Connect with us

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Χριστούγεννα 2016: Πως να ευχηθείτε σε όλες τις γλώσσες

Published

on

Έχετε αναρωτηθεί πως μπορεί να εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» σε όλο τον κόσμο;

Εμείς μαζέψαμε για εσάς το «Καλά Χριστούγεννα» σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και σας τα παρουσιάζουμε! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε την ευχή στην γλώσσα που θέλετε και κάντε την ανατροπή! Καλά Χριστούγεννα!

Αραβικά- «Milad Majid» ή «Milad Saeed»
Αρμένικα- «Shenoraavor Nor Dari yev Pari Gaghand»
Πορτογαλικά Βραζιλίας- «Feliz Natal»
Αφρικαάνς- «Geseënde Kersfees»
Αλβανικά- «Urime Krishtlindjet»
Βουλγάρικα- «Tchestita Koleda» ή «Tchestito Rojdestvo Hristovo»
Καμπότζη- «Soursdey Noel»
Κινέζικα Mandarin- «Sheng Dankuai Le»
Κινέζικα Cantonese- «Sing Daan Faai Lok»
Κροατικά- «Sretan Bozic»
Τσέχικα- «Velike Vanoce»
Δανικά- «Glædelig Jul»
Ολλανδικά- «Vrolijk Kerstfeest»
Αγγλικά Αμερικής- «Merry Christmas»
Αγγλικά Αυστραλίας- «Ave a bonza Chrissy, Mate»
Αγγλικά Μ. Βρετανίας- «Happy Christmas»
Εσπεράντο- «Gojan Kristnaskon»
Εσθονικά- «Roomsaid Joulu Puhi»
Φάρσι- «Christmas-e-shoma mobarak bashad»
Φεροϊκά- «Gleðilig Jól»
Φιλιππινέζικα- «Maligayang Pasko»
Φινλανδικά- «Hauskaa Joulua»
Γαλλικά- «Joyeux Noël»
Γερμανικά- «Froehliche Weihnachten»
Χαβανέζικα- «Mele Kalikimaka»
Χίντι- «Shub Badadin»
Ουγγρικά- «Boldog Karácsonyt»
Ισλανδικά- «Gledileg Jol»
Ινδία- «Tamil Nadu – Christmas Vaazthukkal»
Ινδονησιακά- «Selamat Hari Natal»
Ιρακινά- «Idah Saidan Wa Sanah Jadidah»
Ιρλανδικά- «Nollaig Shona Duit»
Ιταλικά- «Buon Natale»
Ιαπωνικά- «Meri Kurisumasu»
Κορεάτικα- «Sung Tan Jul Chuk Ha»
Λετονικά- «Prieci’gus Ziemsve’tkus un Laimi’gu Jauno Gadu»
Λιθουανικά- «Linksmu Kaledu»
Μαλτέζικα- «Il-Milied it-tajjeb»
Μαορί- «Meri Kirihimete»
Ναβάχο- «Ya’at’eeh Keshmish»
Νέα Γουινέα- «Meri Christmas»
Νέα Ζηλανδία- «Happy Christmas»
Νορβηγικά- «Gledelig Jul»
Γερμανικά Πενσυλβανίας- «En frehlicher Grischtdaag»
Περού- «Felices Fiestas» ή «Feliz Navidad»
Πολωνικά- «Wesolych Swiat Bozego Narodzenia»
Πορτογαλικά- «Feliz Natal»
Πουντζάμπι- «Hacahi Ke Eide»
Ρουμανικά- «Sarbatori Fericite»
Ρώσικα- «S Rozhdestvom Kristovym»
Σέρβικα- «Hristos se rodi»
Σαμόαν- «Manuea le Karisimasi»
Σλοβακικά- «Vesele Vianoce. A stastlivy Novy Rok»
Σλοβενικά- «Srecen Bozic»
Ισπανικά- «Feliz Navidad»
Σουαχίλι- «Heri ya Krismasi»
Σουηδικά- «God Jul»
Τάγκαλογκ- «Maligayang Pasko»
Ταϊτή- «Ia ora’na no te noere»
Τελούγκου- «Santhasa Krismas»
Ταϊλανδά- «Suksan Christmas»
Τούρκικα- «Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun»
Ουκρανικά- «Z Rizdvom Krystovym» OR «Veselogo Rizdva»
Ουρντού (Πακιστάν)- «Shadae Christmas»
Ουζμπεκικά- «Yangi Yiligiz Mubarak Bolsun»
Βιετναμέζικα- «Chuc Mung Giang Sinh»
Ουαλικά- «Nadolig Llawen»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από το μουσείο στα σκουπίδια βρέθηκε έργο τέχνης με… άδεια κουτάκια μπύρας

Published

on

Από

Photo credits: Didgeman / pixabay

Οι ιθύνοντες ενός μουσείου βρήκαν στα σκουπίδια ένα από τα έργα μοντέρνας τέχνης που φιλοξενεί το μουσείο, ένα έργο που μοιάζει με δύο άδεια κουτάκια μπύρας, καθώς ένα μέλος του προσωπικού το πέταξε νομίζοντας ότι είναι… σκουπίδια.

Το έργο, με τίτλο “Όλες οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί” του Γάλλου καλλιτέχνη Αλεξάντρ Λαβέ, μοιάζει με την πρώτη ματιά σαν δύο άδεια κουτάκια μπύρας, το ένα εκ των οποίων τσακισμένο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο μεταλλικά κουτιά ζωγραφισμένα στο χέρι σε ακρυλικό. «Πολύς χρόνος και προσπάθεια χρειάστηκε για τη δημιουργία τους», σύμφωνα με το μουσείο.



Όμως η καλλιτεχνική του αξία δεν… αναγνωρίστηκε από έναν τεχνικό, ο οποίος πέταξε το έργο στα σκουπίδια ενώ εκτίθενται μέσα σε γυάλινο φρεάτιο ανελκυστήρα.

Η Φράνκε Μπουντίγνκ, εκπρόσωπος του μουσείου LAM στο Λίσε, στο δυτικό τμήμα της Ολλανδίας, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα έργα τέχνης τοποθετούνται συχνά σε ασυνήθιστες τοποθεσίες, εξ ου και σε ασανσέρ.

Η επιμελήτρια Ελίσα βαν ντεν Μπεργκ επέστρεψε από ένα σύντομο διάλειμμα και παρατήρησε ότι τα κουτάκια της μπύρας έλειπαν. Ανέκτησε το έργο από μια σακούλα σκουπιδιών την ώρα που επρόκειτο να πεταχτεί στον κάδο.

Η ίδια τόνισε ότι «δεν κρατά καμία κακία» για τον τεχνικό, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο μουσείο. «Έκανε απλά τη δουλειά του», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πόλη αντιμέτωπη με εισβολή… παπαγάλων

Published

on

Από

Σύμφωνα με ντόπιους, αντιστοιχούν έως και 10 παπαγάλοι για τον καθένα από τους 5.000 κατοίκους της πόλης. Photo credits: Birlok / pixabay

Η πόλη της Αργεντινής Χιλάριο Ασκασούμπι, κοντά στις ακτές του Ατλαντικού, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τους… παπαγάλους.

Χιλιάδες παπαγαλάκια σε πράσινα, κίτρινα, κόκκινα χρώματα έχουν εισβάλει στην πόλη, εξαιτίας της αποψίλωσης των γύρω λόφων, σύμφωνα με βιολόγους.

Τσιμπούν τα ηλεκτρικά καλώδια της πόλης, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και φέρνουν σε απόγνωση τους κατοίκους με τις διαπεραστικές κραυγές τους και το γεγονός ότι κουτσουλάνε παντού.



«Οι πλαγιές εξαφανίζονται και αυτό τα οδηγεί να έλθουν κοντύτερα στις πόλεις για να βρουν φαγητό, καταφύγιο και νερό», δήλωσε η βιολόγος Νταϊάνα Λέρα, εξηγώντας ότι μεγάλο μέρος των δασικών εκτάσεων της Αργεντινής έχει σταδιακά χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Εδώ και λίγα χρόνια, οι παπαγάλοι ξεκίνησαν να φθάνουν στην πόλη, αναζητώντας καταφύγιο για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Ενίοτε, σύμφωνα με ντόπιους, αντιστοιχούν έως και 10 παπαγάλοι για τον καθένα από τους 5.000 κατοίκους της πόλης. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα πτηνά μεταναστεύουν νότια, στους λόφους της Παταγονίας, για την εποχή της αναπαραγωγής.

Οι κάτοικοι της πόλης έχουν επιχειρήσει με διάφορους τρόπους να τα τρομάξουν για να φύγουν, όπως με τον θόρυβο ή με τη χρήση λέιζερ, όμως τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε την αποκατάσταση του φυσικού μας περιβάλλοντος», είπε η Λέρα. «Όμως μέχρι αυτό να συμβεί, πρέπει να σκεφτούμε στρατηγικές που θα μας επιτρέψουν να ζούμε μαζί όσο το δυνατόν πιο αρμονικά μέσα στις πόλεις μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρένο σταμάτησε πριν από τον προορισμό του γιατί ένας σκίουρος αρνήθηκε να αποβιβαστεί!

Published

on

Από

Στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι υπάρχουν 2,7 εκατομμύρια γκρι σκίουροι και ο πληθυσμός τους συνεχίζει να αυξάνεται. Photo credits: jLasWilson / pixabay

Δρομολόγιο τρένου στη Βρετανία ακυρώθηκε όταν ένα ζεύγος σκίουρων επιβιβάστηκε σε αυτό και ο ένας από τους δύο αρνήθηκε να αποβιβαστεί, ανέφερε η διαχειρίστρια εταιρεία Great Western Railway (GWR).

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:54 τοπική ώρα του Σαββάτου στο δρομολόγιο που εκτελούσε τρένο από το Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας με προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Το προσωπικό του τρένου επιχείρησε να διώξει τους δύο… λαθρεπιβάτες όταν το τρένο έφθασε στο Ρέντχιλ του Σάρεϊ, αλλά ο ένας αρνήθηκε να αποβιβαστεί, σύμφωνα με την ίδια πηγή.



“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το τρένο των 0854 που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ρέντινγκ-Γκάτγουικ σταμάτησε στο Ρέντχιλ όταν ένα ζεύγος σκίουρων επιβιβάστηκε στο Γκόμσαλ χωρίς εισιτήρια παραβιάζοντας έτσι τον κανονισμό των σιδηροδρόμων”, ανέφερε εκπρόσωπος της GWR.

“Επιχειρήσαμε να τους απομακρύνουμε στο Ρέντχιλ αλλά ο ένας αρνήθηκε να αποβιβαστεί και επιστράφηκε στο Ρέντινγκ για να τερματιστεί αυτή η ιστορία”, προσέθεσε.

Ενώ τα κατοικίδια, όπως οι σκύλοι, επιβιβάζονται συχνά σε τρένα της Βρετανίας, τα τρωκτικά δεν το συνηθίζουν.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι υπάρχουν 2,7 εκατομμύρια γκρι σκίουροι και ο πληθυσμός τους συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα με την Woodland Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση κατά της εξαφάνισης του είδους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στη Γροιλανδία δημιούργησε δονήσεις σε όλη τη Γη!

Published

on

Από

Η ομάδα εκτίμησε ότι 25 εκατομμύρια κυβικά μέτρα βράχου και πάγου έπεσαν στο φιορδ, ενώ το μέγεθος του τσουνάμι ήταν από τα μεγαλύτερα που έχουν παρατηρηθεί. Photo credits: JChristophe_Andre / pixabay

Μια κατολίσθηση σε απομακρυσμένη περιοχή της Γροιλανδίας προκάλεσε ένα μεγάλο τσουνάμι για εννιά μέρες δημιουργώντας δονήσεις σε ολόκληρη τη Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science.

Το αρχικό γεγονός που δεν παρατηρήθηκε από ανθρώπινο μάτι, ήταν η κατάρρευση μιας βουνοκορφής ύψους 1,2 χιλιομέτρων στο Dickson Fjord, προκαλώντας μια παλινδρόμηση νερού 200 μέτρα στον αέρα με ένα κύμα ύψους έως και 110 μέτρων.

Η κατολίσθηση ήταν αποτέλεσμα της λέπτυνσης του παγετώνα στους πρόποδες του βουνού, που αδυνατούσε να συγκρατήσει τον βράχο από πάνω.

Το κύμα που προκλήθηκε, το οποίο εκτεινόταν σε μήκος 10 χιλιομέτρων του φιόρδ, μειώθηκε στα επτά μέτρα μέσα σε λίγα λεπτά, όπως υπολόγισαν οι ερευνητές, και τις επόμενες ημέρες έπεσε στα λίγα εκατοστά.



Η ομάδα εκτίμησε ότι 25 εκατομμύρια κυβικά μέτρα βράχου και πάγου έπεσαν στο φιορδ, ενώ το μέγεθος του τσουνάμι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν παρατηρηθεί στην πρόσφατη ιστορία.

Εβδομήντα χιλιόμετρα μακριά από την κατολίσθηση, κύματα τσουνάμι ύψους τεσσάρων μέτρων προκάλεσαν ζημιές σε μια ερευνητική βάση και κατέστρεψαν χώρους πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς σε όλα τα φιόρδ.

Η διεπιστημονική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν 68 επιστήμονες από 40 ιδρύματα σε 15 χώρες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κίνηση του νερού κατά το τσουνάμι ήταν η αιτία ενός μυστηριώδους, παγκόσμιου σεισμικού σήματος που προβλημάτισε τους σεισμολόγους τον Σεπτέμβριο του 2023.



Χρησιμοποιώντας ένα λεπτομερές μαθηματικό μοντέλο, οι επιστήμονες προέβλεψαν ότι η μάζα του νερού θα μετακινούνταν μπρος-πίσω κάθε 90 δευτερόλεπτα και αυτό ταίριαζε με τις καταγραφές των δονήσεων που ταξίδεψαν στον φλοιό της Γης σε όλη την υδρόγειο.

Η ομάδα χρησιμοποίησε επίσης εικόνες που κατέγραψε ο στρατός της Δανίας στο φιόρδ λίγες ημέρες μετά το συμβάν. Ο συνδυασμός τοπικών δεδομένων πεδίου και απομακρυσμένων παρατηρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα επέτρεψε στην ομάδα, όπως σημειώνεται, να λύσει τον γρίφο και να ανασυνθέσει την ακολουθία γεγονότων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

Published

on

Από

Οι Πολιτείες άρχισαν να καταργούν τη δεκαετία του 1930 ισχυρισμούς για «βάλσαμο της καρδιάς» που προηγουμένως μπορούσαν να ακολουθήσουν οι γυναίκες όταν αθετείτο η υπόσχεση γάμου. Photo credits: PRISCILAFLORES / pixabay

Της φόρεσε το δαχτυλίδι. Μπορεί να το πάρει πίσω; Αυτή είναι η υπόθεση που εκδικάζεται στο ανώτατο δικαστήριο της Μασαχουσέτης.

Ο Τζόνσον, ένας συνταξιούχος ανώτερος μηχανικός και η Σετίνο, πρώην δασκάλα, συναντήθηκαν σε ένα μπαρ στο Χίνγκαμ της Μασαχουσέτης. Της έκανε πρόταση γάμου το 2017 δίνοντάς της το δαχτυλίδι των 70.000 δολαρίων.

Καθώς προχωρούσαν τα σχέδια του γάμου, ο Τζόνσον, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, είπε ότι υποπτεύθηκε ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε παράλληλη σχέση αφού είδε μηνύματα στο τηλέφωνό της που αντάλλασσε με έναν άλλον άντρα και τότε αυτός ακύρωσε τον γάμο.



Η Σετίνο αρνείται τις κατηγορίες του Τζόνσον περί απιστίας, λέγοντας ότι ο άνδρας εκείνος ήταν φίλος δεκαετιών. Ο Τζόνσον μήνυσε την Σετίνο για να πάρει πίσω το δαχτυλίδι, αλλά ένας δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μηνυτής έκανε λάθος σχετικά με τη σχέση της τότε μνηστής του και ότι αυτός φταίει για τον χωρισμό τους.

Η απόφαση αυτή ανατράπηκε από εφετείο πέρυσι. Το εφετείο απεφάνθη ότι ενώ ο Τζόνσον μπορεί να υποκινήθηκε από μια εσφαλμένη εικασία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτό δεν σήμαινε ότι ήταν αδικαιολόγητο να διαλύσει τον αρραβώνα. Στη συνέχεια, η Σετίνο προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο της Πολιτείας. Είπε ότι αγωνίζεται να κρατήσει το δαχτυλίδι για λόγους αρχής.

Αγωγές που ζητούν την επιστροφή δαχτυλιδιών είναι ουσιαστικά ο τελευταίος εναπομείνας τύπος δικαστικών διαφορών για διαλυμένους αρραβώνες που αναγνωρίζεται από τα δικαστήρια των ΗΠΑ, αφού οι Πολιτείες στη δεκαετία του 1930 άρχισαν να καταργούν ισχυρισμούς για «βάλσαμο της καρδιάς» που προηγουμένως μπορούσαν να ακολουθήσουν οι γυναίκες όταν αθετείτο η υπόσχεση γάμου.

Πλέον η πλειονότητα των Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων του Νιου Τζέρσεϊ, της Νέας Υόρκης και της Πενσυλβάνια, θεωρούν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ως ένα δώρο υπό όρους που θα πρέπει να επιστραφεί στον δωρητή μετά τη λύση του αρραβώνα, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω… ληστείας

Published

on

Από

Ο 71χρονος ιδιοκτήτης, λέγεται ότι ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπος με τον φερόμενο ως κλέφτη, ο οποίος ήταν... απορροφημένος στο διάβασμα. Photo credits: Pexels / pixabay

Ένας επίδοξος διαρρήκτης στη Ρώμη συνελήφθη όταν κατά τη διάρκεια ληστείας σε ένα σπίτι ηλικιωμένου, σταμάτησε για να διαβάσει ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 38χρονος φέρεται να μπήκε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Πράτι της ιταλικής πρωτεύουσας μέσω ενός μπαλκονιού, αλλά αποσπάστηκε η προσοχή του αφού πήρε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα του Ομήρου από το κομοδίνο.

Ο 71χρονος ιδιοκτήτης, λέγεται ότι ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπος με τον φερόμενο ως κλέφτη, ο οποίος ήταν… απορροφημένος στο διάβασμα.



Αφού αιφνιδιάστηκε, ο κλέφτης στη συνέχεια προσπάθησε να δραπετεύσει φεύγοντας από το ίδιο μπαλκόνι, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στην αστυνομία φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο κτίριο για να επισκεφθεί ένα γνωστό του πρόσωπο ενώ είχε στην κατοχή του μια τσάντα που περιείχε ακριβά ρούχα τα οποία είχαν κλαπεί από άλλο σπίτι νωρίτερα εκείνο το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ10 ώρες ago

Η Ελλάδα στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ12 ώρες ago

Έξι θέσεις ανέβηκε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο FIFA Ranking

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των εμπορικών σημάτων της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη βορειοδυτική Ιταλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ20 ώρες ago

Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς την Καλαμάτα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Η Brussels Airlines ξεκινά πτήσεις προς την Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη αποκαθιστά τις υπηρεσίες της μετά την κυβερνοεπίθεση

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς: Όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ζωή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

The Lancet: Οδικός χάρτης για τη μείωση των πρόωρων θανάτων κατά το ήμισυ ως το 2050

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΕΛΜΕ Β.Ρ.Β.: Η συστηματική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών απειλεί την ύπαρξη των σχολείων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Intel «παγώνει» την επένδυσή της στο Μαγδεμβούργο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Άνδρος: Ο νέος ανεξερεύνητος παράδεισος της Μεσογείου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Κολωνίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Τρένο σταμάτησε πριν από τον προορισμό του γιατί ένας σκίουρος αρνήθηκε να αποβιβαστεί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες υπονομεύουν την οδηγική ασφάλεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Εξαρθρώθηκε πλατφόρμα κρυπτογραφημένων επικοινωνιών του οργανωμένου εγκλήματος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Άγνωστη μουσική σύνθεση του Μότσαρτ ανακαλύφθηκε σε βιβλιοθήκη της Λειψίας

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Η Ελλάδα «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στα Wherever Awards 2024

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis