing θα περικόψει 17.000 θέσεις εργασίας ή ποσοστό 10% του προσωπικού της παγκοσμίως, θα καθυστερήσει τις πρώτες παραδόσεις του αεροσκάφους 777Χ για ένα έτος, ενώ καταγράφει απώλειες 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο τρίτο τρίμηνο του έτους.

Όλα αυτά όταν η αμερικανική εταιρία παραγωγής αεροσκαφών προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας απεργίας των εργαζόμενων της στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, που διαρκεί εδώ κι ένα μήνα.



Ο Κέλι Όρτμπεργκ εκτελεστικός διευθυντής της Boeing σ’ ένα μήνυμά του προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι μια σημαντική μείωση των εργαζόμενων στην εταιρία είναι απαραίτητη “προκειμένου να υπάρξει προσαρμογή στην οικονομική μας πραγματικότητα”, μετά από μία συνεχιζόμενη απεργία των 33.000 εργαζόμενων της Δυτικής Ακτής που προκάλεσε εμπόδια στην παραγωγή των αεροσκαφών 737 ΜΑΧ, 767 και 777.

“Αλλάζουμε τα επίπεδα του προσωπικού μας για να προσαρμοστούμε στην οικονομική πραγματικότητά μας, αλλά και για να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις προτεραιότητες μας. Μέσα στους επόμενους μήνες προγραμματίζουμε να μειώσουμε τον αριθμό του συνολικού προσωπικού μας κατά περίπου 10%. Οι μειώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν στελέχη της διοίκησης, διευθυντές και εργαζόμενους”, ανέφερε το μήνυμα του Όρτμπεργκ.

Οι σαρωτικές αλλαγές είναι μία μεγάλη κίνηση από τον Όρτμπεργκ, που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Αύγουστο, με την Boeing να υπόσχεται την επανεκκίνηση των σχέσεων της εταιρίας με τους εργαζόμενους, αλλά και με την ένωσή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέκταση των εποχικών πτήσεων της United Airlines από Αθήνα προς ΗΠΑ

Published

on

Από

Η επέκταση των εποχικών πτήσεων από την Αθήνα αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης διεθνούς επέκτασης της United στην ιστορία της. Photo credits: ThePixelman / pixabay

Την επέκταση των εποχικών πτήσεών της με καθημερινές απευθείας συνδέσεις από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ για το καλοκαίρι του 2025, ανακοίνωσε η United Airlines.

Η αεροπορική εταιρεία αυξάνει από 7 σε 10 τις εβδομαδιαίες πτήσεις της προς Νέα Υόρκη/αεροδρόμιο Νιούαρκ (υπό την προϋπόθεση σχετικών εγκρίσεων από την κυβέρνηση) και επίσης ξαναρχίζει τρεις εβδομάδες νωρίτερα τις πτήσεις προς τους κόμβους Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και O’Hare του Σικάγο.



Μαζί με το τρίτο καθημερινό εποχικό απευθείας δρομολόγιο της United μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, οι συνολικές θέσεις που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στις πτήσεις από Ελλάδα προς ΗΠΑ, θα αυξηθούν σχεδόν κατά 30% για το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η επέκταση των εποχικών πτήσεων από την Αθήνα αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης διεθνούς επέκτασης της United στην ιστορία της, με την προσθήκη 11 νέων πτήσεων και οκτώ νέων προορισμών για τους πελάτες της εταιρείας το επόμενο καλοκαίρι.

Από τον Μάιο του 2025, η United θα εγκαινιάσει πέντε νέες πτήσεις από τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη / αεροδρόμιο Νιούαρκ προς προορισμούς που δεν εξυπηρετούνται από καμία άλλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, όπως το Μπιλμπάο στην Ισπανία, το Παλέρμο στην Ιταλία, το Νουούκ στη Γροιλανδία και τη Μαδέρα και το Φάρο στην Πορτογαλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ10 ώρες ago

Η Ελλάδα στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

Έξι θέσεις ανέβηκε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο FIFA Ranking

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των εμπορικών σημάτων της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη βορειοδυτική Ιταλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς την Καλαμάτα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Η Brussels Airlines ξεκινά πτήσεις προς την Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη αποκαθιστά τις υπηρεσίες της μετά την κυβερνοεπίθεση

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς: Όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ζωή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

The Lancet: Οδικός χάρτης για τη μείωση των πρόωρων θανάτων κατά το ήμισυ ως το 2050

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΕΛΜΕ Β.Ρ.Β.: Η συστηματική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών απειλεί την ύπαρξη των σχολείων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Intel «παγώνει» την επένδυσή της στο Μαγδεμβούργο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Άνδρος: Ο νέος ανεξερεύνητος παράδεισος της Μεσογείου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Κολωνίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Τρένο σταμάτησε πριν από τον προορισμό του γιατί ένας σκίουρος αρνήθηκε να αποβιβαστεί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες υπονομεύουν την οδηγική ασφάλεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Εξαρθρώθηκε πλατφόρμα κρυπτογραφημένων επικοινωνιών του οργανωμένου εγκλήματος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Άγνωστη μουσική σύνθεση του Μότσαρτ ανακαλύφθηκε σε βιβλιοθήκη της Λειψίας

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Η Ελλάδα «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στα Wherever Awards 2024

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis