Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιταλία: Αυξάνεται η ένταση της έκρηξης του ηφαιστείου στο Στρόμπολι

Published

on

Λάβα και πετρώματα έφτασαν μέχρι τη θάλασσα, στο μικρό αυτό νησί του αρχιπελάγους των Εόλιε, των Αιολίδων Νήσων. Photo credits: GianniCiu10 / pixabay

Η δραστηριότητα του ηφαιστείου που βρίσκεται στο νησί Στρόμπολι, κοντά στη Σικελία, ανησυχεί την Ιταλική Πολιτική Προστασία.

Το ηφαίστειο εκρήγνυται σχεδόν αδιάλειπτα αλλά τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο έχει σαφώς ενταθεί.

Λάβα και πετρώματα έφτασαν μέχρι τη θάλασσα, στο μικρό αυτό νησί του αρχιπελάγους των Εόλιε, των Αιολίδων Νήσων.

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται σε φάση «προληπτικού συναγερμού» αν και μέχρι τώρα δεν απειλούνται τα σπίτια των λιγοστών κατοίκων.



Από στόμιο που δημιουργήθηκε σε ύψος επτακοσίων μέτρων, συνεχίζεται η εκτόξευση πυρακτωμένων πετρωμάτων, όπως και λάβας ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί μεγάλο «σύννεφο στάχτης».

Σε ανακοίνωσή της, η Πολιτική Προστασία ζήτησε από τους κατοίκους και τους τουρίστες να πληροφορούνται συνεχώς για την εξέλιξη της κατάστασης, ερχόμενοι σε επαφή και με τους εκπροσώπους της στο νησί.

Το νησί Στρόμπολι δεν ξεπερνά σε έκταση τα 12 τετραγωνικά χιλιόμετρα και οι μόνιμοι κάτοικοί του, τον χειμώνα, είναι μόλις 497.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης

Published

on

Από

Photo credits: oberaichwald / pixabay

Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά δύο ανθρώπους στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης.

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη μία ώρα αργότερα από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, ο συλληφθείς είναι Γερμανός 26 ετών και οι αρχές δεν εκτιμούν ότι η επίθεση είχε τρομοκρατικό κίνητρο.

«Οι βίαιες ενέργειες επηρεάζουν όλους μας και τις επόμενες ημέρες θα συντονιστούμε με την ομοσπονδιακή αστυνομία προκειμένου να αποφασιστεί εάν απαιτείται περαιτέρω εντατικοποίηση της αστυνομικής παρουσίας στους σταθμούς», δήλωσε εκπρόσωπος των Γερμανικών Σιδηροδρόμων στην εφημερίδα.



Αυτές τις μέρες, λόγω της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, η παρουσία αστυνομικών – με βαρύ μάλιστα οπλισμό – είναι αυξημένη, κυρίως σε σημεία όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα και σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, ενώ σε αυτές τις περιοχές απαγορεύεται να φέρει κανείς οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί «όπλο», ακόμη και ψαλίδι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

Published

on

Από

Η Βαρκελώνη υποδέχθηκε τον περασμένο χρόνο περισσότερα από 12 εκατομμύρια τουρίστες, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου. Photo credits: nikolaus_bader / pixabay

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Βαρκελώνη κατά του υπερτουρισμού στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, καθώς η οργή αυξάνεται στην Ισπανία που αποτελεί τον δεύτερο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Με το σύνθημα «Φτάνει! Ας βάλουμε όρια στον τουρισμό», οι διαδηλωτές ζήτησαν αλλαγή του οικονομικού μοντέλου για την πόλη, πρώτο τουριστικό προορισμό της Ισπανίας.

«Δεν έχουμε τίποτε κατά του τουρισμού, αλλά με τον υπερβάλλοντα τουρισμό, ναι, διότι κάνει την πόλη αβίωτη», εξήγησε ο Ζόρντι Γκουγιού, ένας 70χρονος βαρκελωνέζος κοινωνιολόγος.

Οι πολέμιοι του υπερτουρισμού καταγγέλλουν τα αποτελέσματά του στην τιμή της στέγης – τα ενοίκια έχουν αυξηθεί κατά 68% κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, σύμφωνα με τον δήμο της Βαρκελώνης – αλλά επίσης τις συνέπειές του στα τοπικά καταστήματα, στο περιβάλλον ή στις συνθήκες απασχόλησης των ντόπιων.



Η Βαρκελώνη υποδέχθηκε τον περασμένο χρόνο περισσότερα από 12 εκατομμύρια τουρίστες, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου της πόλης.

Η Ισπανία είναι ο δεύτερος μετά την Γαλλία τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Τον περασμένο χρόνο υποδέχθηκε 85,1 εκατομμύρια επισκέπτες.

Η περιοχή με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών είναι η Καταλωνία, με 18 εκατομμύρια. Ακολουθούν οι Βαλεαρίδες (14,4 εκατομμύρια) και οι Κανάριες Νήσοι (13,9 εκατομμύρια).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερευνητική ομάδα εντόπισε την πλώρη του ιταλικού υποβρυχίου JANTINA

Published

on

Από

Τον Νοέμβριο του 2021 το υποβρύχιο είχε εντοπιστεί από τον Κ. Θωκταρίδη και την ομάδα του νότια της Μυκόνου σε βάθος 103 μέτρων. Photo credits: tuturgires / pixabay

Την πλώρη του ιταλικού υποβρυχίου Jantina που βυθίστηκε κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μοναδικά ντοκουμέντα φέρνει στο φως η ερευνητική ομάδα του Κώστα Θωκταρίδη, ολοκληρώνοντας έτσι το παζλ της ιστορίας του.

Το Jantina είχε βυθιστεί στις 5 Ιουλίου του 1941 από τις τορπίλες του βρετανικού υποβρυχίου HMS Torbay. 

Τον Νοέμβριο του 2021 το ιταλικό υποβρύχιο είχε εντοπιστεί από τον Κ. Θωκταρίδη και την ομάδα του νότια της Μυκόνου σε βάθος 103 μέτρων.

Όπως διαπιστώθηκε, το υποβρύχιο κείτεται στον βυθό με κλίση 53 μοιρών αριστερά ενώ διακρίνεται ο πυργίσκος και το χαρακτηριστικό πυροβόλο καταστρώματος 102 χιλιοστών. Τα περισκόπια είναι κατεβασμένα και η ανθρωποθυρίδα του πυργίσκου είναι ανοιχτή.

Η πλώρη του όμως, έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο υποβρύχιο όταν αυτό βυθίστηκε μετά από ναυμαχία με το βρετανικό υποβρύχιο HMS Tοrbay.

Δυόμιση χρόνια μετά την αρχική ανακάλυψη του ιταλικού υποβρυχίου, βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε η πλώρη του JANTINA. Βρίσκεται σε βάθος 103 μέτρων και ακουμπά στο βυθό με την αριστερή πλευρά.



Η κατάσταση της πλώρης παρότι έχουν περάσει 83 χρόνια από την ημέρα της βύθισης, είναι εξαιρετική.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την έρευνα και σε ιστορικό επίπεδο, συλλέγοντας στοιχεία από πρωτογενείς πηγές και φέρνοντας στο φως σπάνια ντοκουμέντα από τα ιταλικά, βρετανικά και γερμανικά αρχεία.

Στο τελευταίο του ταξίδι το JANTINA είχε αποπλεύσει από τη Λέρο. Στο υποβρύχιο επέβαιναν 48 άτομα. Το απόγευμα της 5ης Ιουλίου 1941 έπλεε στην επιφάνεια, νότια της Μυκόνου με τελικό προορισμό την Μεσίνα της Ιταλίας.

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή περιπολούσε το βρετανικό υποβρύχιο HMS TORBAY. Το HMS TORBAY – σύμφωνα με το πολεμικό ημερολόγιο που συνέταξε ο κυβερνήτης του αμέσως μετά την επίθεση- εντόπισε το Jantina από απόσταση 4 ναυτικών μιλίων, σήμανε συναγερμό και όντας σε περισκοπικό βάθος, πήρε θέση επίθεσης. Η αναμέτρηση δύο υποβρυχίων είναι σπάνιο ναυτικό γεγονός.



Στις 20:16 εξαπέλυσε τορπιλική επίθεση με μια δέσμη 6 τορπιλών από απόσταση 1500 γιαρδών. Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πληρώματος του ιταλικού υποβρυχίου να τις αποφύγει, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι δύο πρώτες τορπίλες πέρασαν μπροστά από το ιταλικό υποβρύχιο χωρίς να βρουν στόχο. Στις 20:17 όμως, η δεύτερη ομάδα τορπιλών βρήκε στόχο και δημιούργησε πολύ ισχυρή έκρηξη κόβοντας ένα μεγάλο τμήμα της πλώρης του υποβρυχίου.

Λίγο πριν βυθιστεί το JANTINA πάνω από 20 από τους συνολικά 48 επιβαίνοντες κατάφεραν να πέσουν στην θάλασσα όμως τελικά μόνο δύο αξιωματικοί και τέσσερις υπαξιωματικοί κατάφεραν να φτάσουν στην Δήλο μετά από έξι έως επτά ώρες κολύμβησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στην Κύπρο με «ναό πριν από τους ναούς»

Published

on

Από

Photo credits: anndriessen / pixabay

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη πραγματοποίησε στην Ερήμη, κοντά στη Λεμεσό της Κύπρου, επιστημονική αποστολή του πανεπιστημίου της Σιένα.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να φέρει στο φως ναό τεσσάρων χιλιάδων ετών, ο οποίος είχε δημιουργηθεί σε χώρο όπου βρισκόταν το εργαστήρι ενός τεχνίτη.

Όπως δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa o αρχαιολόγος Λούκα Μπομπαρντιέρι, πρόκειται για «τον αρχαιότερο ιερό χώρο που έχει ανακαλυφθεί, έως τώρα στη Μεγαλόνησο».

Ο Μπομπαρντιέρι είναι υπεύθυνος των ανασκαφών, οι οποίες διεξάγονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αρχαιοτήτων της Κύπρου και το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως εξήγησε ο επιστήμονας «πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο, όπου ένα μεγάλο μαγκάλι φώτιζε, μέρα-νύχτα, ένα μεγάλο μονόλιθο».



Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν «ναό που δημιουργήθηκε πριν από τους ναούς που γνωρίζουμε συνήθως» και ο οποίος μας δείχνει «πόσο πολυσύνθετη και πλούσια ήταν η ζωή των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι ήταν τεχνίτες και έζησαν τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς».

Ο Ιταλός επιστήμονας, αποκάλυψε, δε, ότι «στην τελευταία αυτή εκστρατεία ανασκαφών, βρέθηκε και ο σκελετός μιας κοπέλας ηλικίας περίπου είκοσι ετών, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε και στη συνέχεια το πτώμα «χτίσθηκε» για να μην ανακαλυφθεί, πιθανότατα, το έγκλημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Συμφωνία για προϋπολογισμό 481 δισ. ευρώ, με ρεκόρ επενδύσεων και χωρίς άρση του “φρένου χρέους”

Published

on

Από

Ο καγκελάριος και οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών πραγματοποίησαν 23 συναντήσεις συνολικής διάρκειας 80 ωρών στην καγκελαρία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Photo credits: Da7de / pixabay

Για προϋπολογισμό 481 δισεκατομμυρίων ευρώ, με «ρεκόρ επενδύσεων», ελαφρύνσεις ύψους 23 δισεκατομμυρίων για τους πολίτες και χωρίς άρση τελικά του «φρένου χρέους», έκανε λόγο ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, παρουσιάζοντας την επί της αρχής συμφωνία των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού για το σχέδιο προϋπολογισμού του 2025.

Η συμφωνία η επετεύχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπειτα από διαπραγματεύσεις πολλών μηνών.

Ο Όλαφ Σολτς, ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ και ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ πραγματοποίησαν 23 συναντήσεις συνολικής διάρκειας 80 ωρών στην καγκελαρία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.

«Αυτός ο προϋπολογισμός περιέχει ρεκόρ επενδύσεων, οι οποίες θα συνεχίσουν να αυξάνονται και το 2025. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αυξήσει τις δημόσιες δαπάνες για επενδύσεις περίπου στα 57 δισεκατομμύρια ευρώ. Για το 2024 το αντίστοιχο ποσό είναι 53 δισεκατομμύρια», τόνισε ο κ. Σολτς, απαντώντας στην κριτική ότι πρόκειται για προϋπολογισμό λιτότητας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δανεισμός της κυβέρνησης θα ανέλθει σε 44 δισεκατομμύρια ευρώ.



Η ανάπτυξη της οικονομίας εκτιμάται ότι θα κυμανθεί στο 0,5% για το 2025 και η οικονομική παραγωγή, σημείωσε ο κ. Χάμπεκ, θα αυξηθεί κατά σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το σχέδιο προβλέπει ακόμη φορολογικές ελαφρύνσεις για συνταξιούχους οι οποίοι εργάζονται και για τις υπερωρίες των εργαζομένων, μέτρα περιορισμού της γραφειοκρατίας και βελτίωση των επιλογών απόσβεσης για τις εταιρίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται, όπως αναμενόταν, στην άμυνα, με το ΝΑΤΟϊκό όριο του 2% να επιτυγχάνεται το 2025.

Το υπουργείο Άμυνας θα λάβει μάλιστα σταδιακή αύξηση των πόρων του έως τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ το 2028, ακόμη και αν στο μεταξύ έχει εξαντληθεί το ειδικό ταμείο για την άμυνα.



Ο τακτικός προϋπολογισμός του υπουργείου ανέρχεται φέτος στα 52 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπονται και μέτρα προσέλκυσης νέου προσωπικού στις ένοπλες δυνάμεις.

Το σχέδιο αναμένεται να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο στις 17 Ιουλίου και να τεθεί προς συζήτηση στην Βουλή από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο να έχει ψηφιστεί το αργότερο έως τον Δεκέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ισχύ οι ευρωπαϊκοί δασμοί στα κινεζικής κατασκευής ηλεκτροκίνητα οχήματα

Published

on

Από

Photo credits: MrsBrown / pixabay

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε την επιβολή δασμών έως 37,6% στις εισαγωγές κατασκευασμένων στην Κίνα ηλεκτρικών οχημάτων, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της ΕΕ, αυξάνοντας τις εμπορικές εντάσεις με το Πεκίνο.

Θα υπάρξει ωστόσο ένα παράθυρο τεσσάρων μηνών, στη διάρκεια των οποίων οι δασμοί θα είναι μόνο προσωρινοί, και αναμένεται ότι στο διάστημα αυτό θα συνεχισθούν οι εντατικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά τους 4 μήνες, οι οριστικοί δασμοί θα ισχύσουν για πέντε χρόνια.



Οι προσωρινοί δασμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από 17,4% ως 37,6% χωρίς αναδρομική ισχύ είναι σχεδιασμένοι για να εμποδίσουν να κατακλυσθεί η ΕΕ με φτηνά ηλεκτροκίνητα οχήματα κατασκευασμένα με κρατικές επιδοτήσεις.

Το Πεκίνο έχει δηλώσει πως θα λάβει «όλα τα απαραίτητα μέτρα» για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Κίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ8 ώρες ago

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Δημήτρης Παπαστεργίου μιλάει στον  Βασίλη Βούλγαρη (Ευρωπολίτη) για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ9 ώρες ago

Οι αλλεργίες ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για 180.000 θανάτους ετησίως σε όλο τον κόσμο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ10 ώρες ago

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Οι μελωδίες δημοφιλών τραγουδιών γίνονται πιο απλές με την πάροδο των χρόνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Νέα διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ε.Λ.Μ.Ε. Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας: Θέμα «Αποσπάσεις Ελλήνων εκπαιδευτικών σε Τμήματα Ελληνικών Σπουδών ξένων Πανεπιστημίων»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Ερευνητική ομάδα εντόπισε την πλώρη του ιταλικού υποβρυχίου JANTINA

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Η Πιερία μεταμορφώνεται σε πρότυπο τουριστικό προορισμό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη στην Κύπρο με «ναό πριν από τους ναούς»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Χημική μέθοδος που ανέπτυξαν επιστήμονες «κλειδί» για την ανακύκλωση των υφασμάτων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Legends 2004: Συνέντευξη τύπου στο Έσσεν ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στις 11 Ιουλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με Φίγκο και άλλα σπουδαία αστέρια οι Uefa All Stars απέναντι στους Legends 2004!

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ημέρα Υγείας: Εκδήλωση με θέμα τις Διαδεδομένες Ασθένειες στο Βερολίνο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Τα 16 πιο “χαλαρωτικά” νησιά της Ελλάδας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στη Βιέννη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

«Ανασκάπτοντας την κρυμμένη σοφία της Ελληνικής Γλώσσας» στην Ελληνική Κοινότητα Έρλαγκεν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Στην Κατερίνη το 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, 12 & 13 Ιουλίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Το σχέδιο για τη νέα στρατιωτική θητεία ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

mAiGreece: Διαθέσιμος ο Ψηφιακός Βοηθός για διακοπές στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Από 22 έως 29 Ιουνίου το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Συνεργατικού & Ανεξάρτητου Κινηματογράφου – CINERGO

Europolitis TV3 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis