Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΕ ξεκινά πρόσθετη έρευνα μη συμμόρφωσης κατά της Apple βάσει του νόμου για τις ψηφιακές αγορές

Published

on

Photo credits: Pexels / pixabay

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενημέρωσε την Apple, σχετικά με την προκαταρκτική της άποψη, ότι οι κανόνες της για το App Store παραβιάζουν τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA), ανοίγοντας το δρόμο σε ένα τεράστιο πρόστιμο.

Η προκαταρκτική έρευνα της Επιτροπής διαπιστώνει ότι το App Store «εμποδίζει τους προγραμματιστές εφαρμογών να κατευθύνουν ελεύθερα τους καταναλωτές σε εναλλακτικά κανάλια διανομής για προσφορές και περιεχόμενο».

Επιπλέον, η Επιτροπή άνοιξε μια νέα διαδικασία μη συμμόρφωσης κατά της Apple λόγω ανησυχιών ότι οι νέες συμβατικές της απαιτήσεις για προγραμματιστές εφαρμογών και καταστήματα εφαρμογών τρίτων, συμπεριλαμβανομένου του νέου «Core Technology Fee» της Apple, δεν διασφαλίζουν την αποτελεσματική συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της Apple σύμφωνα με το DMA.



Σε περίπτωση παράβασης, η Επιτροπή μπορεί να επιβάλει πρόστιμα έως και 10% του συνολικού παγκόσμιου κύκλου εργασιών. Τέτοια πρόστιμα μπορούν να ανέλθουν έως και 20% σε περίπτωση επανειλημμένων παραβάσεων.

Η Apple έχει πλέον τη δυνατότητα να ασκήσει τα δικαιώματά της υπεράσπισης εξετάζοντας τα έγγραφα στον φάκελο έρευνας της Επιτροπής και απαντώντας γραπτώς στα προκαταρκτικά πορίσματά της.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι προκαταρκτικές απόψεις της Επιτροπής, θα εκδοθεί απόφαση μη συμμόρφωσης εντός 12 μηνών από την έναρξη της διαδικασίας στις 25 Μαρτίου 2024.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Published

on

Από

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου θα πραγματοποιηθούν περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Photo credits: planet_fox / pixabay

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία καθώς και περιοχές της περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται αύριο για τις εξής περιοχές: 

* Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων)

* Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Λακωνίας)

* Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας)

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.



Συνεπώς, τίθεται σε εφαρμογή το 2ο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Π.Σ. και θα πραγματοποιηθούν περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Ταυτόχρονα, για τις ανωτέρω περιοχές, τίθεται σε εφαρμογή το Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπεται, η εφαρμογή του μέτρου της προληπτικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και “ευπαθείς” περιοχές.

Παράλληλα η πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες:

1. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς.

2. Να παρακολουθούν τις πληροφορίες για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στους επίσημους λογαριασμούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Facebook και στο Twitter.

3. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιούν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Τέλος, η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

Published

on

Από

Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, όπως η επαναφορά κινήτρων απόσυρσης, συζητούνται ως πιθανές λύσεις για την τόνωση της αγοράς. Photo credits: raeuberleiter / pixabay

Εν μέσω κρίσης βρίσκεται η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία οφείλεται αφενός στην γρήγορη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και αφετέρου στον μεγάλο ανταγωνισμό.

Αυτοί οι δύο σημαντικοί παράγοντες, σε συνδυασμό με τα διαρθρωτικά ζητήματα, έχουν αφήσει μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως την Volkswagen, την BMW και την Mercedes-Benz να αγωνίζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Πρόσφατες αναφορές από τις πωλήσεις δείχνουν ότι οι κολοσσοί της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σημειώνουν μικρά ποσοστά πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό έχει ως συνέπεια την συρρίκνωση της κερδοφορίας.

Έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαριά πρόστιμα λόγω ρύπων, ενώ μπαίνουν στη λογική του κλεισίματος εργοστασίων.



Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, όπως η επαναφορά κινήτρων απόσυρσης, συζητούνται ως πιθανές λύσεις για την τόνωση της αγοράς.

Σήμερα, οι μειωμένες πωλήσεις σε όλους τους τομείς, αναγκάζουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις κερδών και να εξετάσουν δραστικά μέτρα.

Χωρίς την οικονομική υποστήριξη που παρέχεται από την γερμανική κυβέρνηση, τα EV είναι λιγότερο ελκυστικά για τους καταναλωτές. Το αρχικό κόστος είναι υψηλό και η περιορισμένη υποδομή φόρτισης εξακολουθούν να αποθαρρύνουν τους απλούς πολίτες.

Η απόσυρση σίγουρα θα αναζωογονήσει την αγορά των αυτοκινήτων και θα ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να αφήσουν τα παλαιότερα οχήματα, δίνοντας παράλληλα ισχυρά κίνητρα για την αγορά καινούριων. Τα προτεινόμενα κίνητρα περιλαμβάνουν μπόνους 6.000 ευρώ για απόσυρση και με την προϋπόθεση αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και 3.000 ευρώ για αγορά μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Εκτός από τα κίνητρα απόσυρσης στο τραπέζι υπάρχουν προτάσεις για προγράμματα μίσθωσης που απευθύνονται σε καταναλωτές χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Ο ξαφνικός τερματισμός των επιδοτήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα οφείλεται εν μέρει στην ανάγκη να καλυφθεί ένα δημοσιονομικό κενό στην γερμανική οικονομία, ενώ η όποια κρατική ενίσχυση θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurostat: Μειωμένες οι αιτήσεις ασύλου στις χώρες της ΕΕ τον Ιούνιο

Published

on

Από

Photo credits: NakNakNak / pixabay

Οι αρχικές αιτήσεις ανθρώπων που ζητούν άσυλο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μειώθηκαν τον Ιούνιο. Σύροι, Βενεζουελάνοι και Αφγανοί βρίσκονται πρώτοι στον κατάλογο των αιτούντων, σύμφωνα με έκθεση της Eurostat.

Η Eurostat κατέγραψε 70.375 αρχικές αιτήσεις για άσυλο από μη Ευρωπαίους πολίτες στις 27 χώρες της Ένωσης, που μεταφράζεται σε μείωση κατά 17% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2023.



Οι Σύροι παραμένουν η μεγαλύτερη ομάδα των αιτούντων άσυλο (12% τον Ιούνιο) και ακολουθούν Βενεζουελάνοι και Αφγανοί (9% και 8% αντίστοιχα).

Από το σύνολο των αιτήσεων αυτών, άνω των τριών τετάρτων κατατέθηκαν στην Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Γαλλία, ενώ το 2,9% έγινε από ασυνόδευτους ανήλικους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Ωστόσο, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στην Γερμανία τον Ιούνιο είναι μειωμένες κατά 27% στις 16.770 σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θουριγγία: Καταγγελία για αντισυνταγματική συμπεριφορά από την AfD στην πρώτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου

Published

on

Από

Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση του κοινοβουλίου της Θουριγγίας, το δικαίωμα πρώτης πρότασης υποψηφίου προέδρου του σώματος έχει το κόμμα που αναδείχθηκε πρώτο στις εκλογές. Photo credits: Ildigo / pixabay

Σε χάος κατέληξε η πρώτη συνεδρίαση του νέου κοινοβουλίου της Θουριγγίας έπειτα από τις εκλογές της 1ης Σεπτεμβρίου, λόγω της συμπεριφοράς του προεδρεύοντος βουλευτή της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Γιούργκεν Τρόιτλερ.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) προσέφυγε στο Συνταγματικό Δικαστήριο, καταγγέλλοντας αντισυνταγματική συμπεριφορά, ενώ ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου δήλωσε ότι πληρούνται πλέον οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει διαδικασία απαγόρευσης της AfD σε ομοσπονδιακό επίπεδο.



Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση του κοινοβουλίου της Θουριγγίας, το δικαίωμα πρώτης πρότασης υποψηφίου προέδρου του σώματος έχει το κόμμα που αναδείχθηκε πρώτο στις εκλογές.

Αν αποτύχει να εκλεγεί, η διαδικασία επαναλαμβάνεται και, αν αποβεί και πάλι άκαρπη, στην τρίτη ψηφοφορία έχουν δικαίωμα να υποβάλουν πρόταση τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία ωστόσο θεώρησαν ότι παραβιάζεται η αρχή της πλειοψηφίας, όταν ο προεδρεύων αρνήθηκε να επιτρέψει σε βουλευτές να λάβουν τον λόγο ή να θέσει σε ψηφοφορία το αίτημα αλλαγής της διαδικασίας, η οποία, διευκρινίζεται, δεν είναι υποχρεωτική.

Επιπλέον, τα κόμματα ανησυχούσαν ότι ο πρόεδρος δεν θα επέτρεπε νέες υποψηφιότητες ούτε στην τρίτη ψηφοφορία, αλλά θα συνέχιζε επ’ αόριστον με διαφορετικούς υποψηφίους από την AfD.

Στην αίθουσα δημιουργήθηκε χάος, με βουλευτές να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς, με τον επικεφαλής της AfD Μπγερν Χέκε να επιτίθεται φραστικά στους βουλευτές των άλλων κομμάτων και να καταγγέλλει «καρτέλ» εναντίον του κόμματός του.

Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατούσε είναι ότι δεν κατέστη καν δυνατό να διαπιστωθεί αν το σώμα είχε απαρτία, ενώ, σύμφωνα με τον διευθυντή του κοινοβουλίου, ο προεδρεύων συμπεριφέρθηκε ως εκλεγμένος πρόεδρος του κοινοβουλίου, κάτι που δεν δικαιούται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλληνας καθηγητής στο τιμόνι του CERN

Published

on

Από

To CERN παρέχει ένα μοναδικό φάσμα εγκαταστάσεων επιταχυντών σωματιδίων που επιτρέπουν την έρευνα στην αιχμή της ανθρώπινης γνώσης. Photo credits: TheDigitalArtist / pixabay

Στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου του CERN που εδρεύει στη Γενεύη εξελέγη ο Έλληνας καθηγητής Κωνσταντίνος Φουντάς, με θητεία από το 2025 έως το 2027, σε ανταγωνιστική διαδικασία, έναντι άλλων δύο υποψηφίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο, η εκλογή του αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, καθώς ο κ. Φουντάς, διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο CERN, είναι ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει τα ηνία του CERN, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ερευνητικού εργαστηρίου πυρηνικής και σωματιδιακής φυσικής.



Η εκλογική επιτυχία οφείλεται στη στοχευμένη και στρατηγικά οργανωμένη διπλωματική κινητοποίηση, καθώς και στο επιστημονικό κύρος του Έλληνα υποψηφίου.

Σήμερα το CERN μετρά 70 χρόνια ζωής, αποτελείται από 24 κράτη μέλη (η Ελλάδα υπήρξε ιδρυτικό μέλος), απασχολεί περί τους 2.600 υπαλλήλους και προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 600 ερευνητικά ινστιτούτα και πανεπιστήμια παγκοσμίως.

To CERN παρέχει ένα μοναδικό φάσμα εγκαταστάσεων επιταχυντών σωματιδίων που επιτρέπουν την έρευνα στην αιχμή της ανθρώπινης γνώσης, με τρόπο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον, φέρνει σε επαφή ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να διευρύνουν τα όρια της επιστήμης και της τεχνολογίας, προς όφελος όλων και εκπαιδεύει νέες γενιές φυσικών, μηχανικών και τεχνικών, προωθώντας τις αξίες της έρευνας και της επιστήμης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού

Published

on

Από

Συνολικά 26 μοντέλα από τις τέσσερις μάρκες θα εκτεθούν στην έκθεση. Προγραμματίστηκε να γίνουν πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες. Photo credits: donauwood / pixabay

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην 90ή έκδοση του Mondial de l’Auto / Paris Motor Show 2024 από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Η Stellantis στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, πρόκειται να παρουσιάσει πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες, καινοτόμα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Leapmotor.



Οι μάρκες Citroen, Peugeot και Alfa Romeo θα πραγματοποιήσουν τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Η συνεργασία της Stellantis με τη Leapmotor θα εκτεθεί πλήρως για πρώτη φορά, με τέσσερα προσιτά ηλεκτρικά οχήματα και με την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου B10, ενός SUV της κατηγορίας C.

Οι επισκέπτες στο Porte de Versailles (αίθουσα 4) θα δουν την εκτενή γκάμα νέων, ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τις τέσσερις μάρκες.

Συνολικά 26 μοντέλα από τις τέσσερις μάρκες θα εκτεθούν στην έκθεση. Προγραμματίστηκε να γίνουν πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 ώρες ago

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ5 ώρες ago

Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ8 ώρες ago

Eurostat: Μειωμένες οι αιτήσεις ασύλου στις χώρες της ΕΕ τον Ιούνιο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ9 ώρες ago

Θουριγγία: Καταγγελία για αντισυνταγματική συμπεριφορά από την AfD στην πρώτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ10 ώρες ago

Έλληνας καθηγητής στο τιμόνι του CERN

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Με πολλές πρεμιέρες η συμμετοχή της Stellantis στην Έκθεση του Παρισιού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει κάνει πιο πιθανή την εμφάνιση καταιγίδων όπως η Μπόρις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Παραμένουν οι διαφορές Ανατολής – Δύσης 35 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Τρόποι για ασφαλή μεταφορά ποδηλάτων με το αυτοκίνητο

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Η άσκηση το Σαββατοκύριακο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από 200 ασθένειες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γενικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω… ληστείας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Meteo: Μεγάλα ύψη βροχής σε Σποράδες, Εύβοια και Πελοπόννησο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στερεύει ο Μόρνος: Αναδύονται τα βυθισμένα σπίτια από το χωριό Κάλλιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Τα οφέλη από την χρήση του cruise control στο αυτοκίνητο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Το θερμότερο καλοκαίρι από τότε που ξεκίνησαν να τηρούνται αρχεία βίωσε η Ιαπωνία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Επιτυχημένη η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς πνευμόνων στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Απαγόρευση κολύμβησης σε δεκάδες παραλίες του Βόλου

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV6 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis