Connect with us

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στη Γερμανική Πρεσβεία από τους Γερμανούς Αντιφασίστες της Ομάδας AK Distomo

Published

on

Photo credits: heju / pixabay

Στις 10 Ιουνίου 2024 συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη σφαγή του Διστόμου από τα SS. Μετά από απόφαση του Εφετείου Λιβαδειάς το 1997, η Γερμανία οφείλει 28 εκατομμύρια ευρώ στους επιζώντες και τους συγγενείς των δολοφονηθέντων.

Οι Γερμανοί Αντιφασίστες της Ομάδας AK Distomo (από το Αμβούργο) καλούν σε συγκέντρωση μπροστά από τη Γερμανική Πρεσβεία, Καραολή και Δημητρίου με Υψηλάντου, σήμερα, Τρίτη (4/6), στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Αντιφασιστική Ομάδα “Η Γερμανία αρνείται να καταβάλει οποιαδήποτε πληρωμή και υποστηρίζει ότι, ως κράτος, έχει ασυλία στις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Το 2001 επρόκειτο να αρχίσει η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός γερμανικών ακινήτων, όπως για παράδειγμα του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Αθήνα. Αλλά ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης αρνήθηκε να εγκρίνει την εκτέλεση.

Συνεπώς, η εκτέλεση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο εξωτερικό. Μια προσπάθεια έγινε στην Ιταλία. Όμως η Γερμανία προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε το 2012 ότι η αρχή της κρατικής ασυλίας ισχύει και στην περίπτωση των ναζιστικών εγκλημάτων πολέμου.

Τα ιταλικά δικαστήρια διαφώνησαν:  Η διαδικασία εκτέλεσης μπορούσε να συνεχιστεί στην Ιταλία.

Ως εκ τούτου, η Γερμανία προσέφυγε εκ νέου στο Διεθνές Δικαστήριο το 2022, υποστηρίζοντας ότι οι αποφάσεις των ιταλικών δικαστηρίων ήταν αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο. Στη συνέχεια, η Ιταλία σταμάτησε με νόμο όλες τις διαδικασίες αποζημίωσης για τους Ιταλούς θύματα του εθνικοσοσιαλισμού. Έκτοτε, Ιταλοί μπορούν να διεκδικήσουν μόνο ένα μικρό ποσό αποζημίωσης από ένα ιταλικό κρατικό ταμείο αποζημίωσης.

Αλλά η υπόθεση Δίστομο συνεχίζεται. Στις αρχές Μαρτίου 2024, ένα εφετείο στη Ρώμη αποφάσισε ότι ο νόμος εφαρμόζεται μόνο στα ιταλικά θύματα των ναζί, αλλά όχι στο Δίστομο. Συνεπώς, η απόφαση επιτρέπει την εκτέλεση της ελληνικής δικαστικής απόφασης στην Ιταλία. Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό. Πάντως μπορούμε να πούμε ότι η Γερμανία δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποποιηθεί την ιστορική της ευθύνη για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο Δίστομο”.

Καταλήγοντας, η Ομάδα AK Distomo από το Αμβούργο, απαιτεί:

Η Γερμανία πρέπει να αποζημιώσει όλα τα θύματα του εθνικοσοσιαλισμού!

Τα ναζιστικά εγκλήματα δεν πρέπει να συγχωρεθούν, η αντιφασιστική αντίσταση δεν πρέπει να ξεχαστεί!

Κοινός αγώνας ενάντια στον αναγεννημένο φασισμό στην Ευρώπη!


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Παραμένουν οι διαφορές Ανατολής – Δύσης 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους

Published

on

Από

Πάνω από το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας επιθυμεί μια κοινωνία στην οποία διασφαλίζονται η ελευθερία, τα δημοκρατικά δικαιώματα. Photo credits: slightly_different / pixabay

Μεγάλες διαφορές μεταξύ Ανατολής και Δύσης διαπιστώνονται ακόμη και 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, επισημαίνεται και στην φετινή έκθεση του κυβερνητικού επιτρόπου.

«Ανατολή και Δύση: ελεύθερες, ενωμένες και ατελείς», είναι ο τίτλος της 170σέλιδης έκθεσης που παρουσίασε ο επίτροπος Κάρστεν Σνάιντερ και στην οποία αναφέρεται ότι η σχέση Ανατολής και Δύσης παραμένει περίπλοκη, ενώ υπάρχουν ακόμη μεγάλες διαφορές τόσο στο εισόδημα όσο και στο προσδόκιμο ζωής.

Οι κάτοικοι των ανατολικών κρατιδίων είναι επίσης περισσότερο ευάλωτοι στις κρίσεις, καθώς είναι πιο πιθανό να μην έχουν αποταμιεύσει αρκετά.

Ενδεικτικά, μόλις το 4% των ανώτερων θέσεων στις επιχειρήσεις καταλαμβάνεται από Ανατολοκογερμανούς, αν και αποτελούν το 20% του συνολικού πληθυσμού.



Στην έκθεση τονίζεται ακόμη η απροθυμία των κατοίκων των δυτικών περιοχών να εγκατασταθούν στην Ανατολή. «Φοβάμαι ότι οι πρόσφατες επιτυχίες της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) στα ανατολικά κρατίδια θα ενισχύσει αυτή την τάση και θα αποτρέψει και πολλούς επενδυτές», σχολίασε ο επίτροπος.

Η επιστημονική υπεύθυνη της έκθεσης Μάριον Ράιζερ σημείωσε επίσης ότι πάνω από το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας επιθυμεί μια κοινωνία στην οποία διασφαλίζονται η ελευθερία, τα δημοκρατικά δικαιώματα όπως η ισότητα των φύλων και η ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών, αλλά, όπως διευκρίνισε, στα ανατολικά κρατίδια υπάρχουν και πολύ διαφορετικές ιδέες για τα θέματα μετανάστευσης και κλίματος, «κυρίως από ηλικιωμένους οι οποίοι μεγάλωσαν στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας».

Απογοητευτική είναι η εικόνα σχετικά με την συνοχή της κοινωνίας, σύμφωνα με την έκθεση. Μόνο το 14% πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη συνοχή στην γερμανική κοινωνία και μόνο το 25% θεωρεί ότι οι άνθρωποι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Τα ποσοστά είναι ακόμη χαμηλότερα μεταξύ των κατοίκων της Ανατολής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αναποτελεσματικοί μέχρι τώρα οι συνοριακοί έλεγχοι, λένε οι αστυνομικοί

Published

on

Από

«Ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης δεν έχει ακόμη επιτευχθεί», δήλωσε ο πρόεδρος του GdP Αντρέας Ρόσκοπφ. Photo credits: oberaichwald / pixabay

Τις επιφυλάξεις του για την αποτελεσματικότητα των ελέγχων στα σύνορα, οι οποίοι επιβλήθηκαν από τις 16 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε το συνδικάτο της αστυνομίας (GdP), έπειτα από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου.

Στον πρώτο απολογισμό, επισημαίνεται ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης.

«Ο στόχος του περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Χαμηλές είναι επίσης για την ώρα και οι απορρίψεις στα σύνορα», δήλωσε ο πρόεδρος του GdP Αντρέας Ρόσκοπφ στο Δίκτυο RND και πρόσθεσε ότι μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί συγκριτικά λίγα άτομα χωρίς καθεστώς διαμονής ή διακινητές.



Ο κ. Ρόσκοπφ επισήμανε ακόμη ότι τα σημεία ελέγχου «απλώς παρακάμπτονται» και ότι οι εταιρείες των λεωφορείων «αποφεύγουν να κυκλοφορούν». Δεν έχει ωστόσο διαπιστωθεί ακόμη αποτρεπτική επίδραση των μέτρων.

«Ο αριθμός των ατόμων που ζητούν προστασία και άσυλο και παραπέμπονται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας παραμένει υψηλός, καθώς, βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, είμαστε υποχρεωμένοι να προωθούμε τους αιτούντες άσυλο και προστασία στην αρμόδια αρχή, εφόσον βέβαια δεν υπάρχει απαγόρευση εισόδου. Μόνο αυτή η υπηρεσία είναι αρμόδια για την εξέταση του αιτήματος», διευκρίνισε ο πρόεδρος του συνδικάτου και επανέλαβε ότι η αστυνομία δεν διαθέτει τον εξοπλισμό προκειμένου να εργαστεί «ως σύγχρονη αστυνομία έρευνας».

Σε αυτόν τον εξοπλισμό, εξήγησε, περιλαμβάνονται σύγχρονα οχήματα αναζήτησης, κινητά σημεία ελέγχου, συστήματα περιορισμού του ορίου ταχύτητας και ειδικός φωτισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέα έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Κολωνίας

Published

on

Από

Από την φωτιά που ξέσπασε, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς το καφέ. Photo credits: Jonas Augustin / pixabay

Νέα έκρηξη – η έκτη από τον Ιούνιο και η τρίτη το τελευταίο δεκαήμερο – σημειώθηκε τη νύχτα στο κέντρο της Κολωνίας, αυτή τη φορά σε καφέ που άνοιξε πρόσφατα, στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:45 (τοπική ώρα) και η πολυκατοικία εκκενώθηκε άμεσα.



Από την φωτιά που ξέσπασε, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς το καφέ.

Σύμφωνα με την BILD, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της για τις αλλεπάλληλες βομβιστικές επιθέσεις στην Κολωνία στην μαφία Mocro που δρα στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Επιδρομές και συλλήψεις για συμμορία διακίνησης ανθρώπων

Published

on

Από

Στόχος της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο, ήταν επταμελής συμμορία διακινητών ανθρώπων από την Εγγύς Ανατολή και τις χώρες του Καυκάσου. Photo credits: GlauchauCity / pixabay

Επιδρομές σε διαμερίσματα στην Βάδη-Βυρτεμβέργη και στην Ρηνανία-Παλατινάτο, προκειμένου να εντοπιστούν μέλη δικτύου διακινητών μεταναστών, πραγματοποίησε σήμερα η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ομοσπονδιακής αστυνομίας, περισσότεροι από 400 αστυνομικοί ερεύνησαν σήμερα 24 ακίνητα στο Μανχάιμ, στην Καρλσρούη και την πόλη Βορμς και εκτελέστηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης.



Στόχος της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο, ήταν επταμελής συμμορία διακινητών ανθρώπων από την Εγγύς Ανατολή και τις χώρες του Καυκάσου.

Τουλάχιστον διψήφιος αριθμός ανθρώπων έχει φτάσει στην Γερμανία μέσω των εν λόγω διακινητών, δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει ακριβή στοιχεία.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν στον έλεγχο ενός άνδρα με πλαστή ταυτότητα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και ανακάλυψαν δίκτυο διακίνησης ανθρώπων και πλαστογράφησης προσωπικών εγγράφων, με τα οποία εργάζονταν κατόπιν σε γερμανικές επιχειρήσεις – με μισθό χαμηλότερο του προβλεπόμενου κατώτατου και ενδεχομένως με υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

Published

on

Από

Έκτακτη «συνάντηση διαχείρισης κρίσης» είχε με ηγετικά στελέχη του κόμματός του ο Κρίστιαν Λίντνερ. Photo credits: saarnews / pixabay

Ανοιχτό άφησε ο αρχηγός του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP) και υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ομοσπονδιακό κυβερνητικό συνασπισμό, μετά και το νέο καταστροφικό αποτέλεσμα στις εκλογές του Βρανδεμβούργου, όπου το FDP έλαβε μόλις 0,8%.

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: τώρα απαιτείται θάρρος από όλους. Δηλαδή είτε το θάρρος να δουλέψουμε σε έναν αμφιλεγόμενο συνασπισμό και εφόσον μπορούν να επιτευχθούν καλά πράγματα για τη χώρα είτε το θάρρος, αν φτάσουμε στα όρια του δυνατού και δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις της χώρας, να πυροδοτήσουμε μια νέα δυναμική», δήλωσε ο κ. Λίντνερ, στο περιθώριο έκτακτης «συνάντησης διαχείρισης κρίσης» που είχε με ηγετικά στελέχη του κόμματός του.

Νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του FDP Μπιγιάν Τζιρ-Σαράι είχε δώσει την εντύπωση ότι η απόφαση για αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό ήταν ήδη ειλημμένη.



«Μια κυβέρνηση που δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει με κοινή προσπάθεια τις προκλήσεις στην χώρα, θα πρέπει να αμφισβητήσει τον ίδιο της τον εαυτό», δήλωσε ο κ. Τζιρ-Σαράι και έκανε λόγο για «φθινόπωρο των αποφάσεων».

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Βόλφγκανγκ Κουμπίκι δήλωσε επίσης ότι εάν η κυβέρνηση δεν καταφέρει εντός των προσεχών δύο – τριών εβδομάδων να βρει «κοινό παρονομαστή», δεν έχει πλέον νόημα να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε. Προέβλεψε μάλιστα ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, «με αυτές τις επιδόσεις», δεν θα αντέξει έως το τέλος του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και η Αριστερά, η οποία μετά την αποχώρηση της Ζάρα Βάγκενκνεχτ και την ίδρυση νέου κόμματος από την ίδια, βλέπει τα ποσοστά της να συρρικνώνονται σε περιοχές τις οποίες θεωρούσε κάποτε «προπύργιό» της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το SPD κέρδισε τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο και άφησε δεύτερη την AfD

Published

on

Από

Στα επιμέρους αποτελέσματα, ο Ντίτμαρ Βόιντκε, παρότι εξαιρετικά δημοφιλής, δεν κατάφερε να κερδίσει την περιφέρειά του. Photo credits: Sinousxl / pixabay

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) φαίνεται ότι συνεχίζει τελικά την παράδοση και κερδίζει τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την – ενισχυμένη – ακροδεξιά παράταξη Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD).

Σύμφωνα με την κρατιδιακή εφορευτική επιτροπή, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) κέρδισε τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο, με ποσοστό 30,9% (+4,7 από το 2019), αφήνοντας στην δεύτερη θέση την ακροδεξιά παράταξη Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) με 29,2% (+5,7).

Η νεοσύστατη «Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ» (BSW) κατέλαβε την τρίτη θέση με 13,5%, ενώ το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) ήρθε τέταρτο με 12,1% (-3,5).

Αυτά τα τέσσερα κόμματα εξασφαλίζουν την είσοδό τους στο τοπικό κοινοβούλιο.

Οι Πράσινοι με 4,1% (-6,7) και η Αριστερά με 3% (-7,7) μένουν εκτός βουλής, όπως και οι Φιλελεύθεροι (FDP), οι οποίοι μάλιστα προσμετρώνται στα «λοιπά κόμματα».



Από τις 88 έδρες του τοπικού κοινοβουλίου, 32 καταλαμβάνει το SPD, 30 η AfD, 14 η BSW και 12 το CDU.

Εφόσον ισχύει η άρνηση όλων των κομμάτων να συνεργαστούν με την ακροδεξιά, οι μόνες επιλογές είναι συγκυβέρνηση του SPD είτε με το CDU είτε με την BSW. Ο πρωθυπουργός Ντίτμαρ Βόιντκε (SPD) έχει ήδη δηλώσει πάντως ότι θα προτιμούσε να συνεργαστεί με το CDU.

Στα επιμέρους αποτελέσματα, ο Ντίτμαρ Βόιντκε, παρότι εξαιρετικά δημοφιλής, δεν κατάφερε να κερδίσει την περιφέρειά του και έχασε από τον υποψήφιο της AfD Κουμπίτσκι, με διαφορά επτά ψήφων.

Αντιθέτως, ο επικεφαλής της AfD στο κρατίδιο (και «εξακριβωμένα ακροδεξιός» από την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος) Χανς-Κρίστοφ Μπερντ κέρδισε στην περιφέρειά του την υποψήφια του SPD Ναντίνε Γκράσμελ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ6 ώρες ago

Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ8 ώρες ago

Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει κάνει πιο πιθανή την εμφάνιση καταιγίδων όπως η Μπόρις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Γερμανία: Παραμένουν οι διαφορές Ανατολής – Δύσης 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ15 ώρες ago

Τρόποι για ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων με το αυτοκίνητο

ΥΓΕΙΑ17 ώρες ago

Η άσκηση το Σαββατοκύριακο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από 200 ασθένειες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Αναποτελεσματικοί μέχρι τώρα οι συνοριακοί έλεγχοι, λένε οι αστυνομικοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Πράσινο φως από την ΕΕ για να μειωθεί η προστασία του λύκου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Έρευνα: Αύξηση των περιστατικών μυωπίας σε παιδιά και εφήβους ως το 2050

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκίνησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η όγδοη πτήση διαστημικού τουρισμού της Blue Origin

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω… ληστείας

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γενικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Meteo: Μεγάλα ύψη βροχής σε Σποράδες, Εύβοια και Πελοπόννησο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Αύξηση των απελάσεων στη Γερμανία το 2024 εν μέσω πολιτικών αντεγκλήσεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στερεύει ο Μόρνος: Αναδύονται τα βυθισμένα σπίτια από το χωριό Κάλλιο

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV6 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis