Connect with us

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκδήλωση για τα εκ νέου εγκαίνια της “Αίθουσας Κύπρου” στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου

Published

on

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Κύπρου», στο Νέο Μουσείο, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στην συλλογή, αλλά και προβολές κινηματογραφικών ταινιών κυπριακής παραγωγής. Photo credits: tee_zett / pixabay

Η «Εβδομάδα Κύπρου» στο φημισμένο «Νέο Μουσείο» (Neues Museum) του Βερολίνου ξεκίνησε χθες το βράδυ με εμβληματικό τρόπο, με τα εκ νέου εγκαίνια της «Αίθουσας Κύπρου» στο μουσείο, από τις υφυπουργούς Πολιτισμού της Γερμανίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κλαούντια Ροτ και Βασιλική Κασσιανίδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Το Neues Museum διαθέτει μια από τις σημαντικότερες συλλογές κυπριακών αρχαιοτήτων εκτός Κύπρου (…) Μπορούμε να δούμε μια αξιοσημείωτη ποικιλία πολιτιστικών επιρροών, αποτέλεσμα των εντατικών επαφών της Κύπρου με την Αίγυπτο, τον Λεβάντε, την Ανατολία και την Ελλάδα. Η Αίθουσα Κύπρου μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο μέχρι το 2500 π.Χ. – και ανασταίνει έναν κόσμο που έχει παρέλθει προ πολλού», δήλωσε η κυρία Ροτ. Η ίδια περιέγραψε και την ευκαιρία που είχε, να ξεναγηθεί στην συλλογή από ειδικούς ως «χαρά και προνόμιο».  

Η υφυπουργός Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας από την πλευρά της, αρχαιολόγος και η ίδια, τόνισε ότι με την Αίθουσα Κύπρου «προσφέρεται στους χιλιάδες επισκέπτες μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τον αρχαίο πολιτισμό του νησιού και την ιστορία χιλιετιών του».



Επιβεβαίωσε και εκείνη τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις, και επισήμανε ότι οι κάτοικοι του Βερολίνου μπορούν να αντιληφθούν ίσως καλύτερα από τον καθένα, τι σημαίνει να ζει κανείς σε μια διαιρεμένη πόλη, όπως η Λευκωσία, η οποία είναι σήμερα η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη.

Η Γερμανία πάντα υποστήριζε μια δίκαιη λύση του Κυπριακού, με βάση το διεθνές δίκαιο, σύμφωνα με τα Ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις αρχές και αξίες της Ευρώπης, πρόσθεσε η κυρία Κασσιανίδου, η οποία εξέφρασε ακόμη την ευγνωμοσύνη της για την πάντα υποστηρικτική στάση της Γερμανίας και στο θέμα του επαναπατρισμού αρχαιοτήτων.

Τις προσεχείς ημέρες μάλιστα, οι γερμανικές αρχές θα επιστρέψουν στην Κύπρο 60 εκκλησιαστικά και αρχαιολογικά αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί το 1997 από τον τούρκο αρχαιοκάπηλο Αϊντίν Ντικμέν, ο οποίος, σε συνεργασία με το κατοχικό καθεστώς, καταλήστευσε πέραν των 50 ελληνορθόδοξων, μαρωνιτικών και αρμενικών χριστιανικών μνημείων, αρχαιότητες από τα κατεχόμενα αρχαιολογικά μουσεία και ιδιωτικές συλλογές.

Ο ιστορικός και πρόεδρος του Ιδρύματος Πρωσικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Χέρμαν Πάρτσινγκερ, τόνισε ότι η συλλογή του Neues Museum «θα είναι μελλοντικά μια από τις πλέον ολοκληρωμένες και μεγαλύτερες παρουσιάσεις της αρχαίας ιστορίας της περιοχής της ανατολικής Μεσογείου στην Ευρώπη» και παρέπεμψε επίσης στην αίθουσα του μουσείου με τα ευρήματα από την Τροία. 



Ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, η πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βερολίνο, Μαρία Παπακυριακού, υπογράμμισε την συνεργασία για την Αίθουσα Κύπρου, ως δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων των δύο χωρών και πρόσθεσε ότι με την συλλογή «θέλουμε να εμπνεύσουμε για περισσότερα» τους επισκέπτες προκειμένου να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν την Κύπρο, το «χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο», όπως έγραψε ο Λεωνίδας Μαλένης και τραγούδησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, με την μακρά, πλούσια ιστορία και τις ομορφιές της, αλλά και την Κύπρο ως «φάρο σταθερότητας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας».

Σημειώνεται ότι έως και την Παρασκευή, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Κύπρου», στο Νέο Μουσείο, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στην συλλογή, αλλά και προβολές κινηματογραφικών ταινιών κυπριακής παραγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κατερίνη το 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, 12 & 13 Ιουλίου 2024

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων διοργανώνει το 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων στις 12 & 13 Ιουλίου 2024, στην Κατερίνη.

Το φετινό αντάμωμα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, καθώς και τους συλλόγους: ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ – ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΚΑΡΙΤΣΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ – ΦΤΕΡΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Το πρόγραμμα του ανταμώματος διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

20:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Παρουσίαση λαϊκών δρώμενων, ηθών και εθίμων από την πλούσια πολιτιστική παράδοση του Βλαχόφωνου Ελληνισμού Αναπαράσταση Βλάχικου γάμου.

Με την συμμετοχή των συλλόγων: ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ – ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

11:30 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Βλάχοι στην σκιά του Ολύμπου». Αστική Σχολή Κατερίνης (1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης)

19:00 Συνεδριακό και Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ» Συγκέντρωση χορευτικών και έναρξη πατινάδας σε ζευγάρια

19:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ:

Παρουσίαση σε ομάδες των χορευτικών συγκροτημάτων της Ομοσπονδίας μας, με βάση την κοινή καταγωγής τους.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στη Βιέννη

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: ΟΙΚΟYΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜHΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΕΥΡΩΠΗΣ

Η μαθητική και η γυναικεία χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου θα παρουσιάσουν μία συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, Fleischmarkt 13, 1010 Wien, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας (περίπου στις 12.00 μ.μ., τοπική ώρα).

Πηγή φωτογραφίας: ΟΙΚΟYΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜHΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΕΥΡΩΠΗΣ

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Φίγκο και άλλα σπουδαία αστέρια οι Uefa All Stars απέναντι στους Legends 2004!

Published

on

Από

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν, οι Legends 2004 αντιμετωπίζουν σε έναν σπουδαίο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τους UEFA All Stars, στην κορύφωση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO της Πορτογαλίας.

Η αντίπαλη ομάδα θα αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό στερέωμα και τα πρώτα ονόματα που επιβεβαιώνονται από την UEFA ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη!

Πρώτος και καλύτερος ο Λουίς Φίγκο! Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας στο τουρνουά του 2004, θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που του στέρησε τη χαρά να σηκώσει το τρόπαιο μέσα στην πατρίδα του. Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο οποίος φόρεσε 127 φορές τη φανέλα της Πορτογαλίας, κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα το 2000 και αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Φερνάντο Γιορέντε! Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε σε δέκα ομάδες, έκανε μεγάλη καριέρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους, της Σεβίλλης, της Τότεναμ και της Νάπολι. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2022 και είναι σήμερα 39 ετών. Κορυφαίος στο ψηλό παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010 και το EURO του 2012 με την Ισπανία.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Μπακαρί Σανιά! Ο κορυφαίος Γάλλος δεξιός μπακ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ και φόρεσε 65 φορές το εθνόσημο στο στήθος. Αγωνίστηκε στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014, αλλά και στο EURO του 2016. Στα 41 του χρόνια αναμένεται να αναδείξει για ακόμα μια φορά τις αμυντικές του ικανότητες αλλά και τις φαρμακερές του σέντρες.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς! Ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας στο EURO 2004, η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από την Πορτογαλία στη διαδικασία των πέναλτι. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Χαμ, ενώ φόρεσε τη φανέλα της εθνικής του ομάδας 53 φορές.

Τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα είναι διαθέσιμα στα www.ticketmaster.de, www.ticketmaster.gr και www.legends2004.com.



Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

«Ανασκάπτοντας την κρυμμένη σοφία της Ελληνικής Γλώσσας» στην Ελληνική Κοινότητα Έρλαγκεν

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Ελληνική Κοινότητα Έρλαγκεν

Ημερίδα με θέμα «Ανασκάπτοντας την κρυμμένη σοφία της Ελληνικής Γλώσσας» συνδιοργανώνουν η Ελληνική Κοινότητα Έρλαγκεν και το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Νυρεμβέργης, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 και ώρα έναρξης 11:30 π.μ.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι η κ. Πελαγία Μπαϊτάση, MSc και η κ. Θωμαή Βλάχου ενώ οι θεματικές ενότητες της ημερίδας είναι οι εξής:

«Ελληνικό Αλφάβητο: Η αρχή των πάντων» και «Ελληνική Γλώσσα: Η διαχρονική της αξία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Ερλάνγκεν, Fließbach Str 23, 91052 Erlangen, tel. 09131/22294.

Πηγή φωτογραφίας: Ελληνική Κοινότητα Έρλαγκεν

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ημέρα Υγείας: Εκδήλωση με θέμα τις Διαδεδομένες Ασθένειες στο Βερολίνο

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Σύλλογος Ελλήνων Ιατρών Βερολίνου και Βρανδεμβούργου

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ιατρών Βερολίνου και Βρανδεμβούργου, με αφορμή την Ημέρα Υγείας, διοργανώνει και μας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα “Διαδεδομένες Ασθένειες: Πρόληψη, Θεραπεία και Τεχνολογικές Καινοτομίες”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου, και ώρα από 12:00 έως 16:00, στον χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου, Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V., Mittelstr. 33, 12167 Berlin-Steglitz.

Στις εργασίες της εκδήλωσης θα παρακολουθήσουμε παρουσιάσεις από κορυφαίους Έλληνες ιατρούς της πόλης του Βερολίνου. Θα αναλύσουν τις πιο συχνές και σοβαρές ασθένειες, όπως κατάθλιψη, διαβήτης, πόνοι στη μέση και στα γόνατα, και θα μας ενημερώσουν για τις τελευταίες καινοτομίες στην πρόληψη και θεραπεία τους. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να μάθουμε για τη ρομποτική χειρουργική, μια πρωτοποριακή τεχνολογία που αλλάζει την ιατρική.

“Ελάτε να μάθετε από τους ειδικούς, να λύσετε απορίες και να ενημερωθείτε για σύγχρονες λύσεις στην υγεία”, σημειώνουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Marinos-Damianos Botsinis, Oberarzt für Allgemein- und Viszeralchirurgie in DRK Kliniken Berlin Westend

"Ρομποτική Χειρουργική: Η Επιστήμη ως Από Μηχανής Θεός - Καινοτομίες και Εφαρμογές στη Σύγχρονη Ιατρική"

Eleni Kapogianni, Fachärztin für Oralchirurgie

"Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Οδοντιατρική Υγεία: Πρόληψη και Θεραπεία Κοινών Προβλημάτων"

Dr. Alexandros Konstantinidis MBA, Oberarzt Vivantes Klinikum Am Urban Klinik für Unfallchirurgie und Orthopädie

"Προβλήματα Γονάτου: Χρόνιοι Πόνοι και Σύγχρονες Θεραπευτικές Προσεγγίσεις"

Dr. med. Vasileios Ntoukas, Facharzt für Neurochirurgie, Leitender Arzt und Leiter der Wirbelsäulenchirurgie, Klinik für Orthopädie und Unfallchirurgie, Vivantes Klinikum am Urban

"Πόνοι στην Πλάτη: Αίτια, Πρόληψη και Νέες Θεραπευτικές Λύσεις"

Dr. med. Nikolaos Rigas, Facharzt für Neurologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Kinder- und Jugendpsychiatrie in Berlin

"Κατάθλιψη: Αναγνώριση, Διαχείριση και Θεραπεία"

Irini Stamcou, Fachärztin für Innere Medizin in Berlin

"Διαβήτης: Νέες Εξελίξεις και Ο ρόλος της Διατροφής στην Πρόληψη και Διαχείριση"


Οι ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους πολύτιμες πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις που απασχολούν.

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση, έως 10 Ιουλίου, μέσω της φόρμας: https://forms.gle/Ty3zfBChbm6zTVrE7.

Πηγή φωτογραφίας: Σύλλογος Ελλήνων Ιατρών Βερολίνου και Βρανδεμβούργου

Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Legends 2004: Συνέντευξη τύπου στο Έσσεν ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στις 11 Ιουλίου

Published

on

Από

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Σε αίθουσα του γηπέδου του Έσσεν, ο Όττο Ρεχάγκελ, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Ζήσης Βρύζας, ο εκπρόσωπος της UEFA Γιούρκεν Άισμαν και εκπρόσωποι της πόλης του Έσσεν, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το μεγάλο παιχνίδι της 11ης Ιουλίου, στη γενέτειρα του Γερμανού τεχνικού, απέναντι στους UEFA All Stars.

Σε πολύ καλό κλίμα και με άριστη φιλοξενία από τον Δήμο της πόλης συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για ένα μεγάλο παιχνίδι που θα δημιουργήσει νέες ξεχωριστές αναμνήσεις με την “θρυλική” Εθνική Ελλάδος του 2004.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Όττο Ρεχάγκελ δεν αφήνει τους παίκτες του σε ησυχία και με το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει είπε: “Εκείνες τις μέρες θα είναι οι ημιτελικοί του EURO τους οποίους δυστυχώς οι παίκτες μου δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν διότι θα πρέπει να προπονηθούν σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που στα 20 χρόνια από το 2004 τα “παιδιά” μου θα είναι στο “σπίτι” μου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία”.

Με τη σειρά του ο Άγγελος Μπασινάς σημείωσε: “Ως Legends 2004 είμαστε αήττητοι και αήττητοι θέλουμε να παραμείνουμε. Έχουμε προσμονή για να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας, αλλά απ΄ό,τι εχω πληροφορηθεί θα είναι πολύ μεγάλα ονόματα, οπότε κι εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να γιορτάσουμε κατάλληλα μαζί με τους Έλληνες της ομογένειας οι οποίοι μας έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.”

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε την επέτειο από τα 20 χρόνια της κατάκτησης του ευρωπαϊκού στη Γερμανία και συγκεκριμένα στον τόπο που γεννήθηκε ο προπονητής μας και θέλουμε να δώσουμε πίσω λίγη από την αγάπη που μας δίνουν οι ομογενείς κάθε φορά που τους επισκεπτόμαστε. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο του Έσσεν και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις και γιατί όχι να παραμείνουμε αήττητοι ως ομάδα”.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Από πλευράς UEFA, το παρών έδωσε ο Γιούργκεν Άισμαν, ο οποίος είπε: “Δημιουργούμε μια θρυλική ομάδα παικτών για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους του 2004, δηλαδή την Ελλάδα. Πρόκειται λοιπόν να διεξαχθεί ένας πολύ μεγάλος αγώνας με τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο θα απολαύσει κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο του Έσσεν. Λίγες μέρες υπομονή ακόμα, κι όταν ανακοινώσουμε τα ονόματα των UEFA All Stars θα εντυπωσιαστείτε.”

Εισιτήρια πωλούνται ήδη στο: https://www.ticketmaster.de/artist/legends-2004-tickets/1283973


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ώρες ago

Γερμανία: Στη φυλακή 15χρονος που σχεδίαζε επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Λεβερκούζεν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ6 ώρες ago

Γερμανία: Μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του συνεδρίου της AfD στο Έσεν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ6 ώρες ago

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Οι τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο

ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago

Κρήτη και Νάξος, οι κορυφαίες εναλλακτικές προτάσεις διακοπών για Ισπανόφωνους ταξιδιώτες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Τα μυστικά που κρύβουν τα σύννεφα αποκαλύπτει η αποστολή EarthCARE

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα με τις βαθμολογίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

40 επιπλέον παραλίες εντάσσονται στη λίστα των «Απάτητων Παραλιών»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Τρεις Έλληνες μαθητές στον 35ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2024

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες ago

Ο τομέας του ελαιολάδου αναζητεί λύσεις για να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ4 εβδομάδες ago

Τί έκανε μέχρι σήμερα το KOUZINA 2024 στην Ανατολική Χαλκιδική

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν τη νότια Γερμανία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Σούλι, το φρούριο της Λευτεριάς: Εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νυρεμβέργης και περιχώρων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ταχεία απέλαση των εγκληματιών μεταναστών προανήγγειλε ο καγκελάριος Σολτς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Η ειρήνη κορυφαία προτεραιότητα ενόψει ευρωεκλογών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Έντονη βροχόπτωση και πλημμυρικά φαινόμενα στη Βαυαρία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

FTI: Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες στην Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Legends 2004: Συνέντευξη τύπου στο Έσσεν ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στις 11 Ιουλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Με Φίγκο και άλλα σπουδαία αστέρια οι Uefa All Stars απέναντι στους Legends 2004!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης που διατηρεί την ατμόσφαιρα του παρά την ακτινοβολία κοντινού άστρου

Europolitis TV2 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis