Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μελέτη: Η τετραήμερη εργασία βελτίωσε την υγεία των εργαζομένων στη Βαλένθια

Published

on

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Οι εβδομάδες τετραήμερης εργασίας βελτίωσαν την υγεία των Ισπανών εργαζομένων, μειώνοντας τα επίπεδα άγχους, ενώ ταυτόχρονα περιορίστηκαν οι εκπομπές καυσαερίων, όπως δείχνει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στη Βαλένθια.

Η πόλη αυτή, η τρίτη σε μέγεθος στην Ισπανία με περίπου 800.000 κατοίκους, προγραμμάτισε τις δημόσιες αργίες της ώστε να πέσουν σε τέσσερις συνεχόμενες Δευτέρες, στο διάστημα από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου φέτος.

Το σχέδιο αυτό αφορούσε 360.000 εργαζόμενους.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες επωφελήθηκαν από τα τριήμερα αυτά για να υιοθετήσουν πιο υγιεινές συνήθειες: έκαναν σπορ, ξεκουράστηκαν ή έφαγαν σπιτικό φαγητό, σύμφωνα με την ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών σε θέματα υγείας και κοινωνικών επιστημών που αποτίμησε το πρόγραμμα.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι βελτιώθηκε η υγεία των εργαζομένων, μειώθηκε το άγχος τους και δήλωναν λιγότερο κουρασμένοι και με καλύτερη διάθεση.

Επειδή τις ημέρες αυτές περιοριζόταν και η κίνηση των αυτοκινήτων, βελτιώθηκε και η ποιότητα του αέρα αφού εκπέμπονταν λιγότεροι ρύποι. Παράλληλα ωστόσο, οι καπνιστές και οι πότες κάπνισαν και ήπιαν περισσότερο.

Ένα πολύ υψηλό ποσοστό των κατοίκων που ρωτήθηκαν είπαν ότι ήταν πιο πιθανό να διαβάσουν ένα βιβλίο, να μελετήσουν, να παρακολουθήσουν μια ταινία ή να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι – φωτογραφία, μουσική ή ζωγραφική. Η επιτροπή δεν διευκρίνισε πόσο ήταν αυτό το ποσοστό.

Περισσότερο από όλους ωφελήθηκαν τα παιδιά, επειδή βελτιώθηκε το ισοζύγιο εργασίας-οικογενειακής ζωής των γονιών τους.

Κατά τα τριήμερα αυτά οι τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας εξυπηρέτησαν περισσότερους πελάτες, όμως στα καταστήματα λιανεμπορίου μειώθηκαν οι πωλήσεις.

Υπερβολικός φόρτος εργασίας διαπιστώθηκε στις υπηρεσίες υγείας, επειδή απουσίαζαν από τη δουλειά τους περισσότεροι εργαζόμενοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

Published

on

Από

Το ποσοστό αποταμίευσης είναι τώρα 11,3%, σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο δεκαετίας πριν από την πανδημία. Photo credits: Raten-Kauf / pixabay

Μηδενική ανάπτυξη για την γερμανική οικονομία αναμένει για το τρέχον έτος το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, το οποίο αναθεώρησε την προηγούμενη εκτίμησή του για ανάπτυξη της τάξης του 0,4%.

Στην ανακοίνωσή του, το Ινστιτούτο διορθώνει επίσης την πρόβλεψή του για το 2025, από 1,5% σε 0,9%.

«Η γερμανική οικονομία έχει κολλήσει και μαραζώνει στην ύφεση, ενώ σε άλλες χώρες γίνεται αισθητή η ανάκαμψη. Έχουμε μια δομική κρίση. Γίνονται ελάχιστες επενδύσεις, ειδικά στον κλάδο της μεταποίησης και η παραγωγικότητα παραμένει εδώ και χρόνια στάσιμη. Έχουμε και οικονομική κρίση, με την κατάσταση στις παραγγελίες να είναι δυσμενής.

Η αύξηση της αγοραστικής δύναμης δεν οδηγεί σε αύξηση της κατανάλωσης, αλλά, αντιθέτως, σε περισσότερη αποταμίευση, επειδή οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι», εξήγησε ο επικεφαλής των προβλέψεων του Ifo Τίμο Βολμερσχόιζερ.



Το ποσοστό αποταμίευσης είναι τώρα 11,3%, σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο δεκαετίας πριν από την πανδημία, που ήταν 10,1%.

Την ίδια ώρα, ο ρυθμός του πληθωρισμού θα μειωθεί από το 5,9% του 2023 σε 2,2% φέτος και στη συνέχεια θα περιοριστεί στο 2,0% και στο 1,9% για κάθε ένα από τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ποσοστό ανεργίας θα αυξηθεί από 5,7% πέρυσι σε 6,0% για το τρέχον έτος και στη συνέχεια θα πέσει στο 5,8% και τελικά θα φτάσει στο 5,3% σε δύο χρόνια.

Το έλλειμμα του εθνικού προϋπολογισμού είναι πιθανό να φτάσει το 2,0% της οικονομικής παραγωγής για το 2024 και να μειωθεί στο 1,3% και στο 0,9% το 2025 και το 2026 αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

Published

on

Από

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, αναδεικνύοντας την ισχυρή δυναμική των σχέσεων με την Ομογένεια. Πηγή φωτογραφίας: Διπλωματικό Γραφείο Υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024 με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών, διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο του Υπουργείου Εξωτερικών, εκδήλωση με θέμα “Entrepreneurship and the Greek Diaspora: the example of Greek-German businesses and potential synergies”.



Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, αναδεικνύοντας την ισχυρή δυναμική των σχέσεων με την Ομογένεια και τις δυνατότητες μεταφοράς τεχνογνωσίας και συνεργασιών, αλλά και ενίσχυσης της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν η κυρία Μάιρα Μυρογιάννη, Γενική Γραμματέας, ο κύριος Μαρίνος Γιαννόπουλος, CEO της Enterprise Greece, ο κύριος Θοδωρής Δεληγιαννάκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και ο κύριος Φαίδων Κοτζαμπόπουλος, Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW).

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κυρία Σοφία Παπαδοπούλου, αρχισυντάκτρια ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράταση των αδειών εκμετάλλευσης οργανωμένων πλαζ στην Ιταλία

Published

on

Από

Βάσει της απόφασης, οι νέοι διαγωνισμοί για την εκμετάλλευση των οργανωμένων παραλιών θα διεξαχθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2027. Photo credits: Walkerssk / pixabay

Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε ότι η ισχύς των αδειών εκμετάλλευσης των οργανωμένων πλαζ, παρατείνεται μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2027.

Πρόκειται για άδειες που είχαν λήξει στο τέλος του περασμένου έτους και η κατάσταση αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες, είχε οδηγήσει τους επιχειρηματίες που τις εκμεταλλεύονται, να προχωρήσουν σε συμβολική, δίωρη στάση εργασίας, στις 9 Αυγούστου.



Βάσει της απόφασης της κυβέρνησης της Ρώμης, οι νέοι διαγωνισμοί για την εκμετάλλευση των οργανωμένων παραλιών θα διεξαχθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2027.

Στα βασικά σημεία του «συμβιβασμού» με τις Βρυξέλλες, προβλέπεται ότι οι νέες άδειες θα έχουν κατώτατη χρονική ισχύ πέντε ετών και ανώτατη είκοσι ετών και η καταβολή αποζημίωσης στους σημερινούς κατόχους αδειών, που δεν θα κερδίσουν τους διαγωνισμούς, από μέρους των νέων επιχειρηματιών που θα τους αντικαταστήσουν – οι οποίοι, τέλος, θα πρέπει και να προσλάβουν όσους ήδη εργάζονται στις συγκεκριμένες υποδομές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανία: Τα πανεπιστήμια ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους

Published

on

Από

Το έλλειμμα των πανεπιστημίων ανέρχεται σε 1,7 δισεκατομμύριο στερλίνες (2 δισεκατομμύρια ευρώ) για την εκπαίδευση. Photo credits: PhotoMIX-Company / pixabay

Τα βρετανικά πανεπιστήμια προειδοποίησαν για τον κίνδυνο παρακμής του κλάδου λόγω οικονομικών προβλημάτων, τα οποία επιδεινώνονται από τους περιορισμούς στις θεωρήσεις διαβατηρίων για τους ξένους φοιτητές.

“Βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας των πανεπιστημίων μας”, προειδοποίησε η Σάλι Μάπστοουν, πρόεδρος των Πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UUK), που εκπροσωπεί 141 πανεπιστήμια της χώρας.

“Μπορούμε να αφήσουμε το αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό διεθνώς σύστημά μας της ανώτατης εκπαίδευσης να βυθιστεί στην παρακμή. ‘Η μπορούμε να δράσουμε από κοινού και με την κυβέρνηση”, πρόσθεσε στην ομιλία της στο συνέδριο των UUK στο Ρέντινγκ, δυτικά του Λονδίνου.



Τα βρετανικά πανεπιστήμια προειδοποιούν εδώ και μήνες για την κατάσταση των οικονομικών τους.

Το έλλειμμά τους ανέρχεται σε 1,7 δισεκατομμύριο στερλίνες (2 δισεκατομμύρια ευρώ) για την εκπαίδευση, δήλωσε η Σάλι Μάπστοουν. Σε αυτό προστίθεται έλλειμμα 5 δισεκατομμυρίων στερλινών (5,9 δισεκ. ευρώ) για την έρευνα.

Αξιωματούχοι του κλάδου ζήτησαν από την κυβέρνηση να αυξήσει το κόστος εγγραφής στο ύψος του πληθωρισμού.

Το 2017, το κόστος εγγραφής αυξήθηκε από 9.000 στερλίνες σε 9.250 στερλίνες (10.970 ευρώ) στην Αγγλία. ‘Εκτοτε πάγωσε.

Τα πανεπιστήμια είχαν στραφεί στους φοιτητές του εξωτερικού οι οποίοι πληρώνουν πολύ περισσότερα. Ωστόσο, η συντηρητική κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ, που ήταν στην εξουσία έως τον Ιούλιο, πήρε μέτρα για τις βίζες των φοιτητών αυτών. Από τον Ιανουάριο, οι φοιτητές αυτοί δεν μπορούν πλέον εκτός εξαιρέσεων να φέρουν στη Βρετανία τους συγγενείς τους.

Ως αποτέλεσμα, το πρώτο τετράμηνο του 2024, υποβλήθηκαν 30.000 λιγότερες αιτήσεις για φοιτητική βίζα σε σχέση με το 2023, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Η Γενική Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Μάιρα Μυρογιάννη απηύθυνε χαιρετισμό στο Forum Bio3-2024, μια πρωτοβουλία της BioInnovation Greece, με τίτλο «Φόρουμ Βιοϊατρικής, Βιοπληροφορικής και Βιοτεχνολογίας: Ενθάρρυνση της Συνεργασίας μεταξύ Βιομηχανίας και Ακαδημίας».

Στο φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε από 1-5 Σεπτεμβρίου, σκορυφαίοι επιστήμονες, ερευνητές και ακαδημαϊκοί, νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Στην ομιλία της με τίτλο “Empowering Creativity: Strategies for Fostering Innovation – the Greek Diaspora`s role”, η κα Μυρογιάννη υπογράμμισε τη σημασία των συνεργειών με τους Έλληνες της Διασποράς, τονίζοντας τη διαχρονικά ισχυρή παρουσία τους στην οικονομία, την επιστήμη, και τον πολιτισμό.

Επεσήμανε ότι οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, ενώ επίσης δραστηριοποιούνται σε προηγμένους τομείς όπως είναι η βιοτεχνολογία, η φαρμακολογία και η έρευνα, ανταλλάσσοντας γνώσεις, δεξιότητες και βέλτιστες πρακτικές και ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία, τις επενδύσεις και τις διεθνείς συνεργασίες.

Η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό ρόλο της δικτύωσης των Ελλήνων ανά τον κόσμο, σημειώνοντας ότι «Αναπτύσσοντας ισχυρότερα δίκτυα και δημιουργώντας πλατφόρμες που συνδέουν Έλληνες επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες, μπορούμε να καλλιεργήσουμε ένα δυναμικό σύστημα καινοτομίας, να μοιραστούμε ιδέες, πόρους και ευκαιρίες, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία μεταξύ των Ομογενών μας».

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή της, η κα Μυρογιάννη επεσήμανε ότι, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και η έτι περαιτέρω διασύνδεση της ελληνικής ομογένειας με την Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητες του νέου Στρατηγικού Σχεδίου του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Απόδημους Έλληνες κατά το χρονικό διάστημα 2024-2027.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με εισιτήριο η πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

Published

on

Από

Η παράδοση λέει ότι οι επισκέπτες ρίχνουν ένα νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στη Ρώμη και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Photo credits: weareaway / pixabay

Η Ρώμη εξετάζει το ενδεχόμενο να περιορίσει την πρόσβαση στην Φοντάνα ντι Τρέβι, το διάσημο συντριβάνι στο κέντρο της Ρώμης και ένα από τα πιο πολυσύχναστα μνημεία της πόλης, ενόψει μιας χρονιάς που αναμένεται να έχει αυξημένη τουριστική κίνηση η ιταλική πρωτεύουσα.

Η Ρώμη προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει το Ιωβηλαίο του 2025, μια ρωμαιοκαθολική εκδήλωση διάρκειας ενός έτους, που αναμένεται να προσελκύσει 32 εκατομμύρια τουρίστες και προσκυνητές.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά σχέδια, οι επισκέψεις στο εμβληματικό σιντριβάνι θα απαιτούν προηγούμενη κράτηση, με καθορισμένους χρόνους και περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα σκαλιά γύρω από αυτό.



“Για τους Ρωμαίους σκεφτόμαστε να το κάνουμε δωρεάν, ενώ όσοι δεν είναι κάτοικοι θα κληθούν να κάνουν μια συμβολική συνεισφορά, ένα ή δύο ευρώ”, διευκρίνισε ο σύμβουλος τουρισμού της Ρώμης Αλεσάντρο Ονοράτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

Την Τετάρτη, ο δήμαρχος Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι χαρακτήρισε “πολύ μεγάλη πιθανότητα” τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό του αριθμού των τουριστών.

Η Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου η παράδοση λέει ότι οι επισκέπτες ρίχνουν ένα νόμισμα για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στη Ρώμη και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους, υπήρξε επί μακρόν σημαντικό αξιοθέατο ακόμη και για παγκόσμιους ηγέτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago

Η Αλόννησος, ανέπαφο «μαργαριτάρι» της Μεσογείου για τους Ιταλούς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες ago

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Παράταση των αδειών εκμετάλλευσης οργανωμένων πλαζ στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες ago

Η υπερβολική φωτορύπανση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για Αλτσχάιμερ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Βρετανία: Τα πανεπιστήμια ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Με εισιτήριο η πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Δύο ερευνήτριες του ΙΤΕ λαμβάνουν επιχορήγηση εκκίνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διεθνής έρευνα αποκαλύπτει πως η διαλειμματική δίαιτα ρυθμίζει τη γήρανση μέσω της αυτοφαγίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Την εισαγωγή ανθρωποειδών ρομπότ στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτων διερευνά η BMW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Ολλανδία: Ο δήμος της Χάγης απειλεί με έξωση τον πρωθυπουργό!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στροφή των Ευρωπαίων καταναλωτών στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Οι 35 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με τους βρετανικούς Times

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Χρυσό στα… ηλεκτρονικά απορρίμματα ψάχνει η Βρετανία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Αεροπορικές παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων προς προορισμούς στη Μέση Ανατολή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: «Ολοένα πιο πιθανό» ότι το 2024 θα είναι η πιο θερμή χρονιά στα χρονικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Κορυφώνονται σήμερα οι Περσείδες, η θεαματική βροχή από πεφταστέρια

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV5 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis