Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Οι καλύτεροι γαμήλιοι προορισμοί της Ελλάδας

Published

on

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς της Ελλάδας αποκαλύπτει μεγάλη διεθνής έρευνα της ταξιδιωτικής εταιρείας Stasher μέσα από την αξιολόγηση βαθμολογιών με κριτήρια που συνδέονται με τη διαμονή, τα εστιατόρια, τους πόλους έλξης και τις καιρικές συνθήκες.

Όπως τονίζεται, οι διαδικτυακές αναζητήσεις για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα έχει αυξηθεί το τελευταίο έτος κατά 33%, κυρίως λόγω χαλάρωσης των μέτρων κατά του Covid-19, αλλά και των εξαιρετικών καταλυμάτων.

Η Κρήτη καταλαμβάνει την πρώτη θέση με βαθμολογία 78/100 λόγω κλίματος, ακτών και φαγητού, ενώ στη δεύτερη θέση με 77/100 βρίσκεται η Κάρπαθος χάρη στη γαλήνια ατμόσφαιρα και τις φυσικές ομορφιές της.

Ακολουθούν η Μήλος με 74/100 και η Κάλυμνος που ισοβαθμεί με την Αστυπάλαια και τη Ρόδο, έχοντας βαθμολογία 73/100. Την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει η Ίος με 71/100.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Μετέωρα στη λίστα των σημαντικότερων Μνημείων Γεωλογικής Κληρονομιάς

Published

on

Από

Τα Μετέωρα έχουν αναγνωρισθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και η περιοχή των Δήμων Μετεώρων και Πύλης αναγνωρίσθηκε ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO. Photo credits: john_Ioannidis / pixabay

Τα Μετέωρα εντάχθηκαν στον κατάλογο με τα 100 σημαντικότερα Γεωλογικά Μνημεία παγκοσμίως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης που ανακοινώθηκαν από την Διεθνή Ένωση Γεωλογικών Επιστημών (ΙUGS).

Ας σημειωθεί ότι από το 2022 στα 100 Μνημεία Γεωλογικής Κληρονομιάς περιλαμβάνονται άλλες δύο θέσεις από την Ελλάδα, το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου και η ηφαιστειακή καλδέρα της Σαντορίνης.

Υπενθυμίζεται ότι τα Μετέωρα έχουν αναγνωρισθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και πέρυσι η περιοχή των Δήμων Μετεώρων και Πύλης αναγνωρίσθηκε ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.



Η Διεθνής Ένωση Γεωλογικών Επιστημών, η κορυφαία παγκόσμια οργάνωση στις γεωεπιστήμες, σε συνεργασία με την UNESCO, ανέλαβε την πρωτοβουλία διαμόρφωσης καταλόγου με τις κορυφαίες περιοχές γεωλογικού ενδιαφέροντος παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεθνής Επιτροπή Γεωλογικής Κληρονομιάς (ΙUGS-IGC) της Διεθνούς Ένωσης Γεωλογικών Επιστημών υλοποιεί σε συνεργασία με την UNESCO ένα Διεθνές Πρόγραμμα τα τελευταία 4 χρόνια με σκοπό την καταγραφή, αξιολόγηση και ανάδειξη των σημαντικότερων Μνημείων Γεωλογικής Κληρονομιάς.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τη χώρα μας το γεγονός ότι μεταξύ των 174 θέσεων από 64 χώρες που υποβλήθηκαν στην Διεθνή Επιτροπή Γεωλογικής Κληρονομιάς και αξιολογήθηκαν φέτος, περιλαμβάνονται τα Μετέωρα στις 100 σημαντικότερες.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, ως Μνημείο Γεωλογικής Κληρονομιάς (IUGS Geological Heritage Site) ορίζεται μία περιοχή που φέρει γεωλογικά στοιχεία ή/και γεωλογικές διεργασίες διεθνούς επιστημονικής εμβέλειας, που χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς και/ή έχει συνεισφέρει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Γεωεπιστημών στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Μήλος ξεχωρίζει για τις εναλλακτικές της δυνατότητες

Published

on

Από

Photo credits: moniek58 / pixabay

Η Μήλος, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, κερδίζει, πέρα από τις παραδοσιακές, ακόμα και τις πιο μακρινές αγορές, όπως η Ινδία, η Αυστραλία και η Αμερική.

Πρόσφατα, το κυκλαδίτικο νησί, αναδείχτηκε για μια ακόμα φορά για τις εναλλακτικές του δυνατότητες μέσω της ινδικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Outlook Traveller και συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για «τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς και της αμμώδεις παραλίες της».

Η Μήλος όμως συγκαταλέχτηκε και ανάμεσα στα ελληνικά νησιά που προτείνει και το αυστραλιανό περιοδικό Signature Luxury Travel που αναφέρει ότι «το ηφαιστειογενές νησί της Μήλου φημίζεται για το σεληνιακό του τοπίο από σκληρό μαύρο βράχο λάβας και απαλή λευκή πέτρα τούφας, που σχηματίζουν μια εντυπωσιακή ακτογραμμή από βράχους που περιτυλίγονται από τιρκουάζ νερά.



Η Μήλος είναι εύκολα προσβάσιμη με αεροπλάνο και με πλοίο καθώς πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, την Ίο, τη Σίφνο, τη Φολέγανδρο και άλλα. Το ταξίδι μεταξύ της Μήλου και της Σαντορίνης με πλοίο διαρκεί μόνο δύο ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνετε στη Μήλο είναι να περάσετε μια μέρα κάνοντας yachting.

Υπάρχει μεγάλη πληθώρα γιοτ που κάνουν τον γύρο του νησιού, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει τα μικροσκοπικά ψαροχώρια βαμμένα σε χρώματα καραμέλας, καθώς και τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων, τις αμμώδεις παραλίες και τις παράκτιες σπηλιές, μερικές από τις οποίες μπορείτε και να κολυμπήσετε.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος, το αγαπημένο νησί των Ελλήνων που είναι ιδανικό για τους Βρετανούς

Published

on

Από

Οι εξερευνητές μπορούν να απολαύσουν την πλούσια τοπική πανίδα, για μια αυθεντική Ελληνική εμπειρία με σηματοδοτημένα μονοπάτια που διασχίζουν όλο το νησί. Photo credits: freegr / pixabay

Την Άνδρο «ανακαλύπτει» η Express σε πρόσφατο αφιέρωμα παροτρύνοντας τους εκατομμύρια αναγνώστες να προτιμήσουν τον «μυστικό» παράδεισο των Ελλήνων έναντι προορισμών με συνωστισμό τουριστών.

Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα, «η Άνδρος στις Κυκλάδες είναι ένας ονειρεμένος προορισμός σε απόσταση δύο ωρών από την Αττική με γαλήνια φυσική ομορφιά και υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά.

Οι εξερευνητές μπορούν να απολαύσουν την πλούσια τοπική πανίδα, συμπεριλαμβανομένων των ελιών, για μια αυθεντική Ελληνική εμπειρία με σηματοδοτημένα μονοπάτια που διασχίζουν όλο το νησί.



Ανάμεσα στους άλλους ιστορικούς θησαυρούς, τα μοναστήρια της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπατσί και της Παναγίας Τρομαρχιών στο Κόρθι είναι άξια θαυμασμού με πληθώρα κειμηλίων και χειρογράφων. Το κάστρο της Φανερωμένης του 11ου αιώνα, η μεγαλύτερη μεσαιωνική πόλη-φρούριο του νησιού, αξίζει επίσης μια επίσκεψη.

Επιπλέον, τις εντυπώσεις “κλέβει” το διάσημο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που φιλοξενεί μοναδικές συλλογές γλυπτών και ζωγραφικής.

Τα Αρχαιολογικά Μουσεία στη Χώρα και την Παλαιόπολη προσφέρουν επίσης μια συναρπαστική ματιά στη γεμάτη εναλλαγές ιστορία του νησιού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ανοικτοί για το κοινό 18 φάροι της Ελλάδας στο πλαίσιο της παγκόσμιας Ημέρας Φάρων

Published

on

Από

Οι φάροι θα είναι ανοικτοί για το κοινό σήμερα από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Photo credits: Malenka / pixabay

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, στην αξιοποίηση του φαρικού δικτύου ως πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και την συνεισφορά των φαροφυλάκων στη λειτουργία του εν λόγω δικτύου έχουν σήμερα οι πολίτες, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το ΓΕΝ, 18 φάροι θα είναι ανοικτοί για το κοινό από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Πρόκειται για τους φάρους :

Μεγάλο Έμβολο – Θεσσαλονίκη (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Ακρωτήρι – Θήρα (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Αρκίτσα – Φθιώτιδα (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Μουδάρι – Κύθηρα (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Γουρούνι – Σκόπελος (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Κερί – Ζάκυνθος (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Κρανάη – Γύθειο (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Μελαγκάβι – Λουτράκι (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Πλάκα – Λήμνος (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Κόρακα – Πάρος (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Αλεξανδρούπολη – Αλεξανδρούπολη (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Ταίναρο – Λακωνία (Πρόσβαση στον πύργο: Μόνο στον περιβάλλοντα χώρο)

Κακή Κεφαλή – Χαλκίδα (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Βασιλίνα – Εύβοια (Πρόσβαση στον πύργο: ΟΧΙ)

Δουκάτο – Λευκάδα (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Κατάκολο – Ηλεία (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Δρέπανο – Πάτρα (Πρόσβαση στον πύργο: ΝΑΙ)

Κάστρο Αντιρρίου – Ναύπακτος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτίμηση για ένα εκατομμύριο επισκέπτες στην Κνωσό το 2024

Published

on

Από

Photo credits: Torsten_TR-Fotografie / pixabay

Οι επισκέπτες στο Ανάκτορο της Κνωσού, ξεπερνούν καθημερινά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Αυγούστου, τους 5 χιλιάδες.

Η επισκεψιμότητα στον χώρο βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, με τον Αρχιφύλακα του Ανακτόρου Νίκο Παπαδάκη να σημειώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, ο αριθμός των επισκεπτών μπορεί να ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες.



Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά το 2023 το σύνολο των επισκεπτών στην Κνωσό έφτασε τους 943.869. Πιο δημοφιλής μήνας ήταν ο Αύγουστος που οι επισκέπτες έφτασαν τους 170.958 και αμέσως μετά ο Ιούλιος με 152.989 επισκέπτες, ο Σεπτέμβριος με 135.409 επισκέπτες και ο Ιούνιος και ο Μάιος με 123.300 και 112.199 επισκέπτες.

Φέτος πάντως, με δεδομένο ότι αθροιστικά κάθε μήνα καταγράφεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα δεν αποκλείεται σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, ο αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, με δεδομένη και την εικόνα που αποτυπώνεται και από τους επισκέπτες που φτάνουν στο Ηράκλειο με κρουαζιερόπλοια και κατά τη σύντομη παραμονή τους στο νησί, τα σημεία που σταθερά επιλέγουν να επισκεφθούν είναι η Κνωσός και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 3,5 βαθμούς εκτιμάται ότι μπορεί να αυξηθεί η μέση θερμοκρασία αέρα στην Αθήνα την περίοδο 2041-2070

Published

on

Από

Στο επίκεντρο της έρευνας τίθεται ο θερμικός κίνδυνος στην Αθήνα με το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης να κατηγοριοποιείται σε πέντε τάξεις θερμικού κινδύνου. Photo credits: dominickvietor / pixabay

Πάνω από 3,5 βαθμούς Κελσίου εκτιμάται ότι μπορεί να αυξηθεί η μέση θερμοκρασία αέρα στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας κατά την περίοδο 2041-2070 σε σχέση με την περίοδο 1971-2000, ως συνδυασμός των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Αυτό διαπιστώνει μεταξύ άλλων έρευνα του ΕΚΠΑ και του καθηγητή και μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κλιματική Αλλαγή, Κωνσταντίνου Καρτάλη, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου CLIMPACT 2, με βάση τα νέα σενάρια και συγκεκριμένα το δυσμενέστερο σενάριο της Διακυβερνητικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, και της αστικής θερμικής νησίδας.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι η αύξηση αυτού του μεγέθους θα επιδεινώσει σημαντικά το θερμικό κίνδυνο στην Αθήνα κατά τη μελλοντική περίοδο 2041-2070.

Στο επίκεντρο της έρευνας τίθεται ο θερμικός κίνδυνος στην Αθήνα με το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης να κατηγοριοποιείται σε πέντε τάξεις θερμικού κινδύνου (πολύ χαμηλός, χαμηλός, μέτριος, υψηλός και πολύ υψηλός).



Λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους η έρευνα συμπεραίνει επίσης ότι κατά την παρούσα χρονική περίοδο, οι κεντρικές περιοχές του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας καθώς και ο Πειραιάς και δήμοι στην ευρύτερη περιοχή του, εμφανίζουν πολύ υψηλό θερμικό κίνδυνο, ενώ ο θερμικός κίνδυνος λαμβάνει τις χαμηλότερες τιμές κυρίως στις περιοχές στα βορειοανατολικά και ανατολικά της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον κ. Καρτάλη, γενικότερα οι πόλεις είναι ιδιαίτερα ευπαθείς στην κλιματική αλλαγή καθώς αυτή προστίθεται στο φαινόμενο της Αστικής Θερμικής Νησίδας (ΑΘΝ), δηλαδή το γεγονός ότι οι αστικές περιοχές είναι θερμότερες από τις γειτονικές περιοχές υπαίθρου λόγω της χαμηλότερης κάλυψης από βλάστηση, της ισχυρότερης απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας και των ανθρωπογενών πηγών θερμότητας (αυτοκίνητα, κτήρια, βιομηχανικές και βιοτεχνικές πηγές).

Με την Αστική Θερμική Νησίδα συνολικά να είναι κατά κανόνα ισχυρότερη τις νυκτερινές ώρες, καθώς διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από το βραδύτερο ρυθμό ψύξης των αστικών περιοχών συγκριτικά με την ύπαιθρο, η δυσμενέστερη θερμική επιβάρυνση και η υψηλότερη ενεργειακή κατανάλωση στα κτήρια για δροσισμό φαίνεται να παρουσιάζεται τις μεσημεριανές ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago

Η Αλόννησος, ανέπαφο «μαργαριτάρι» της Μεσογείου για τους Ιταλούς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ15 ώρες ago

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

ΕΙΔΗΣΕΙΣ16 ώρες ago

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Παράταση των αδειών εκμετάλλευσης οργανωμένων πλαζ στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ18 ώρες ago

Η υπερβολική φωτορύπανση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για Αλτσχάιμερ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Βρετανία: Τα πανεπιστήμια ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Με εισιτήριο η πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Δύο ερευνήτριες του ΙΤΕ λαμβάνουν επιχορήγηση εκκίνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διεθνής έρευνα αποκαλύπτει πως η διαλειμματική δίαιτα ρυθμίζει τη γήρανση μέσω της αυτοφαγίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Την εισαγωγή ανθρωποειδών ρομπότ στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτων διερευνά η BMW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Ολλανδία: Ο δήμος της Χάγης απειλεί με έξωση τον πρωθυπουργό!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στροφή των Ευρωπαίων καταναλωτών στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Οι 35 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με τους βρετανικούς Times

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Χρυσό στα… ηλεκτρονικά απορρίμματα ψάχνει η Βρετανία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Αεροπορικές παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων προς προορισμούς στη Μέση Ανατολή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: «Ολοένα πιο πιθανό» ότι το 2024 θα είναι η πιο θερμή χρονιά στα χρονικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Κορυφώνονται σήμερα οι Περσείδες, η θεαματική βροχή από πεφταστέρια

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV5 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis