Connect with us

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σε εξέλιξη η “Εβδομάδα Ταχύτητας” στη Γερμανία

Published

on

Photo credits: planet_fox / pixabay

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η «Εβδομάδα Ταχύτητας», η μεγαλύτερη επιχείρηση ελέγχου ταχύτητας που διενεργείται ετησίως στους γερμανικούς δρόμους.

Η κορύφωση αναμένεται την Παρασκευή, με τον «μαραθώνιο καμερών ταχύτητας» (Blitzermarathon).

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, η αστυνομία παρακολουθεί ακόμη πιο εντατικά, με ειδικά ραντάρ και συσκευές λέιζερ, την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα αυτοκίνητα στους δρόμους.

Σταθερές και κινητές κάμερες καταγράφουν παραβάσεις, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίδεται σε σημεία όπου οι είναι γνωστό ότι οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το προβλεπόμενο, σε σημεία συχνών ατυχημάτων και σε «ευάλωτες ζώνες», κοντά σε σχολεία, οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία κλπ.

Σε κάποια κρατίδια, όπως η Βαυαρία, η αστυνομία κοινοποιεί εκ των προτέρων τις ακριβείς θέσεις των καμερών ταχύτητας, αλλά σε άλλα, όπως η Βάδη-Βυρτεμβέργη, ισχύει το αντίθετο.



Ενδεικτικά, το 2023 στην αντίστοιχη εβδομάδα, στην Βάδη-Βυρτεμβέργη οι κάμερες «άστραψαν» για περισσότερους από 13.000 οδηγούς.

Το Βερολίνο, η Κάτω Σαξονία, το Ζάαρλαντ και η Σαξονία δεν συμμετέχουν στην δράση, είτε επειδή οι αρχές θεωρούν ότι δεν έχει αποτέλεσμα είτε επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις.

Παραμένουν ωστόσο σε κανονική λειτουργία τα ισχύοντα μέτρα ελέγχου.



Η γερμανική λέσχη οδηγών ADAC εκφράζεται θετικά για την «Εβδομάδα Ταχύτητας», επισημαίνοντας την παιδαγωγική επίδρασή της, καθώς πολλοί οδηγοί θα δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και «θα συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους από την υπερβολική ταχύτητα».

Στο ίδιο πνεύμα τοποθετείται και το Σωματείο της Αστυνομίας: «Η δράση σημαίνει περισσότερη δουλειά για την αστυνομία, αλλά η προσπάθεια αξίζει. Αν το θέμα της υπερβολικής ταχύτητας απασχολήσει περισσότερο τους οδηγούς μία ημέρα ή μία εβδομάδα, τότε είναι μια καλή ημέρα και μια καλή εβδομάδα για την οδική ασφάλεια», δηλώνει ο εκπρόσωπος του σωματείου Μίχαελ Μέρτενς, επισημαίνοντας όμως ταυτόχρονα ότι χρειάζονται περισσότεροι έλεγχοι και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου «να μην ατονήσει η πειθαρχία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

Published

on

Από

Το ποσοστό αποταμίευσης είναι τώρα 11,3%, σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο δεκαετίας πριν από την πανδημία. Photo credits: Raten-Kauf / pixabay

Μηδενική ανάπτυξη για την γερμανική οικονομία αναμένει για το τρέχον έτος το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, το οποίο αναθεώρησε την προηγούμενη εκτίμησή του για ανάπτυξη της τάξης του 0,4%.

Στην ανακοίνωσή του, το Ινστιτούτο διορθώνει επίσης την πρόβλεψή του για το 2025, από 1,5% σε 0,9%.

«Η γερμανική οικονομία έχει κολλήσει και μαραζώνει στην ύφεση, ενώ σε άλλες χώρες γίνεται αισθητή η ανάκαμψη. Έχουμε μια δομική κρίση. Γίνονται ελάχιστες επενδύσεις, ειδικά στον κλάδο της μεταποίησης και η παραγωγικότητα παραμένει εδώ και χρόνια στάσιμη. Έχουμε και οικονομική κρίση, με την κατάσταση στις παραγγελίες να είναι δυσμενής.

Η αύξηση της αγοραστικής δύναμης δεν οδηγεί σε αύξηση της κατανάλωσης, αλλά, αντιθέτως, σε περισσότερη αποταμίευση, επειδή οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι», εξήγησε ο επικεφαλής των προβλέψεων του Ifo Τίμο Βολμερσχόιζερ.



Το ποσοστό αποταμίευσης είναι τώρα 11,3%, σημαντικά υψηλότερο από τον μέσο όρο δεκαετίας πριν από την πανδημία, που ήταν 10,1%.

Την ίδια ώρα, ο ρυθμός του πληθωρισμού θα μειωθεί από το 5,9% του 2023 σε 2,2% φέτος και στη συνέχεια θα περιοριστεί στο 2,0% και στο 1,9% για κάθε ένα από τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ποσοστό ανεργίας θα αυξηθεί από 5,7% πέρυσι σε 6,0% για το τρέχον έτος και στη συνέχεια θα πέσει στο 5,8% και τελικά θα φτάσει στο 5,3% σε δύο χρόνια.

Το έλλειμμα του εθνικού προϋπολογισμού είναι πιθανό να φτάσει το 2,0% της οικονομικής παραγωγής για το 2024 και να μειωθεί στο 1,3% και στο 0,9% το 2025 και το 2026 αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Μονάχου

Published

on

Από

Photo credits: FreitagTV / pixabay

Ο άνδρας που ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία έξω από το Κέντρο Τεκμηρίωσης για τον Ναζισμό στο Μόναχο υπέκυψε στο μεταξύ στα τραύματά του, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 09:00 (τοπική ώρα) ένας άνδρας με μακρύκανο όπλο έφθασε μπροστά στο Κέντρο Τεκμηρίωσης για τον Ναζισμό και πυροβόλησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο φυλάκιο μπροστά από το κτίριο.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν θανάσιμα τον δράστη, ενώ πολύ γρήγορα βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, καθώς στο γειτνιάζον κτίριο στεγάζεται το Γενικό Προξενείο του Ισραήλ, το οποίο επίσης φυλάσσεται.



Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, στην ανταλλαγή πυρών συμμετείχαν αρχικά πέντε αστυνομικοί, ενώ δεν υπάρχουν για την ώρα πληροφορίες για την ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας έδρασε μόνος και δεν αναζητά τυχόν συνεργούς. Η επιχείρησή της ωστόσο συνεχίζεται, με την συνδρομή και ελικοπτέρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Με “σκληρή αντίσταση” απαντούν οι εργαζόμενοι στα μέτρα λιτότητας της VW

Published

on

Από

Ο οικονομικός διευθυντής της VW σημείωσε ότι «μας λείπουν οι πωλήσεις 500.000 αυτοκινήτων τον χρόνο, οι πωλήσεις δηλαδή δύο εργοστασίων». Photo credits: jp26jp / pixabay

Η ηγεσία της Volkswagen υπερασπίστηκε ενώπιον περισσότερων από 10.000 εργαζομένων της τα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας τα οποία προανήγγειλε και προβλέπουν το κλείσιμο ενός εργοστασίου, την άρση του καθεστώτος «εγγυημένης απασχόλησης» και ενδεχομένως την περικοπή θέσεων εργασίας.

Στη συνάντηση της διοίκησης με τους εργαζόμενους που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην έδρα του Ομίλου, στο Βόλφσμπουργκ, το διοικητικό συμβούλιο έγινε δεκτό με έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Από την πλευρά της εταιρίας, ο οικονομικός διευθυντής Αρνό Άντλιτς αναφέρθηκε σε «πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα» και εξήγησε ότι στην Ευρώπη πωλούνται σήμερα ετησίως δύο εκατομμύρια λιγότερα αυτοκίνητα από ό,τι πριν από την πανδημία του κορονοϊού.

«Αυτό δύσκολα θα αλλάξει», τόνισε και πρόσθεσε ότι για την VW, η οποία κατέχει το ¼ της ευρωπαϊκής αγοράς, αυτό σημαίνει ότι «μας λείπουν οι πωλήσεις 500.000 αυτοκινήτων τον χρόνο, οι πωλήσεις δηλαδή δύο εργοστασίων». Όπως είπε, «αυτό δεν έχει να κάνει με τα προϊόντα μας ή με τις κακές επιδόσεις των πωλήσεων, απλώς η αγορά δεν υπάρχει πια».



Η επικεφαλής του συμβουλίου των εργαζομένων της VW Ντανιέλα Καβάλο έκανε λόγο για «κήρυξη πτώχευσης» από το διοικητικό συμβούλιο και προανήγγειλε «σκληρή αντίσταση» σε ενδεχόμενο κλείσιμο εργοστασίων και απολύσεις, ενώ κατηγόρησε τη διοίκηση της εταιρίας για «έλλειψη ιδεών»: «Μείωση κόστους, κλείσιμο εργοστασίων, απολύσεις – αυτή η απάντηση στην κρίση δεν είναι απλώς δείγμα ένδειας, αλλά δήλωση χρεοκοπίας», δήλωσε.

Η κυρία Καβάλο αναγνώρισε ότι η εταιρία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα – άλλωστε οι εργαζόμενοι είχαν συμφωνήσει στο αρχικό σχέδιο εξυγίανσης – αλλά τόνισε ότι τα νέα σχέδια επιτρέπονται «μόνο σε ένα σενάριο, όταν έχει πεθάνει συνολικά το επιχειρηματικό μοντέλο, κάτι που δεν ισχύει».

Ο επικεφαλής της VW Τόμας Σέφερ επιχειρηματολόγησε ότι η εταιρία ξοδεύει εδώ και καιρό περισσότερα από όσα κερδίζει και τώρα θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να απελευθερώσει πόρους για νέα προϊόντα.



Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βόλφγκανγκ Μπύχνερ δήλωσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν επιθυμεί επί του παρόντος να αναμιχθεί στις διαδικασίες.

Η Volkswagen λειτουργεί εργοστάσια στο Βόλφσμπουργκ, στο Έμντεν, στο Όσναμπρουκ, στο Ζαλτσγκίτερ, στο Ανόβερο και στο Μπράουνσβαϊγκ της Κάτω Σαξονίας και στο Τσβικάου, στο Κέμνιτς και στη Δρέσδη στη Σαξονία. Εάν τελικά κλείσει κάποιο εργοστάσιο της VW στη Γερμανία, θα είναι το πρώτο στην 87χρονη ιστορία της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Συντονισμό με τους κοινωνικούς εταίρους ζητά από την Volkswagen ο Χάμπεκ

Published

on

Από

Το τελευταίο διάστημα η ζήτηση για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Γερμανία έχει περιοριστεί, καθώς η κυβέρνηση ήρε το μέτρο επιδοτήσεών τους. Photo credits: raeuberleiter / pixabay

Οι αποφάσεις της Volkswagen πρέπει να ληφθούν σε στενό συντονισμό με τους κοινωνικούς εταίρους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, αντιδρώντας στις ανακοινώσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για ενδεχόμενες περικοπές θέσεων εργασίας και κλείσιμο εργοστασίων.

Ο υπουργός κάλεσε «όλους τους εμπλεκόμενους να ανταποκριθούν στην ευθύνη τους έναντι των εργαζομένων».

Ο κ. Χάμπεκ δήλωσε σχετικά ότι όλες οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται σε στενό συντονισμό με τους κοινωνικούς εταίρους, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος πρέπει πάντα να είναι η διατήρηση της Γερμανίας ως σημαντικής τοποθεσίας για την αυτοκινητοβιομηχανία.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους για τους εργαζόμενους», δήλωσε.

Η Volkswagen δεν έχει μέχρι τώρα ποτέ κλείσει εργοστάσιό της στην Γερμανία και πουθενά στον κόσμο από το 1988.



Ο υπουργός Οικονομίας αναγνώρισε ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις καθώς στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τους ξένους ανταγωνιστές.

«Οι γερμανοί κατασκευαστές πρέπει να συμβαδίσουν με τον ανταγωνισμό. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ακρογωνιαίος λίθος της γερμανικής οικονομίας και έτσι πρέπει να παραμείνει», είπε χαρακτηριστικά. «Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και οι προμηθευτές τους είναι καλοί εργοδότες για δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα και σημαντική δύναμη για την καινοτομία. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Volkswagen, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αυτοκινήτων στον κόσμο», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομίας.

Το τελευταίο διάστημα πάντως η ζήτηση για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Γερμανία έχει περιοριστεί, καθώς η κυβέρνηση ήρε το μέτρο επιδοτήσεών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: “Θεμελιωδώς διαφορετική” μεταναστευτική πολιτική ζητούν δήμοι και κοινότητες

Published

on

Από

Στόχος της συνόδου αποτελεί η επίτευξη διακομματικής συναίνεσης για την εφαρμογή μέτρων περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης. Photo credits: tsmr / pixabay

«Θεμελιωδώς διαφορετική» μεταναστευτική πολιτική εισηγήθηκαν οι κοινότητες της Γερμανίας, κατά τη χθεσινή σύνοδο για την μεταναστευτική κρίση.

«Η στροφή στο μεταναστευτικό είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για τη χώρα», προειδοποίησε τη Δευτέρα ο αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, ενώ το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) θέτει ως όρο για συμφωνία την δυνατότητα απόρριψης μεταναστών στα γερμανικά σύνορα.

Σε έγγραφό της το οποίο επικαλείται το περιοδικό Der Spiegel, η Γερμανική Περιφερειακή Ένωση ζητά σημαντικά αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της παράτυπης μετανάστευσης και χαρακτηρίζει ανεπαρκή τα προηγούμενα σχέδια της κυβέρνησης για διευκόλυνση των απελάσεων και περικοπή των επιδομάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προσφύγων.

Η Ένωση υπογραμμίζει την ανάγκη μιας «συνολικής ιδέας για θεμελιωδώς διαφορετική μεταναστευτική πολιτική», συμπεριλαμβανομένου ενός «παγώματος» εισδοχής σε εθνικό επίπεδο, ως «έσχατη λύση».

Δήμοι και κοινότητες πιέζουν επίσης για την δυνατότητα κράτησης μεταναστών οι οποίοι πρόκειται να απελαθούν και απόρριψης αιτημάτων ασύλου, εφόσον η ταυτότητα του προσώπου είναι ασαφής.

Επιπλέον, εκτιμούν ότι θα πρέπει να καταστούν γενικά εφικτές οι απελάσεις προς την Συρία και να καταργηθεί το καθεστώς επικουρικής προστασίας το οποίο λαμβάνουν οι περισσότεροι πρόσφυγες εμφυλίου πολέμου που φθάνουν στην Γερμανία.



«Όποιος δεν κινδυνεύει από ατομική πολιτική δίωξη, πρέπει να λάβει προστασία σε γειτονικές χώρες με την υποστήριξη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι στην Γερμανία», αναφέρει η Περιφερειακή Ένωση και σημειώνει ότι οι πρόσφυγες των οποίων η διαδικασία ασύλου διεκπεραιώνεται σε άλλο κράτος-μέλος της ΕΕ δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να φθάνουν στην Γερμανία, ενώ οι κάτοχοι προσωρινής άδειας παραμονής θα απολαμβάνουν μόνο περιορισμένα προνόμια υγειονομικής περίθαλψης.

Στόχος της συνόδου αποτελεί η επίτευξη διακομματικής συναίνεσης για την εφαρμογή μέτρων περιορισμού της παράτυπης μετανάστευσης. Ο αρχηγός ωστόσο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς τόνισε ότι δεν θεωρεί επαρκή τα μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση, για αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής και περιορισμό των επιδομάτων προς τους πρόσφυγες.

Από την πλευρά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Χόφμαν έσπευσε να προετοιμάσει το έδαφος, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση εξετάζει μόνο μέτρα τα οποία καλύπτονται από το Σύνταγμα», ενώ δεν σχολίασε το ζήτημα των ενδοκυβερνητικών διαφωνιών στο θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Νέα μέτρα λιτότητας προανήγγειλε η διοίκηση της Volkswagen

Published

on

Από

«Στην τρέχουσα κατάσταση, το κλείσιμο εργοστασίων δεν μπορεί να αποκλειστεί, εάν δεν υπάρξουν γρήγορα αντίμετρα», ανέφερε το ΔΣ της VW. Photo credits: Photomat / pixabay

Δραματική αυστηροποίηση των μέτρων λιτότητας, με κλείσιμο γραμμών παραγωγής, άρση της εγγύησης απασχόλησης και πιθανή μείωση προσωπικού, προανήγγειλε το διοικητικό συμβούλιο της Volkswagen.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εξυγίανσης του Ομίλου με ορίζοντα το 2026, το διοικητικό συμβούλιο διαπίστωσε ότι το έλλειμμα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί με ήπια μέτρα.

Όπως διευκρίνισε ο διευθύνων σύμβουλος Όλιβερ Μπλούμε, «το οικονομικό περιβάλλον έχει επιδεινωθεί εκ νέου και οι νέοι πάροχοι ασκούν πίεση προς την Ευρώπη», ενώ «η Γερμανία υστερεί σημαντικά σε ανταγωνιστικότητα».



Μεταξύ των μέτρων που θα εφαρμοστούν είναι και η αναστολή της «εγγύησης απασχόλησης» για 110.000 εργαζόμενους, η οποία ανανεώνεται μέχρι τώρα ανελλιπώς από το 1994.

Η διοίκηση της VW σχεδιάζει τώρα την άρση της έως το 2029, χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο απολύσεων.

«Στην τρέχουσα κατάσταση, το κλείσιμο εργοστασίων δεν μπορεί να αποκλειστεί, εάν δεν υπάρξουν γρήγορα αντίμετρα», ανέφερε το ΔΣ της VW.

Η διοίκηση αναμένεται να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα σχέδιά της την Τετάρτη, αλλά, σύμφωνα με την Handelsblatt, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο πακέτο μέτρων που έχει δει η Volkswagen εδώ και δεκαετίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago

Η Αλόννησος, ανέπαφο «μαργαριτάρι» της Μεσογείου για τους Ιταλούς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη της οικονομίας για το 2024 προβλέπει το Ινστιτούτο Ifo

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες ago

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Παράταση των αδειών εκμετάλλευσης οργανωμένων πλαζ στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες ago

Η υπερβολική φωτορύπανση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για Αλτσχάιμερ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Βρετανία: Τα πανεπιστήμια ανησυχούν για τη βιωσιμότητά τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Με εισιτήριο η πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Δύο ερευνήτριες του ΙΤΕ λαμβάνουν επιχορήγηση εκκίνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διεθνής έρευνα αποκαλύπτει πως η διαλειμματική δίαιτα ρυθμίζει τη γήρανση μέσω της αυτοφαγίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Την εισαγωγή ανθρωποειδών ρομπότ στη διαδικασία παραγωγής αυτοκινήτων διερευνά η BMW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Ολλανδία: Ο δήμος της Χάγης απειλεί με έξωση τον πρωθυπουργό!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στροφή των Ευρωπαίων καταναλωτών στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Οι 35 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με τους βρετανικούς Times

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Χρυσό στα… ηλεκτρονικά απορρίμματα ψάχνει η Βρετανία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Αεροπορικές παρατείνουν την αναστολή των πτήσεων προς προορισμούς στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Κορυφώνονται σήμερα οι Περσείδες, η θεαματική βροχή από πεφταστέρια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: «Ολοένα πιο πιθανό» ότι το 2024 θα είναι η πιο θερμή χρονιά στα χρονικά

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV5 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis