Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 29,3% στις πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Απρίλιο

Published

on

Photo credits: imperioame / pixabay

Αύξηση 29,3% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Απρίλιο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 23.711 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 18.343 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2023 (αύξηση 1,9% είχε καταγραφεί τον Απρίλιο 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022).

Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε 14.343 έναντι 10.995 που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 30,5%.

Το α’ τετράμηνο, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 87.203 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 79.387 που κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 9,8% (αύξηση 16,4% είχε σημειωθεί το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022).

Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε 53.714 έναντι 47.865 που κυκλοφόρησαν το α’ τετράμηνο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 12,2%.



Παράλληλα, τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν 8.748 νέες μοτοσυκλέτες άνω των 50 cc (καινούργιες και μεταχειρισμένες εξωτερικού) έναντι 5.468 τον αντίστοιχο μήνα του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 60% (μείωση 1,7% είχε σημειωθεί τον Απρίλιο 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022).

Οι καινούργιες μοτοσυκλέτες ανέρχονται σε 8.342 έναντι 5.186 που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 60,9%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού

Published

on

Από

Συνολικά 26 μοντέλα από τις τέσσερις μάρκες θα εκτεθούν στην έκθεση. Προγραμματίστηκε να γίνουν πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες. Photo credits: donauwood / pixabay

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην 90ή έκδοση του Mondial de l’Auto / Paris Motor Show 2024 από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Η Stellantis στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, πρόκειται να παρουσιάσει πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες, καινοτόμα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Leapmotor.



Οι μάρκες Citroen, Peugeot και Alfa Romeo θα πραγματοποιήσουν τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Η συνεργασία της Stellantis με τη Leapmotor θα εκτεθεί πλήρως για πρώτη φορά, με τέσσερα προσιτά ηλεκτρικά οχήματα και με την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου B10, ενός SUV της κατηγορίας C.

Οι επισκέπτες στο Porte de Versailles (αίθουσα 4) θα δουν την εκτενή γκάμα νέων, ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τις τέσσερις μάρκες.

Συνολικά 26 μοντέλα από τις τέσσερις μάρκες θα εκτεθούν στην έκθεση. Προγραμματίστηκε να γίνουν πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει κάνει πιο πιθανή την εμφάνιση καταιγίδων όπως η Μπόρις

Published

on

Από

Η καταιγίδα Μπόρις έπληξε χώρες μεταξύ των οποίων η Πολωνία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Αυστρία και η Ιταλία, προκαλώντας τον θάνατο 24 ανθρώπων και ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ. Photo credits: lmaresz / pixabay

Η κλιματική αλλαγή έχει κάνει δύο φορές πιο πιθανές τις σφοδρές βροχοπτώσεις, όπως αυτές που έπληξαν την κεντρική Ευρώπη προκαλώντας καταστροφικές πλημμύρες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα.

Η καταιγίδα Μπόρις έπληξε χώρες μεταξύ των οποίων η Πολωνία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Αυστρία και η Ιταλία, προκαλώντας τον θάνατο 24 ανθρώπων και ζημιές ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ.



Η έκθεση του World Weather Attibution (WWA), διεθνούς ομάδας επιστημόνων που ερευνά τη σύνδεση της κλιματικής αλλαγής με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι τέσσερις ημέρες βροχόπτωσης που προκάλεσε η καταιγίδα Μπόρις ήταν οι πιο βροχερές που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κεντρική Ευρώπη.

Τόνισε εξάλλου ότι η κλιματική αλλαγή έχει διπλασιάσει τις πιθανότητες εμφάνισης τόσο έντονων φαινομένων, ενώ έχει εντείνει και τη σφοδρότητά τους.

Η έκθεση του WWA επεσήμανε ότι αν και ο συνδυασμός των καιρικών συνθηκών που προκάλεσαν την καταιγίδα – μεταξύ των οποίων η κίνηση κρύου αέρα πάνω από τις Άλπεις και πολύ ζεστού πάνω από τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα – είναι ασυνήθιστος, η κλιματική αλλαγή έχει κάνει αυτού του είδους τις καταιγίδες πιο πιθανές και πιο έντονες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Παραμένουν οι διαφορές Ανατολής – Δύσης 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους

Published

on

Από

Πάνω από το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας επιθυμεί μια κοινωνία στην οποία διασφαλίζονται η ελευθερία, τα δημοκρατικά δικαιώματα. Photo credits: slightly_different / pixabay

Μεγάλες διαφορές μεταξύ Ανατολής και Δύσης διαπιστώνονται ακόμη και 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, επισημαίνεται και στην φετινή έκθεση του κυβερνητικού επιτρόπου.

«Ανατολή και Δύση: ελεύθερες, ενωμένες και ατελείς», είναι ο τίτλος της 170σέλιδης έκθεσης που παρουσίασε ο επίτροπος Κάρστεν Σνάιντερ και στην οποία αναφέρεται ότι η σχέση Ανατολής και Δύσης παραμένει περίπλοκη, ενώ υπάρχουν ακόμη μεγάλες διαφορές τόσο στο εισόδημα όσο και στο προσδόκιμο ζωής.

Οι κάτοικοι των ανατολικών κρατιδίων είναι επίσης περισσότερο ευάλωτοι στις κρίσεις, καθώς είναι πιο πιθανό να μην έχουν αποταμιεύσει αρκετά.

Ενδεικτικά, μόλις το 4% των ανώτερων θέσεων στις επιχειρήσεις καταλαμβάνεται από Ανατολοκογερμανούς, αν και αποτελούν το 20% του συνολικού πληθυσμού.



Στην έκθεση τονίζεται ακόμη η απροθυμία των κατοίκων των δυτικών περιοχών να εγκατασταθούν στην Ανατολή. «Φοβάμαι ότι οι πρόσφατες επιτυχίες της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) στα ανατολικά κρατίδια θα ενισχύσει αυτή την τάση και θα αποτρέψει και πολλούς επενδυτές», σχολίασε ο επίτροπος.

Η επιστημονική υπεύθυνη της έκθεσης Μάριον Ράιζερ σημείωσε επίσης ότι πάνω από το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας επιθυμεί μια κοινωνία στην οποία διασφαλίζονται η ελευθερία, τα δημοκρατικά δικαιώματα όπως η ισότητα των φύλων και η ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών, αλλά, όπως διευκρίνισε, στα ανατολικά κρατίδια υπάρχουν και πολύ διαφορετικές ιδέες για τα θέματα μετανάστευσης και κλίματος, «κυρίως από ηλικιωμένους οι οποίοι μεγάλωσαν στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας».

Απογοητευτική είναι η εικόνα σχετικά με την συνοχή της κοινωνίας, σύμφωνα με την έκθεση. Μόνο το 14% πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη συνοχή στην γερμανική κοινωνία και μόνο το 25% θεωρεί ότι οι άνθρωποι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Τα ποσοστά είναι ακόμη χαμηλότερα μεταξύ των κατοίκων της Ανατολής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αναποτελεσματικοί μέχρι τώρα οι συνοριακοί έλεγχοι, λένε οι αστυνομικοί

Published

on

Από

«Ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης δεν έχει ακόμη επιτευχθεί», δήλωσε ο πρόεδρος του GdP Αντρέας Ρόσκοπφ. Photo credits: oberaichwald / pixabay

Τις επιφυλάξεις του για την αποτελεσματικότητα των ελέγχων στα σύνορα, οι οποίοι επιβλήθηκαν από τις 16 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε το συνδικάτο της αστυνομίας (GdP), έπειτα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου.

Στον πρώτο απολογισμό, επισημαίνεται ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης.

«Ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Χαμηλές είναι επίσης για την ώρα και οι απορρίψεις στα σύνορα», δήλωσε ο πρόεδρος του GdP Αντρέας Ρόσκοπφ στο Δίκτυο RND και πρόσθεσε ότι μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί συγκριτικά λίγα άτομα χωρίς καθεστώς διαμονής ή διακινητές.



Ο κ. Ρόσκοπφ επισήμανε ακόμη ότι τα σημεία ελέγχου «απλώς παρακάμπτονται» και ότι οι εταιρείες των λεωφορείων «αποφεύγουν να κυκλοφορούν». Δεν έχει ωστόσο διαπιστωθεί ακόμη αποτρεπτική επίδραση των μέτρων.

«Ο αριθμός των ατόμων που ζητούν προστασία και άσυλο και παραπέμπονται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας παραμένει υψηλός, καθώς, βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να προωθούμε τους αιτούντες άσυλο και προστασία στην αρμόδια αρχή, εφόσον βέβαια δεν υπάρχει απαγόρευση εισόδου. Μόνο αυτή η υπηρεσία είναι αρμόδια για την εξέταση του αιτήματος», διευκρίνισε ο πρόεδρος του συνδικάτου και επανέλαβε ότι η αστυνομία δεν διαθέτει τον εξοπλισμό προκειμένου να εργαστεί «ως σύγχρονη αστυνομία έρευνας».

Σε αυτόν τον εξοπλισμό, εξήγησε, περιλαμβάνονται σύγχρονα οχήματα αναζήτησης, κινητά σημεία ελέγχου, συστήματα περιορισμού του ορίου ταχύτητας και ειδικός φωτισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πράσινο φως από την ΕΕ για να μειωθεί η προστασία του λύκου

Published

on

Από

Ενώ είχε μειωθεί δραματικά το 19ο αιώνα, ο πληθυσμός των λύκων αυξάνεται στους κόλπους της Ένωσης, σε περίπου 20.300 το 2023 σε 23 χώρες. Photo credits: Pixel-mixer / pixabay

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν το πράσινο φως για να μειωθεί το επίπεδο της προστασίας του λύκου, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, καθώς προχώρησαν προς την κατεύθυνση που ζητούσαν οι κτηνοτρόφοι, παρά την αντίδραση περιβαλλοντικών ενώσεων.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να περάσει, από την «αυστηρή προστασία», στην «απλή προστασία», η οποία θα επιτρέψει να εξοντώνονται ευκολότερα οι λύκοι, όταν κρίνεται πως είναι υπερβολικά πολυάριθμοι σε ορισμένες περιφέρειες, με θέσπιση ποσοστώσεων για το κυνήγι τους.

Η πρόταση αυτή συγκέντρωσε ενισχυμένη πλειοψηφία στις Βρυξέλλες, στη συνεδρίαση των μόνιμων αντιπροσώπων στην Ένωση (Coreper), καθώς την υποστήριξαν 15 κράτη, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Γερμανία, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.



Η γερμανίδα υπουργός Περιβάλλοντος Στέφι Λέμκε, μέλος του κόμματος των Πρασίνων, ξεπέρασε τις επιφυλάξεις της. «Ο πληθυσμός των λύκων έχει τόσο αναπτυχθεί αυτά τα τελευταία χρόνια ώστε αυτή η απόφαση» είναι «απαραίτητη για τους κτηνοτρόφους», δήλωσε.

Ωστόσο το πράσινο φως αυτό δεν είναι παρά ένας σταθμός: η πρόταση αυτή πρέπει τώρα να εγκριθεί στο πλαίσιο της Σύμβασης της Βέρνης για την προστασία της άγριας ζωής, πριν από ενδεχόμενη τροποποίηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ενώ είχε μειωθεί δραματικά το 19ο αιώνα, ο πληθυσμός των λύκων αυξάνεται στους κόλπους της Ένωσης, σε περίπου 20.300 το 2023 σε 23 χώρες.

Η χαλάρωση των κανόνων είναι μια «πρόταση με πολιτικά κίνητρα, η οποία δεν έχει καμιά επιστημονική βάση», κατηγορεί η Σαμπιάν Λεεμάνς, αρμόδια για τη βιοποικιλότητα στους κόλπους της μη κυβερνητικής οργάνωσης WWF. «Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτή η χαλάρωση των κανόνων θα επέτρεπε να κυνηγηθούν οι πληθυσμοί λύκων».

Οι επιθέσεις λύκων σε κοπάδια κτηνοτρόφων έχουν επίσης αυξηθεί ωστόσο οι υπερασπιστές του περιβάλλοντος ζητούν να εφαρμοσθούν «ήδη υφιστάμενες λύσεις συγκατοίκησης», όπως η προστασία των κοπαδιών με ποιμενικούς σκύλους, φράκτες, καθώς επίσης και τη χρησιμοποίηση εθελοντών για τη φύλαξη των κοπαδιών τη νύχτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

Published

on

Από

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο "επιβάλλεται να χτιστεί ένα ψηφιακό μέλλον για τη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού". Photo credits: hugo_petitjean / pixabay

Ερώτηση σχετικά με το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών ανά τον κόσμο για διαδικτυακά online μαθήματα εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Βελόπουλος, “σύμφωνα με ενημέρωση Ελλήνων Ομογενών που κατοικούν σε πόλεις ή χωριά του εξωτερικού στα οποία δε λειτουργούν ελληνικά σχολεία ή Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας τόσο τα παιδιά τους όσο και οι ίδιοι μιλούν όλο και λιγότερο την ελληνική γλώσσα, με αποτέλεσμα η μητρική τους γλώσσα να φθίνει από τη μνήμη τους, αποκλείοντας έτσι τη διάδοσή της στους απογόνους τους από τους ίδιους.



Καθώς η ελληνική γλώσσα είναι μοναδική, αυτή που προσδιόρισε τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία των πληθυσμών της Ευρώπης και που πάνω της αναπτύχθηκε η πρώτη ευρωπαϊκή λογοτεχνία, η φιλοσοφία, οι θεωρητικές επιστήμες και η ιατρική, για την εκμάθησή της απαιτούνται καθηγητές, οι οποίοι να είναι φυσικοί ομιλητές της ελληνικής, πιστοποιημένοι και έμπειροι στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε ενηλίκους, εφήβους και παιδιά.

Μας τόνισαν οι ως άνω ότι, για να διατηρηθεί η ελληνικότητα και για να επιβιώσει ο μεγαλειώδης ελληνικός πολιτισμός στο σύνολό του στην Ομογένεια, δεν πρέπει να εξαφανιστεί η ελληνική γλώσσα ούτε να υποτιμηθεί η διάδοση της ελληνικής κουλτούρας και των ελληνικών παραδοσιακών χορών, αντίθετα επιβάλλεται να χτιστεί ένα ψηφιακό μέλλον για τη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά και οι ενήλικες της Ομογένειας θα μπορούν να μάθουν και να αγαπήσουν την ελληνική γλώσσα αλλά και την ελληνική ιστορία και παράδοση”.



Οι Έλληνες Ομογενείς ζητούν την ίδρυση μιας πλατφόρμας (διαδικτυακού σχολείου) με παροχή δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων ελληνικής γλώσσας για παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εξ αποστάσεως ασύγχρονη και σύγχρονη διδασκαλία για την εκμάθηση της ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας, ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τις επίσημες Εξετάσεις Ελληνομάθειας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και αντίστοιχη πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικών παραδοσιακών χορών, σημειώνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ο κ. Βελόπουλος ρωτά τον Υπουργό: “Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να δημιουργηθεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμένη για την εξ αποστάσεως ασύγχρονη και σύγχρονη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, καθώς και αντίστοιχη πλατφόρμα εκμάθησης και των ελληνικών παραδοσιακών χορών, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελλήνων Ομογενών, η οποία θα παρέχεται δωρεάν προς όφελος των απανταχού Ελλήνων Ομογενών και των οικογενειών αυτών;”


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ6 ώρες ago

Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ8 ώρες ago

Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει κάνει πιο πιθανή την εμφάνιση καταιγίδων όπως η Μπόρις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Γερμανία: Παραμένουν οι διαφορές Ανατολής – Δύσης 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ15 ώρες ago

Τρόποι για ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων με το αυτοκίνητο

ΥΓΕΙΑ17 ώρες ago

Η άσκηση το Σαββατοκύριακο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από 200 ασθένειες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Αναποτελεσματικοί μέχρι τώρα οι συνοριακοί έλεγχοι, λένε οι αστυνομικοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Πράσινο φως από την ΕΕ για να μειωθεί η προστασία του λύκου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Έρευνα: Αύξηση των περιστατικών μυωπίας σε παιδιά και εφήβους ως το 2050

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκίνησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η όγδοη πτήση διαστημικού τουρισμού της Blue Origin

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω… ληστείας

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γενικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Meteo: Μεγάλα ύψη βροχής σε Σποράδες, Εύβοια και Πελοπόννησο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Αύξηση των απελάσεων στη Γερμανία το 2024 εν μέσω πολιτικών αντεγκλήσεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στερεύει ο Μόρνος: Αναδύονται τα βυθισμένα σπίτια από το χωριό Κάλλιο

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV6 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis