Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκθεση στο Μουσείο Πικάσο στο Παρίσι εστιάζει στα πρώιμα έργα του Τζάκσον Πόλοκ

Published

on

Περίπου εκατό πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά και γλυπτά με δανεισμό από έγκριτα μουσεία θα εκτίθενται από τις 15 Οκτωβρίου 2024 έως τις 19 Ιανουαρίου 2025 στο Μουσείο Πικάσο στο Παρίσι. Photo credits: Ichigo121212 / pixabay

Αφιερωμένη σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κινήματος του αφηρημένου εξπρεσιονισμού, στον Αμερικανό ζωγράφο Τζάκσον Πόλοκ είναι η έκθεση «Jackson Pollock: The Early Years (1934-1947)» που εγκαινιάζεται στο Μουσείο Πικάσο στο Παρίσι.

Η έκθεση επανεξετάζει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καλλιτέχνη που σημαδεύτηκε από την επιρροή του τοπικισμού και των Μεξικανών τοιχογράφων, μέχρι τα πρώτα του έργα με την τεχνική του dripping (το πέταγμα του χρώματος στον καμβά) το 1947.



Τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση μαρτυρούν τις ποικίλες πηγές που έθρεψαν την έρευνα του νεαρού καλλιτέχνη, διασταυρώνοντας την επιρροή των τεχνών των γηγενών της Αμερικής με εκείνη των ευρωπαϊκών πρωτοπόρων, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχει ο Πάμπλο Πικάσο, αναφέρεται στην περιγραφή της έκθεσης που επιμελήθηκαν η Joanne Snrech, επιμελήτρια ζωγραφικής και η Orane Stalpers, συντηρήτρια κληρονομιάς.

Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει αναλυτικά αυτά τα χρόνια, που αποτέλεσαν το εργαστήριο του, να εστιάσει σε αρκετές βασικές στιγμές της καλλιτεχνικής και πνευματικής ανάπτυξης του νεαρού Πόλοκ και να αναδείξει τη μοναδικότητα του έργου του στις διάφορες διαστάσεις του (ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική).

Περίπου εκατό πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά και γλυπτά με δανεισμό από έγκριτα μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, το Κέντρο Πομπιντού και την Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ και από το Ίδρυμα Πόλοκ-Κράσνερ θα εκτίθενται από τις 15 Οκτωβρίου 2024 έως τις 19 Ιανουαρίου 2025 στο Μουσείο Πικάσο στο Παρίσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

Published

on

Από

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και η υπερεκμετάλλευση των υδάτινων πόρων ασκούν επίσης πίεση στους υδάτινους πόρους. Photo credits: JoshuaWoroniecki / pixabay

Η Ευρώπη οφείλει να διαχειρισθεί καλύτερα τους υδάτινους πόρους της για να εγγυηθεί στους πολίτες της νερό καλής ποιότητας, προειδοποιεί σε έκθεση ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος.

Ο Οργανισμός επισημαίνει ότι μόνο το 37% των επιφανειακών υδάτων στην ευρωπαϊκή ήπειρο βρίσκεται σε καλή ή πολύ καλή οικολογική υγεία.

Σε ό,τι αφορά την χημική υγεία των επιφανειακών υδάτων, δεν είναι καλή παρά στο 29% των περιπτώσεων, έναντι 77% για τον υδροφόρο ορίζοντα, από όπου προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του πόσιμου νερού που καταναλώνουν οι Ευρωπαίοι.



Καλή χημική υγεία σημαίνει απουσία υπερβάλλουσας ρύπανσης από οργανικά στοιχεία και από επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως οι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες (PFAS) και τα μικροπλαστικά.

Τα επιφανειακά ύδατα απειλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση (καύση του άνθρακα, εκπομπές των αυτοκινήτων, κλπ) και την γεωργία που παράγει μεγάλες ποσότητες αποβλήτων που μολύνουν τα εδάφη.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έχει αναλύσει 120.000 εξωτερικές επιφάνειες υδάτων και 3,8 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα υπόγειων υδάτων σε 19 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Νορβηγία και ζητά την μείωση κατά 50% της χρήσης των ζιζανιοκτόνων μέχρι το 2030.

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής (ξηρασία και πλημμύρες) και η υπερεκμετάλλευση των υδάτινων πόρων ασκούν επίσης πίεση στους υδάτινους πόρους.

Ο περιορισμός της κατανάλωσης νερού και η αποκατάσταση των οικοσυστημάτων πρέπει να είναι προτεραιότητες για τις κυβερνήσεις την στιγμή μάλιστα που οι υδάτινοι πόροι βρίσκονται υπό πίεση λόγω της κλιματικής αλλαγής, τις σφοδρές βροχοπτώσεις, την τήξη των παγετώνων και την ξηρασία, σύμφωνα με την έκθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14χρονος προκάλεσε καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χλμ.

Published

on

Από

Ο έφηβος κατηγορείται για κλοπή, ληστεία, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, έκθεση σε κίνδυνο και πολλές άλλες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Photo credits: AbsolutVision / pixabay

Ένας 14χρονος από τη βορειοανατολική Γαλλία έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του και προκάλεσε τρελή καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χιλιόμετρα, ανέφερε η γαλλική δικαιοσύνη.

Ο έφηβος, που δεν έχει ποινικό μητρώο, θα παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Κατηγορείται για κλοπή, ληστεία, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, έκθεση σε κίνδυνο και πολλές άλλες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Μονμπελιάρ.



Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν επί 61,5 χιλιόμετρα. Ο νεαρός «έκανε σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, έτρεχε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης με 180 χιλιόμετρα», αφηγήθηκε, έκπληκτος, ο εισαγγελέας.

Στη συνέχεια έκανε αναστροφή, πάνω στη ΛΕΑ και κατέληξε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Παρ’ όλα’ αυτά, συνέχισε τη φυγή του πεζός αλλά οι αρχές τον συνέλαβαν σε ένα χωριό κοντά στο Ντολ.

Η επικίνδυνη οδήγησή του προκάλεσε ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα περιπολικό και δύο άλλα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνθρωποι.

Αφού τέθηκε υπό κράτηση, ζήτησε συγγνώμη, είπε ο εισαγγελέας. «Το παιδί αδυνατεί να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα γεγονότα (…) Λέει ότι είχε προβλήματα στο γυμνάσιο, αλλά δεν λέει τι είδους. Το καταπληκτικό είναι ότι ήταν σε θέση να πατάει τέρμα γκάζι και να τον καταδιώκουν επί τόσα χιλιόμετρα», σχολίασε ο εισαγγελέας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Πράγα απαγορεύει τις οργανωμένες νυχτερινές «ξεναγήσεις» στα μπαρ

Published

on

Από

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας, μια πόλη 1,3 εκατ. κατοίκων, είναι δημοφιλής προορισμός για τους νεαρούς τουρίστες, εν μέρει και λόγω των μπαρ που διαθέτουν το αλκοόλ σε χαμηλές τιμές. Photo credits: user32212 / pixabay

Η «ξενάγηση» στα μπαρ της Πράγας που οργανώνουν τις νύχτες τα ταξιδιωτικά γραφεία, έλαβε τέλος: η πρωτεύουσα της Τσεχίας, προσπαθώντας να διαφυλάξει την ηρεμία των κατοίκων της από τις υπερβολές που συνοδεύουν αυτές τις νυχτερινές εξόδους αποφάσισε να απαγορεύσει αυτές τις «περιοδείες».

Ο αντιδήμαρχος Ζντένεκ Χριμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπονται πλέον «οργανωμένες τουρνέ» στα μπαρ από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.



Ο Βάτσλαβ Στάρεκ, διευθυντής της ένωσης ξενοδοχείων και εστιατορίων της Τσεχίας, χαιρέτισε την απαγόρευση, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι δεν θα επηρεαστούν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

«Δεν θα απαγορευτεί σε κανέναν να πάει σε κάποια παμπ, όμως αυτές οι οργανωμένες τουρνέ κάθε βράδυ (…) δεν είναι απαραίτητες», σχολίασε, σημειώνοντας ότι το φαινόμενο είχε πλέον εξελιχθεί σε «πρόβλημα για τους ντόπιους και τους άλλους τουρίστες».

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας, μια πόλη 1,3 εκατ. κατοίκων, είναι δημοφιλής προορισμός για τους νεαρούς τουρίστες, εν μέρει και λόγω των μπαρ που διαθέτουν το αλκοόλ σε χαμηλές τιμές.

Οι ξένοι επισκέπτες συμβάλλουν επίσης στη φήμη που έχει η τσέχικη μπίρα. Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία στατιστικής, κάθε Τσέχος (συμπεριλαμβάνονται και τα… νεογέννητα) ήπιε 128 λίτρα μπίρας το 2023, ποσότητα που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε από την ΕΕ ο νόμος για τους εργαζομένους σε ψηφιακές πλατφόρμες

Published

on

Από

Το κείμενο προβλέπει την αναγνώριση ως μισθωτών πολλών ανθρώπων που εργάζονται σήμερα υπό ανεξάρτητο καθεστώς ως οδηγοί ή διανομείς. Photo credits: Surprising_SnapShots / pixabay

Οι 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν οριστικά τη νομοθεσία που ενισχύει τα δικαιώματα των εργαζομένων σε ψηφιακές πλατφόρμες όπως η Uber ή η Deliveroo.

Το κείμενο προβλέπει την αναγνώριση ως μισθωτών πολλών ανθρώπων που εργάζονται σήμερα υπό ανεξάρτητο καθεστώς ως οδηγοί ή διανομείς (delivery).

Όμως ο τρόπος που θα γίνει αυτό παραμένει ασαφής και εξαρτάται από τις εθνικές ρυθμίσεις ενώ το κείμενο υποτίθεται ότι είχε σκοπό να δημιουργήσει ένα εναρμονισμένο ευρωπαϊκό πλαίσιο.



Η οδηγία μπορεί τώρα να τεθεί σε εφαρμογή μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της ΕΕ. Οι χώρες μέλη έχουν δύο χρόνια προκειμένου να την ενσωματώσουν στη νομοθεσία τους, εξήγησε το Συμβούλιο της ΕΕ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά σε “τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια” σε σύνολο σχεδόν 30 εκατομμυρίων, τον αριθμό των εργαζομένων στις πλατφόρμες που καταχωρούνται ως ανεξάρτητοι και ως εκ τούτου στερούνται αδίκως τα κοινωνικά πλεονεκτήματα της μισθωτής εργασίας.

Αρχικά, το κείμενο που είχε προταθεί στα τέλη του 2021 από την Επιτροπή δημιουργούσε ένα τεκμήριο μισθωτής εργασίας στη βάση ενοποιημένων αντικειμενικών κριτηρίων σε κλίμακα ΕΕ: το γεγονός ότι μία πλατφόρμα ορίζει τα επίπεδα των αμοιβών, επιβλέπει από απόσταση την παροχή υπηρεσιών, δεν επιτρέπει στους υπαλλήλους της να επιλέξουν τα ωράριά τους ή να αρνηθούν αποστολές, τους επιβάλλει να φοράνε στολή, ή ακόμη τους απαγορεύει να εργάζονται για άλλες επιχειρήσεις.

Όμως η οδηγία που υιοθετήθηκε τελικά ανακαλεί αυτόν τον κάτολογο, αφήνοντας μεγάλη αυτονομία στις χώρες μέλη.

Ένα “θεμιτό τεκμήριο” απασχόλησης θα πρέπει να εισαχθεί σε κάθε ένα από τα 27 νομικά συστήματα των χωρών μελών. Θα ενεργοποιείται όταν τα γεγονότα μαρτυρούν “έλεγχο” των εργαζομένων από την επιχείρηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

Published

on

Από

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Photo credits: YourAveragePhotographer / pixabay

Θα μπορούσε άραγε το ηλιακό σύστημά μας να φιλοξενεί ένα δεύτερο ουράνιο σώμα ικανό να στηρίξει ζωή, πέρα από τη Γη;

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper της NASA εκτοξεύτηκε σήμερα από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, με σκοπό να το διαπιστώσει.

Ο πύραυλος Falcon Heavy της εταιρείας SpaceX, που μεταφέρει το διαστημικό σκάφος, εκτοξεύτηκε με επιτυχία, έπειτα από την αναβολή της αποστολής, την περασμένη εβδομάδα, λόγω του κυκλώνα Μίλτον.

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 5,5 χρόνια.

Το Europa Clipper είναι το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο που έχει κατασκευάσει η NASA για μια πλανητική αποστολή: έχει μήκος 30,5 μέτρα και πλάτος 17,6 μέτρα όταν οι κεραίες και τα ηλιακά πάνελ του αναπτυχθούν πλήρως – είναι δηλαδή μεγαλύτερο από ένα γήπεδο μπάσκετ. Ζυγίζει περίπου 6 τόνους.



Η αποστολή του είναι να διαπιστώσει εάν ένα από τα φεγγάρια του Δία, η Ευρώπη, μπορεί να φιλοξενήσει ζωή. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι κάτω από την παγωμένη επιφάνεια αυτού του δορυφόρου βρίσκεται ένας ωκεανός νερού σε υγρή κατάσταση.

Η αποστολή δεν θα αναζητήσει συγκεκριμένες ενδείξεις ζωής, αλλά στόχος είναι να απαντήσει στο φλέγον ερώτημα: Η Ευρώπη περιέχει εκείνα τα συστατικά που θα επέτρεπαν στη ζωή να αναπτυχθεί; Εάν η απάντηση είναι θετική, θα οργανωθεί άλλη αποστολή για να εντοπίσει αυτή τη ζωή.

Η ύπαρξη της Ευρώπης ήταν γνωστή από το 1610. Τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες του φεγγαριού αυτού τις τράβηξαν το 1979 τα θρυλικά διαστημόπλοια Voyager.

Σ’ αυτές διακρίνονταν μυστηριώδεις κοκκινωπές γραμμές να διατρέχουν την επιφάνειά της. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του 1990, πέταξε κοντά της το διαστημόπλοιο Galileo, που επιβεβαίωσε την πιθανή ύπαρξη ενός ωκεανού.

Το Europa Clipper δεν θα είναι μόνο του «εκεί έξω». Παράλληλα, το διαστημόπλοιο Juice της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) θα μελετά δύο άλλα φεγγάρια του Δία, τον Γανυμήδη και την Καλλιστώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Ιστορική καταδίκη πρώην πράκτορα της Stasi

Published

on

Από

Photo credits: Daniel_B_photos / pixabay

Το δικαστήριο του Βερολίνου καταδίκασε σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξης πρώην πράκτορα της Stasi για την δολοφονία Πολωνού που προσπαθούσε να διαφύγει από το Ανατολικό Βερολίνο στην Δύση πριν από 50 χρόνια.

Στο τέλος της ιστορικής αυτής δίκης, ο Μάρτιν Νάουμαν, 80 ετών, κρίθηκε ένοχος για δολοφονία, αφού πυροβόλησε από μικρή απόσταση στην πλάτη τον Τσέσλαβ Κούκουτσκα καθώς κατευθυνόταν προς το συνοριακό πέρασμα της Φρίντριχστράσε στο Βερολίνο το 1974.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΥΓΕΙΑ1 ώρα ago

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς: Όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ζωή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ5 ώρες ago

The Lancet: Οδικός χάρτης για τη μείωση των πρόωρων θανάτων κατά το ήμισυ ως το 2050

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

14χρονος προκάλεσε καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χλμ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Η Πράγα απαγορεύει τις οργανωμένες νυχτερινές «ξεναγήσεις» στα μπαρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε από την ΕΕ ο νόμος για τους εργαζομένους σε ψηφιακές πλατφόρμες

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ομάδες Αυτοβοήθειας από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ανοίγει ο δρόμος για ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων για τους Έλληνες του Εξωτερικού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Le Figaro: Κρήτη και Ρόδος τα ελκυστικότερα νησιά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΕΛΜΕ Β.Ρ.Β.: Η συστηματική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών απειλεί την ύπαρξη των σχολείων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Η BMW ανακάλυψε βλάβη στα φρένα των μοντέλων της και προχωρά σε ανάκληση

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Lonely Planet: Η Σίφνος στην κορυφή των αυθεντικών Κυκλάδων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σε εφαρμογή από σήμερα οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Κοινή ανοιχτή δράση ενημέρωσης από όλες τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Intel «παγώνει» την επένδυσή της στο Μαγδεμβούργο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Άνδρος: Ο νέος ανεξερεύνητος παράδεισος της Μεσογείου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Οι αλλαγές στον εγκέφαλο κατά την εγκυμοσύνη σε έναν ολοκληρωμένο χάρτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Κολωνίας

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis