Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αποστολή με στόχο την καλύτερη κατανόηση του Σύμπαντος ο δορυφόρος Svom

Published

on

Photo credits: ColiN00B / pixabay

Ο πύραυλος Longue-Marche 2-C που μεταφέρει τον γαλλο-κινεζικό δορυφόρο Svom, δημιούργημα μηχανικών των δύο χωρών, απογειώθηκε από το διαστημικό κέντρο της Σιτσάνγκ, στην νοτιοδυτική Κίνα.

Η αποστολή αυτή έχει στόχο να εντοπίσει στο διάστημα τις “εκλάμψεις ακτίνων γ”, τρομερά ισχυρές εκρήξεις οι οποίες αναμένεται κυρίως να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του Σύμπαντος.



Σχεδιασμένη από μηχανικούς των δύο χωρών, η αποστολή αυτή, που ονομάζεται “Svom” (Space-based multi-band astronomical Variable Objects Monitor), σημαντική συνεργασία Κίνας και Δύσης στο διάστημα, έχει στόχο να ανιχνεύσει και να εντοπίσει αυτά τα πολύ μακρινά κοσμικά φαινόμενα, με τεράστια ισχύ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο τομέας του ελαιολάδου αναζητεί λύσεις για να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή

Published

on

Από

Ο τομέας του ελαιολάδου βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια αντιμέτωπος με μια πρωτοφανούς έκτασης μείωση της παραγωγής. Photo credits: Couleur / pixabay

Βελτίωση της άρδευσης, επιλογή νέων ποικιλιών, μεταφορά των καλλιεργειών…

Αντιμέτωποι με την άνοδο της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας, που πλήττει τις σοδειές και ανεβάζει αλματωδώς τις τιμές, οι επαγγελματίες του ελαιολάδου διπλασιάζουν τις προσπάθειες για να βρουν λύσεις, από κοινού με τον κόσμο της επιστήμης.

«Η κλιματική αλλαγή είναι ήδη μια πραγματικότητα, πρέπει να προσαρμοσθούμε», τόνισε την Τετάρτη, ο Χάιμε Λίγιο, εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιουργίας (COI), με την ευκαιρία του πρώτου Παγκόσμιου Συνεδρίου για το ελαιόλαδο, που διεξήχθη στη Μαδρίτη με 300 συμμετέχοντες.

Πρόκειται για μια «πραγματικότητα» οδυνηρή για το σύνολο του τομέα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια αντιμέτωπος με μια πρωτοφανούς έκτασης μείωση της παραγωγής, με φόντο κύματα καύσωνα και ακραία ξηρασία στις κύριες χώρες παραγωγούς, όπως η Ισπανία, η Ελλάδα ή η Ιταλία.

Η παγκόσμια παραγωγή μειώθηκε έτσι, σύμφωνα με το COI, από τα 3,42 εκατομμύρια τόνους το 2021-2022, στα 2,57 εκατομμύρια τόνους το 2022-2023, κατέγραψε δηλαδή πτώση περίπου κατά ένα τέταρτο. Και με βάση τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τα 37 κράτη μέλη του οργανισμού, η παραγωγή αναμένεται να μειωθεί και πάλι το 2023-2024 στους 2,41 εκατ. τόνους.



Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αύξηση των τιμών από 50% ως 70%, ανάλογα με την ποικιλία στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Σήμερα, περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας παραγωγής ελαιολάδου προέρχεται από τη λεκάνη της Μεσογείου. Όμως, σύμφωνα με τη Διακυβερνητική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την Κλιματική Αλλαγή (GIEC), η περιφέρεια αυτή – η οποία περιγράφεται ως «θερμό σημείο» της κλιματικής αλλαγής – θερμαίνεται κατά 20% ταχύτερα από το μέσο όρο.

«Η ελιά είναι ένα από τα φυτά που έχουν προσαρμοστεί καλύτερα στο ξηρό κλίμα. Όμως, σε περίπτωση ακραίας ξηρασίας, ενεργοποιεί μηχανισμούς για να προστατευθεί και δεν παράγει πλέον τίποτα. Για να έχει ελιές, χρειάζεται μια ελάχιστη ποσότητα νερού», τονίζει ο Χάιμε Λίγιο.

Ανάμεσα στις λύσεις που προωθούνται στη Μαδρίτη περιλαμβάνεται η γενετική έρευνα: εδώ και χρόνια, εκατοντάδες ποικιλίες ελαιοδένδρων έχουν δοκιμασθεί για να εντοπισθούν τα είδη που είναι πιο καλά προσαρμοσμένα στην κλιματική αλλαγή, κυρίως ανάλογα με το πότε ανθίζουν.



Ο άλλος μεγάλος άξονας των ερευνών των επιστημόνων αφορά την άρδευση, την οποία ο τομέας επιθυμεί να αναπτύξει αποθηκεύοντας νερό της βροχής, ανακυκλώνοντας χρησιμοποιημένα ύδατα ή αφαλατώνοντας το θαλασσινό νερό, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει την «αποδοτικότητά» της.

Για την προσαρμογή στα νέα κλιματικά δεδομένα, εξετάζεται και μια τρίτη, πιο ριζοσπαστική λύση: να εγκαταλειφθεί η παραγωγή σε ορισμένα εδάφη, τα οποία μπορεί να μην είναι πια κατάλληλα επειδή θα έχουν γίνει υπερβολικά ερημικά, και να αναπτυχθεί σε άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τεχνική ραδιοχρονολόγησης υπολογίζει στο 280 π.Χ. το τελευταίο ταξίδι του πλοίου της Κερύνειας

Published

on

Από

Το πλοίο ανακαλύφθηκε το 1965 στα ανοικτά των ακτών της Κύπρου και θεωρείται «κλειδί» για τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ναυπηγικής. Photo credits: romerorc / pixabay

Χρησιμοποιώντας μια επικαιροποιημένη τεχνική ραδιοχρονολόγησης, ερευνητές προσδιόρισαν με μεγαλύτερη ακρίβεια την χρονολογία του τελευταίου ταξιδιού του πλοίου της Κερύνειας, που θεωρείται το καλύτερα διατηρημένο αρχαίο πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο.

Το πλοίο ανακαλύφθηκε το 1965 στα ανοικτά των ακτών της Κύπρου και θεωρείται «κλειδί» για τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ναυπηγικής.

Τα αρχαιολογικά δεδομένα τοποθετούσαν χρονικά το τελευταίο ταξίδι του πλοίου γύρω στο 300 π.Χ., ωστόσο οι προηγούμενες προσπάθειες ραδιοχρονολόγησής του δεν ταυτίζονταν με τα στοιχεία αυτά. Όπως σημειώνεται, η ακριβής ραδιοχρονολόγηση συσχετίζεται με τις χρονολογίες δακτυλίων δέντρων γνωστής ηλικίας, προκειμένου να διορθωθούν τα σφάλματα που προκαλούνται από τη διακύμανση του ατμοσφαιρικού άνθρακα με την πάροδο του χρόνου.

Στην έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης «PLOS ONE», οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν νέα δείγματα δακτυλίων δέντρων και σύγχρονες τεχνικές για να αναθεωρήσουν τα δεδομένα βαθμονόμησης για την περίοδο μεταξύ 433-250 π.Χ.



Εφαρμόζοντας αυτή την επικαιροποιημένη τεχνική προσδιορισμού της ηλικίας με ραδιοάνθρακα σε υλικά από το πλοίο της Κερύνειας και από το τελικό του φορτίο, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Στερτ Μάνινγκ από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ και το Ινστιτούτο Κύπρου, διαπίστωσαν ότι το τελευταίο ταξίδι του πλοίου τοποθετείται χρονικά γύρω στο 280 π.Χ., ελαφρώς αργότερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Επίσης, εφάρμοσαν την τεχνική στο ναυάγιο του πλοίου Μαζωτός και εκτίμησαν ότι πραγματοποίησε το τελευταίο του ταξίδι γύρω στο 370 π.Χ., και πάλι ελαφρώς μεταγενέστερα από ό,τι υποδεικνύουν οι προηγούμενες έρευνες.

Οι ερευνητές υπογραμμίζουν τη σημασία της συνεχούς αναθεώρησης των δεδομένων βαθμονόμησης με ραδιοάνθρακα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Συνελήφθη ύποπτος για τον θάνατο του Φίλιππου Τσάνη

Published

on

Από

Photo credits: TechLine / pixabay

Έναν 18χρονο συνέλαβε η αστυνομία του Μπαντ Οϊενχάουζεν ως ύποπτο για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη το προηγούμενο Σάββατο στο Μίντεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Ο νεαρός υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και την Τρίτη υπέκυψε στα τραύματά του.

«Χάρη στους πολλούς μάρτυρες και στην εντατική έρευνα, οι υποψίες σε βάρος του 18χρονου ενισχύθηκαν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για τον βασικό δράστη, ο οποίος φέρεται να κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο 20χρονο θύμα».

Την Τετάρτη, περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο όπου συνέβη το επεισόδιο το προηγούμενο Σάββατο, όταν ο Φίλιππος Τσάνης με έναν φίλο του αποχωρούσαν από την γιορτή αποφοίτησης του δεύτερου και της αδελφής του θύματος.



Οι δύο νέοι περπατούσαν σε πάρκο όταν συνάντησαν ομάδα δέκα νεαρών ανδρών, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν. Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει την κλιμάκωση του επεισοδίου, δέχθηκε όμως τελικά τα σοβαρότερα χτυπήματα, με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι.

Ο φίλος του Φίλιππου Τσάνη τραυματίστηκε ελαφρά και έδωσε το παρών στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο δήμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία δασκάλων του σχολείου της περιοχής, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 60.000 ευρώ για την ενίσχυση της οικογένειας του θύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Νέα τροπολογία προβλέπει απέλαση μεταναστών οι οποίοι εξυμνούν ή δικαιολογούν τρομοκρατικές πράξεις

Published

on

Από

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε προαναγγείλει την αυστηροποίηση της σχετικής νομοθεσίας μετά την επίθεση στο Μανχάιμ. Photo credits: AnNacht_84 / pixabay

Απέλαση μεταναστών οι οποίοι εξυμνούν ή δικαιολογούν πράξεις τρομοκρατίας προβλέπει τροπολογία στην οποία συμφώνησε το υπουργικό συμβούλιο, μετά και τα περιστατικά πανηγυρισμού από χρήστες του Διαδικτύου της δολοφονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικού στο Μανχάιμ.

«Όποιος δεν είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και εξυμνεί τρομοκρατικές ενέργειες, πρέπει – όπου αυτό είναι εφικτό – να απελαύνεται και θα απελαύνεται», τόνισε η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «οι ισλαμιστές ταραξίες που ζουν πνευματικά στην Εποχή του Λίθου δεν έχουν θέση στη χώρα μας».

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε προαναγγείλει την αυστηροποίηση της σχετικής νομοθεσίας μετά την επίθεση στο Μανχάιμ.



Σύμφωνα με την τροπολογία, θεωρείται στο εξής «ιδιαίτερο συμφέρον του γερμανικού κράτους για απέλαση» προσώπου το οποίο εγκρίνει ή επιβραβεύει συγκεκριμένα εγκλήματα κατά τρόπο ο οποίος διαταράσσει την δημόσια ειρήνη.

Σε αυτή την περίπτωση, η απέλαση μπορεί να προηγηθεί της ενδεχόμενης ποινικής καταδίκης.

«Αναλαμβάνουμε σκληρή δράση εναντίον των ισλαμιστικών και των ανισημιτικών εγκλημάτων στο Διαδίκτυο, προκειμένου να σταματήσουμε τα συνεχώς νέα κύματα μίσους», ανέφερε η Νάνσι Φέζερ και έκανε λόγο για αναρτήσεις, οι οποίες δεν στερούνται απλώς ανθρωπιάς, αλλά δημιουργούν κλίμα βίας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει εξτρεμιστές σε νέες πράξεις βίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Βαρσοβία προχωρά με το πρότζεκτ κατασκευής ενός νέου μεγάλου αεροδρομίου

Published

on

Από

Photo credits: Hepner / pixabay

Η πολωνική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχίσει την κατασκευή ενός μεγάλου νέου αεροδρομίου στο κέντρο της χώρας, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2032 και θα έχει τη δυνατότητα να υποδέχεται 34 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως.

Αυτό το αεροδρόμιο, το οποίο θα κατασκευαστεί μεταξύ Βαρσοβίας και Λοτζ, «θα είναι το πιο σύγχρονο στην Ευρώπη», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ.

Παράλληλα με αυτό, θα προχωρήσουν έργα για τον εκσυγχρονισμό των περιφερειακών πολωνικών αεροδρομίων, ιδίως στη Βαρσοβία και το Μόντλιν, καθώς και κατασκευής σιδηροδρομικού δικτύου με τρένα υψηλής ταχύτητας, που θα συνδέουν τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί η κρατική αεροπορική εταιρεία LOT.



Σύμφωνα με τη νέα κυβέρνηση, το αεροδρόμιο Μπαράνοφ αναμένεται να κοστίσει περίπου 10 δισεκ. ευρώ και το σύνολο του έργου με τις συνοδευτικές υποδομές θα κοστίσει περίπου 30,5 δισεκ. ευρώ, με τα κονδύλια που θα απαιτηθούν να συγκεντρώνονται από κρατικά ομόλογα, πιστώσεις, ευρωπαϊκά κεφάλαια και ιδιώτες επενδυτές.

Μέχρι το 2032, ο αερομεταφορέας LOT αναμένεται να έχει στο στόλο του 135 αεροσκάφη διαφορετικών μεγεθών, αριθμός σχεδόν διπλάσιος του σημερινού του στόλου, για να μπορεί να εξυπηρετεί περίπου το 60% της κίνησης στο νέο αεροδρόμιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περισσότερα από 34.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για έναν τίμιο άστεγο

Published

on

Από

Ο Χατζέρ βρήκε το πορτοφόλι ενώ έκανε το γύρο του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού του Άμστερνταμ για να συγκεντρώσει πλαστικά μπουκάλια και να τα ανταλλάξει με χρήματα. Photo credits: Skitterphoto / pixabay

Μια εκστρατεία στο Ίντερνετ επέτρεψε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 34.000 ευρώ για έναν άστεγο, ο οποίος παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι ξεχασμένο σε τρένο στο Άμστερνταμ που περιείχε περίπου 2.000 ευρώ.

Αυτή η πράξη κοινωνικής αγωγής «αναστάτωσε εντελώς» τη ζωή του, δήλωσε ο 33χρονος Χατζέρ Αλ-Άλι, τον οποίο επικαλείται ο ιστότοπος συμμετοχικής χρηματοδότησης που συγκέντρωσε 34.102 ευρώ μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Η δράση, με την ονομασία «Υποστήριξη στον τίμιο Χατζέρ», αναμένεται ότι θα επιτρέψει σ’ αυτό τον άνδρα, ο οποίος είναι άστεγος εδώ και 18 μήνες, να νοικιάσει επιτέλους μια στέγη, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ο Χατζέρ Αλ-Άλι, πατέρας δύο παιδιών, δέχθηκε επίσης πολυάριθμα μηνύματα από πρόσωπα που του πρότειναν επίσης θέσεις εργασίας.



Ο Χατζέρ, θαμώνας του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού του Άμστερνταμ, βρήκε το πορτοφόλι ενώ έκανε το γύρο του για να συγκεντρώσει πλαστικά μπουκάλια και να τα ανταλλάξει στη συνέχεια με χρήματα.

Μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν «περίπου 2.000 ευρώ, όμως δυστυχώς δεν υπήρχε ταυτότητα ούτε κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του», ανέφερε η αστυνομία.

«Καθώς πιστεύουμε ότι η τιμιότητα πρέπει να ανταμείβεται, πήρε ένα βραβείο που απονέμουμε μερικές φορές σε πολίτες και ένα καλό δώρο αξίας 50 ευρώ», πρόσθεσαν οι αρχές. Αν δεν εμφανισθεί κάποιος μέσα σε διάστημα ενός χρόνου για να ζητήσει τα χαμένα χρήματα, το ποσό θα του ανήκει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ10 ώρες ago

Ο τομέας του ελαιολάδου αναζητεί λύσεις για να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

Νέα τεχνική ραδιοχρονολόγησης υπολογίζει στο 280 π.Χ. το τελευταίο ταξίδι του πλοίου της Κερύνειας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ19 ώρες ago

Γερμανία: Συνελήφθη ύποπτος για τον θάνατο του Φίλιππου Τσάνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ20 ώρες ago

Γερμανία: Νέα τροπολογία προβλέπει απέλαση μεταναστών οι οποίοι εξυμνούν ή δικαιολογούν τρομοκρατικές πράξεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ22 ώρες ago

Η Βαρσοβία προχωρά με το πρότζεκτ κατασκευής ενός νέου μεγάλου αεροδρομίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Περισσότερα από 34.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για έναν τίμιο άστεγο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Νέα σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Αντίς Αμπέμπα από την Ethiopian Airlines

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Αυτοκίνητο: Τα ελαστικά όλων των εποχών κερδίζουν σταθερά σε δημοτικότητα

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Σχεδόν ένας στους τρεις ενήλικες παγκοσμίως δεν έχει επαρκή σωματική δραστηριότητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Προβλήματα στον εναέριο χώρο της Γενεύης

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ο συνθέτης Μάνος Τσαγκάρης εξελέγη πρόεδρος της Ακαδημίας των Τεχνών στο Βερολίνο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ4 εβδομάδες ago

Τί έκανε μέχρι σήμερα το KOUZINA 2024 στην Ανατολική Χαλκιδική

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν τη νότια Γερμανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Νέα υπηρεσία για την τεχνητή νοημοσύνη ανοίγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Βιβλίο επεστράφη σε δανειστική βιβλιοθήκη με καθυστέρηση… 84 ετών!

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Σούλι, το φρούριο της Λευτεριάς: Εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νυρεμβέργης και περιχώρων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σε ύψος – ρεκόρ οι πολιτογραφήσεις στη Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Η ειρήνη κορυφαία προτεραιότητα ενόψει ευρωεκλογών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Europol: Ευρεία παγκόσμια επιχείρηση κατά κακόβουλων λογισμικών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ταχεία απέλαση των εγκληματιών μεταναστών προανήγγειλε ο καγκελάριος Σολτς

Europolitis TV2 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis