Connect with us

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο συνθέτης Μάνος Τσαγκάρης εξελέγη πρόεδρος της Ακαδημίας των Τεχνών στο Βερολίνο

Published

on

Photo credits: ArminEP / pixabay

Ο συνθέτης, ερμηνευτής κρουστών, εικαστικός καλλιτέχνης και ποιητής Μάνος Τσαγκάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Ακαδημίας των Τεχνών, στο Βερολίνο, αντικαθιστώντας την Ζανίν Μεεράπφελ, η οποία συμπλήρωσε το ανώτατο όριο των εννέα ετών στη θέση.

Ο γεννημένος στο Ντίσελντορφ Μάνος Τσαγκάρης, θεωρείται από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πειραματικού μουσικού θεάτρου, με διεθνώς αναγνωρισμένα έργα τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικές σκηνές και φεστιβάλ.

Από το 2016 διευθύνει μαζί με τον Ντάνιελ Οτ την Biennale του Μονάχου για το Νέο Μουσικό Θέατρο, από το 2009 είναι καθηγητής σύνθεσης στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής Carl Maria von Weber της Δρέσδης και μέλος της Ακαδημίας Τεχνών του Βερολίνου, στην οποία από το 2011 διευθύνει το Τμήμα Μουσικής.



Ο Μάνος Τσαγκάρης ασχολείται ακόμη με την έρευνα στο πεδίο της σκηνικής ανθρωπολογίας και το 2011 ίδρυσε το Διεθνές Ινστιτούτο για την Καλλιτεχνική Έρευνα (iike.de). Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Μουσικού Βραβείου Mauricio Kagel, από το Ινστιτούτο Τεχνών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Μαζί με τον κ. Τσαγκάρη, η 62η Γενική Συνέλευση των Μελών, εξέλεξε τον αρχιτέκτονα, δημοσιογράφο αρχιτεκτονικής, διευθυντή σύνταξης του περιοδικού ARCH+ για την Αρχιτεκτονική και τον Αστισμό και επιμελητή εκθέσεων Αν-Λιν Νγκο στη θέση του αντιπροέδρου της η Ακαδημίας.

Η θητεία του προέδρου και του αντιπροέδρου της Ακαδημίας είναι τριετής και μπορεί να ανανεωθεί έως και δύο φορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

Published

on

Από

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, αναδεικνύοντας την ισχυρή δυναμική των σχέσεων με την Ομογένεια. Πηγή φωτογραφίας: Διπλωματικό Γραφείο Υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

Η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024 με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών, διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο του Υπουργείου Εξωτερικών, εκδήλωση με θέμα “Entrepreneurship and the Greek Diaspora: the example of Greek-German businesses and potential synergies”.



Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, αναδεικνύοντας την ισχυρή δυναμική των σχέσεων με την Ομογένεια και τις δυνατότητες μεταφοράς τεχνογνωσίας και συνεργασιών, αλλά και ενίσχυσης της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν η κυρία Μάιρα Μυρογιάννη, Γενική Γραμματέας, ο κύριος Μαρίνος Γιαννόπουλος, CEO της Enterprise Greece, ο κύριος Θοδωρής Δεληγιαννάκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και ο κύριος Φαίδων Κοτζαμπόπουλος, Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW).

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κυρία Σοφία Παπαδοπούλου, αρχισυντάκτρια ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Η Γενική Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Μάιρα Μυρογιάννη απηύθυνε χαιρετισμό στο Forum Bio3-2024, μια πρωτοβουλία της BioInnovation Greece, με τίτλο «Φόρουμ Βιοϊατρικής, Βιοπληροφορικής και Βιοτεχνολογίας: Ενθάρρυνση της Συνεργασίας μεταξύ Βιομηχανίας και Ακαδημίας».

Στο φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε από 1-5 Σεπτεμβρίου, σκορυφαίοι επιστήμονες, ερευνητές και ακαδημαϊκοί, νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Στην ομιλία της με τίτλο “Empowering Creativity: Strategies for Fostering Innovation – the Greek Diaspora`s role”, η κα Μυρογιάννη υπογράμμισε τη σημασία των συνεργειών με τους Έλληνες της Διασποράς, τονίζοντας τη διαχρονικά ισχυρή παρουσία τους στην οικονομία, την επιστήμη, και τον πολιτισμό.

Επεσήμανε ότι οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, ενώ επίσης δραστηριοποιούνται σε προηγμένους τομείς όπως είναι η βιοτεχνολογία, η φαρμακολογία και η έρευνα, ανταλλάσσοντας γνώσεις, δεξιότητες και βέλτιστες πρακτικές και ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία, τις επενδύσεις και τις διεθνείς συνεργασίες.

Η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό ρόλο της δικτύωσης των Ελλήνων ανά τον κόσμο, σημειώνοντας ότι «Αναπτύσσοντας ισχυρότερα δίκτυα και δημιουργώντας πλατφόρμες που συνδέουν Έλληνες επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες, μπορούμε να καλλιεργήσουμε ένα δυναμικό σύστημα καινοτομίας, να μοιραστούμε ιδέες, πόρους και ευκαιρίες, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία μεταξύ των Ομογενών μας».

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή της, η κα Μυρογιάννη επεσήμανε ότι, η ενθάρρυνση της καινοτομίας και η έτι περαιτέρω διασύνδεση της ελληνικής ομογένειας με την Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητες του νέου Στρατηγικού Σχεδίου του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Απόδημους Έλληνες κατά το χρονικό διάστημα 2024-2027.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Καστελόριζο η ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας για το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

Published

on

Από

Photo credits: markosspyromilios / pixabay

Η Γενική Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Μάιρα Μυρογιάννη, επισκέφθηκε το Καστελόριζο εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό στην τελετή έναρξης του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου «Beyond Borders».

Στην ομιλία της η κα Μυρογιάννη αναφέρθηκε στον καταξιωμένο, πλέον, θεσμό του Φεστιβάλ, ο οποίος φέρνει στο Καστελόριζο για μια εβδομάδα διεθνές κοινό, Έλληνες και ξένους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, αλλά και επαγγελματίες και φίλους του οπτικοακουστικού χώρου και του κινηματογράφου.

«Η φετινή διοργάνωση είναι ξεχωριστής σημασίας, καθώς η τιμώμενη χώρα είναι η Αυστραλία, στην οποία ζει και ακμάζει μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες Ελλήνων της Διασποράς» επισήμανε στον χαιρετισμό της η κα Μυρογιάννη.

Η Γενική Γραμματέας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Ειδικό Βραβείο «Οδυσσέας», το οποίο θεσμοθέτησε το 2020 η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι απονέμεται σε δημιουργούς από το χώρο της Ελληνικής Διασποράς, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του έργου των Ομογενών δημιουργών που εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής.

Η κα Μυρογιάννη αναφέρθηκε επίσης στο Στρατηγικό Σχέδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό 2024-2027, το οποίο εκπονήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον συντονισμό του Υπουργού, Γιώργου Γεραπετρίτη, και του Υφυπουργού, Γιώργου Κώτσηρα, και το οποίο αποτυπώνει το όραμα του Υπουργείου για μία σύγχρονη προσέγγιση προς την ελληνική Διασπορά.



Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Γενική Γραμματέας συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μεγίστης, Στράτο Αμύγδαλο, με τον οποίο συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας για μελλοντικές δράσεις. Επίσης παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «My life on Castellorizo – the reminiscences of Renato Tingali», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μεγίστης.

Το Beyond Borders – Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελορίζου, έλαβε φέτος 763 ντοκιμαντέρ από 95 χώρες, ενώ στο πρόγραμμα προβολών του συμπεριέλαβε 37 παγκόσμιες, διεθνείς και ελληνικές πρεμιέρες.

Διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) σε συνεργασία με την Ecrans des Mondes (Παρίσι), ενώ πολύτιμη είναι η συνδρομή διεθνών φορέων (ZDF,ARTE, BBC, RAI TV, Movies that Matter, IDF Prague, PHOENIX, FIPRESCI, κ.ά.).

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και πραγματοποιείται από τις 25 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξωτερικού: «Η έδρα του επικρατείας να παραμείνει στους Απόδημους»

Published

on

Από

Να παραμείνει η βουλευτική έδρα του Επικράτειας στους Απόδημους ζητούν με ανακοίνωσή τους οκτώ οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό. Photo credits: Leonhard_Niederwimmer

Να παραμείνει η έδρα του Επικράτειας στους απόδημους ζητούν με ανακοίνωσή τους οκτώ οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

«Ως απόδημοι Έλληνες και Ελληνίδες και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις οργανώσεις μελών εξωτερικού ζητούμε να συνεχιστεί η εκπροσώπηση του Απόδημου Ελληνισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου για προσωπικούς λόγους, τον οποίο ευχαριστούμε και τιμούμε για την προσφορά του, και η επιθυμία του να αντικατασταθεί από τον έτερο απόδημο Έλληνα του ψηφοδελτίου μας, δηλαδή τον Προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, όχι μόνο αντανακλά τη βούληση των χιλιάδων ψηφοφόρων του κόμματος μας, και ιδιαίτερα των αποδήμων, αλλά συνιστά κορυφαία πράξη πολιτικού θάρρους και ενσυναίσθησης, της επιθυμίας της βάσης μας.



Αποτελεί μια πολιτική απόφαση που σέβεται το πνεύμα του νόμου και υποδηλώνει την στοχοπροσήλωση μας στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι για τους απόδημους, το οποίο αρνήθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα επιθυμούμε να δοθεί η ευκαιρία στον Πρόεδρο να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα που του αναλογούν ως ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Για όλους αυτούς του λόγους καλούμε όλες και όλους τις επιλαχούσες και τους επιλαχόντες του ψηφοδελτίου Επικρατείας να σεβαστούν τη επιθυμία μας και να παραιτηθούν με τη σειρά τους, ώστε να συνεχιστεί η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Απόδημου Ελληνισμού και να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τη γνήσια εκπροσώπηση στη Βουλή μέσω του Προέδρου του».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι οργανώσεις μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξωτερικού Βελγίου, Βουλγαρίας, Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας (Γερμανία), Έσσης (Γερμανία), Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Σκανδιναβίας και Κύπρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Σεμινάρια βιωματικών ασκήσεων για παιδιά στην Ελληνική Κοινότητα του Βερολίνου

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

Η Ελληνική Κοινότητα του Βερολίνου διοργανώνει και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στα σεμινάρια βιωματικών ασκήσεων για παιδιά.

“Μέσα από αυτά τα σεμινάρια, θα δώσουμε στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να μάθουν, να αναπτύξουν δεξιότητες και να ανταλλάξουν ιδέες μέσω του παιχνιδιού. Παράλληλα, θα προσφέρουμε στους γονείς τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και οι ίδιοι, δείχνοντάς τους πώς το παιχνίδι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα μέσω των δημιουργικών δραστηριοτήτων“, αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές.

Οι βιωματικές ασκήσεις είναι δραστηριότητες που ενσωματώνουν την ενεργή συμμετοχή και την προσωπική εμπειρία των παιδιών, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην ανάπτυξή τους.

Μέσω αυτών των ασκήσεων, τα παιδιά θα αναπτύξουν:

-Συνεργασία και ομαδικότητα

-Επικοινωνία

-Αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση

-Ανάπτυξη ενσυναίσθησης

-Δημιουργική σκέψη

-Αυτοέκφραση

-Κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων

-Διαχείριση άγχους και συναισθηματική ρύθμιση



Θα πραγματοποιηθούν συνολικά τέσσερα σεμινάρια, κατά τα οποία θα διοργανώνονται παιχνίδια και δραστηριότητες.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν για δύο εβδομάδες, με τέσσερις συναντήσεις στις 27.08, στις 30.08, στις 03.09 και στις 04.09, με ώρα έναρξης τις 17:00, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου, Mittelstr. 33, 12167 Berlin-Steglit.

Η διάρκειά τους θα είναι περίπου μία ώρα και θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο info@gr-gemeinde.de.


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Published

on

Από

Photo credits: audrey_an / pixabay

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, κατά τις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο και που ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Νίκο Καστρινάκη, με καταγωγή από τα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έκαναν μια σύντομη αναφορά στις δράσεις και τα πεπραγμένα κατά το τελευταίο έτος οι πρόεδροι των Κρητικών Ομοσπονδιών ανά τον κόσμο, Ντιάν Κουναλάκη (Παγκρητική Ένωση Αμερικής), Μανώλης Μουντάκης (Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας), Ευτυχία Σαβιολάκη-Όλοφσον (Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης), Πέτρος Πετρακάκης (Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας) και Θεόδωρος Τσόντος (Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Ομόνοια»).

Ο Νίκος Καστρινάκης, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα τόνισε: «Όραμά μας και πυξίδα μας είναι να μεταφράσουμε τη δύναμη των απανταχού Κρητών σε ωφέλιμο έργο. Ωφέλιμο έργο για την Κρήτη μας, για τις Ομοσπονδίες μας, τις Ενώσεις μας και τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών άνοιξε με καλωσόρισμά του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΚ, Νίκος Μαρκογιαννάκης, από την Αυστραλία.



Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ απηύθυναν χαιρετισμό οι επίσημοι καλεσμένοι οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ρεθύμνης, Μανώλης Χνάρης, ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γεώργιος Μαρινάκης και εκ μέρους του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σαρρής.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν επίσης οι πρώην πρόεδροι του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, κ.κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, Μανώλης Βελιβασάκης, Μανώλης Κουγιουμτζής.

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο, «όραμά μας και πυξίδα μας είναι να μεταφράσουμε τη δύναμη των απανταχού Κρητών σε ωφέλιμο έργο. Ωφέλιμο έργο για την Κρήτη μας, για τις Ομοσπονδίες μας, τις Ενώσεις μας και τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όμως, για να καρπίσει το όραμα και να γίνει πραγματικότητα χρειάζονται δράσεις. Οι δράσεις μας μπορούν να επικεντρωθούν σε τρεις τομείς: Νέα γενιά – Πολιτισμός – Συνεργασία, για να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα».



Αναφερόμενος στη νέα γενιά ο κ. Καστρινάκης τόνισε ότι είναι: «…ο μόνος τομέας που μπορεί να εξασφαλίσει τη συνέχειά μας. Τη συνέχεια της πλούσιας κληρονομιάς -πνευματικής, ηθικής, πολιτιστικής, ιστορικής- που μας κληροδότησαν τόσο γενναιόδωρα οι προηγούμενες γενιές… Έχουμε μεγάλη δύναμη όλοι μαζί και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να την μετατρέψουμε σε ωφέλιμο έργο, που θα είναι σε συνεισφορά προς την Κρήτη μας και προς όλους μας. Και όταν λέω “όλοι μαζί” δεν εννοώ μόνο τα μέλη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, αλλά τις αρχές, τα ιδρύματα, τους απανταχού Κρήτες.

Ευθύνη δική μας είναι να εμπνεύσουμε και πρωτίστως να δημιουργήσουμε άμεσα το καλύτερο. Το καλύτερο σε κάθε τομέα. Όμως αντί να κάνουμε κριτική που συνήθως γίνεται εύκολα, η ευθύνη μας εδώ είναι να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε εφικτές λύσεις. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνεργασία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago

Η Αλόννησος, ανέπαφο «μαργαριτάρι» της Μεσογείου για τους Ιταλούς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες ago

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Παράταση των αδειών εκμετάλλευσης οργανωμένων πλαζ στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες ago

Η υπερβολική φωτορύπανση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για Αλτσχάιμερ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Βρετανία: Τα πανεπιστήμια ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Με εισιτήριο η πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Δύο ερευνήτριες του ΙΤΕ λαμβάνουν επιχορήγηση εκκίνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διεθνής έρευνα αποκαλύπτει πως η διαλειμματική δίαιτα ρυθμίζει τη γήρανση μέσω της αυτοφαγίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Την εισαγωγή ανθρωποειδών ρομπότ στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτων διερευνά η BMW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Ολλανδία: Ο δήμος της Χάγης απειλεί με έξωση τον πρωθυπουργό!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στροφή των Ευρωπαίων καταναλωτών στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Οι 35 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με τους βρετανικούς Times

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Χρυσό στα… ηλεκτρονικά απορρίμματα ψάχνει η Βρετανία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Αεροπορικές παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων προς προορισμούς στη Μέση Ανατολή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: «Ολοένα πιο πιθανό» ότι το 2024 θα είναι η πιο θερμή χρονιά στα χρονικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Κορυφώνονται σήμερα οι Περσείδες, η θεαματική βροχή από πεφταστέρια

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV5 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis