Connect with us

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ESET: Πώς να προστατέψουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας από τη χρήση του για απάτες deepfake

Published

on

Η χρήση deepfakes συχνά προϋποθέτει τη συλλογή βασικών προσωπικών στοιχείων, όπως ο αριθμός τηλεφώνου ενός ατόμου. Photo credits: Pexels / pixabay

Το 2019, ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας ενέργειας, στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαπατήθηκε μέσω deepfake φωνής που μιμούταν τον διευθύνοντα σύμβουλο της μητρικής εταιρείας στη Γερμανία, οδηγώντας στην πληρωμή σχεδόν 220.000 ευρώ σε κυβερνοεγκληματίες.

Στην ίδια λογική, το 2024, ένας εργαζόμενος στο λογιστήριο πολυεθνικής εταιρείας έπεσε θύμα μιας deepfake βιντεοκλήσης, με αποτέλεσμα η εταιρεία του να χάσει 25 εκατομμύρια δολάρια.

Τα παραπάνω περιστατικά καταδεικνύουν την αυξανόμενη απειλή των deepfakes στον τομέα της ασφάλειας και με τις σύγχρονες δυνατότητες κλωνοποίησης και μετάφρασης φωνής που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, αυτή η απειλή έχει γίνει ευκολότερη από ποτέ.

Η χρήση deepfakes συχνά προϋποθέτει τη συλλογή βασικών προσωπικών στοιχείων, όπως ο αριθμός τηλεφώνου ενός ατόμου.



Η ομάδα της παγκόσμιας εταιρείας λογισμικού ασφαλείας ESET δίνει συμβουλές για την προστασία του αριθμού τηλεφώνου μας.

  1. Το νου σας στο ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing). Μην απαντάτε ποτέ σε ανεπιθύμητα μηνύματα/κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, μην κάνετε κλικ σε τυχαίους συνδέσμους στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/μηνύματά σας και θυμηθείτε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να σκέφτεστε πριν αντιδράσετε σε μια φαινομενικά επείγουσα κατάσταση, γιατί έτσι σας παγιδεύουν.
  2. Ρωτήστε τον πάροχό σας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας της SIM. Ενδέχεται να διαθέτουν, για παράδειγμα, επιλογή για κλείδωμα της κάρτας για προστασία από το SIM Swapping ή πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας λογαριασμού για την αποτροπή απάτης όπως η προώθηση κλήσεων.
  3. Προστατέψτε τους λογαριασμούς σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ιδανικά χρησιμοποιώντας ειδικά κλειδιά ασφαλείας, εφαρμογές ή βιομετρικά στοιχεία αντί για επαλήθευση μέσω SMS.
  4. Σκεφτείτε διπλά πριν δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε μια ιστοσελίδα. Παρόλο που η χρήση του ως πρόσθετη επιλογή ανάκτησης για τις διάφορες εφαρμογές σας μπορεί να είναι χρήσιμη, άλλες μέθοδοι, όπως δευτερεύοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/εφαρμογές επαλήθευσης (authenticators), θα μπορούσαν να προσφέρουν μια πιο ασφαλή εναλλακτική λύση.
  5. Για αγορές μέσω διαδικτύου, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια προπληρωμένη κάρτα SIM ή μια υπηρεσία VoIP αντί για τον κανονικό αριθμό του τηλεφώνου σας.
  6. Χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη λύση ασφαλείας για κινητά με φιλτράρισμα κλήσεων και βεβαιωθείτε ότι τα cookies τρίτων στο πρόγραμμα περιήγησής σας είναι αποκλεισμένα. Διερευνήστε άλλα εργαλεία και τεχνολογίες που ενισχύουν την ιδιωτικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο χρόνος χρήσης οθονών από παιδιά επηρεάζει τις γλωσσικές τους δεξιότητες

Published

on

Από

Αναλύοντας τα δεδομένα οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι γονείς που χρησιμοποιούν πολύ τις οθόνες έχουν επίσης παιδιά που χρησιμοποιούν πολύ τις οθόνες. Photo credits: Peggy_Marco / pixabay

Τα μικρά παιδιά, των οποίων οι γονείς χρησιμοποιούν πολύ οθόνες, περνούν και αυτά πολύ χρόνο σε οθόνες και φαίνεται να δυσκολεύονται στις γλωσσικές δεξιότητες, όπως προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Frontiers in Developmental Psychology».

Επιστήμονες στην Εσθονία εξέτασαν με τη βοήθεια ερωτηματολογίων τους γονείς περισσότερων από 420 παιδιών, ηλικίας 2,5-4 ετών, σχετικά με τη χρήση της οθόνης από τους ίδιους και από τα παιδιά τους, καθώς και τις γλωσσικές δεξιότητες των παιδιών.

Στη συνέχεια ταξινόμησαν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες σε τρεις ομάδες χρήσης οθόνης: υψηλή, μέτρια και χαμηλή.



Αναλύοντας τα δεδομένα διαπίστωσαν ότι οι γονείς που χρησιμοποιούν πολύ τις οθόνες έχουν επίσης παιδιά που χρησιμοποιούν πολύ τις οθόνες. Επίσης, εντόπισαν ότι ο μεγαλύτερος χρόνος χρήσης οθόνης από τα παιδιά συνδέεται με φτωχότερες γλωσσικές δεξιότητες.

Τα παιδιά που χρησιμοποιούσαν λιγότερο τις οθόνες είχαν υψηλότερη βαθμολογία τόσο στη γραμματική όσο και στο λεξιλόγιο, ενώ επιπλέον καμία μορφή χρήσης οθόνης δεν είχε θετική επίδραση στις γλωσσικές δεξιότητες των παιδιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνίδα ερευνήτρια επικεφαλής ομάδας που δημιούργησε μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση του καρκίνου

Published

on

Από

Μετά από συγκρίσεις οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το μοντέλο είναι αξιόπιστο. Photo credits: felixioncool / pixabay

Ένα προηγμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, ικανό να συμβάλει στην παθολογική ανάλυση και τη διάγνωση του καρκίνου, δημιούργησε ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής την Ελληνίδα ερευνήτρια, Μαριάννα Ραψομανίκη.

Με στόχο να υπερπηδήσει το συχνό εμπόδιο της έλλειψης επαρκών ιστολογικών δεδομένων για την πρόγνωση του καρκίνου σε έναν ασθενή, η ερευνητική ομάδα, με συνεπικεφαλής την Marianna Kruithof-de Julio, από το Ερευνητικό Εργαστήριο Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, δημιούργησε το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία «VirtualMultiplexer», το οποίο παράγει εικόνες των βιοψιών και συγκεκριμένα της ανάλυσης των ιστών μέσω του χρωματισμού τους, δηλαδή μιας τεχνικής που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση του καρκίνου στο εργαστήριο. 

Όλοι έχουμε χειριστεί εφαρμογές στον κινητό μας τηλέφωνο που χρησιμοποιούν μια φωτογραφία μας για να μας δείξουν πώς θα μοιάζουμε ως ηλικιωμένοι ή ως θέμα του πίνακα ενός σπουδαίου ζωγράφου. Αυτή τη λογική της μεταφοράς στυλ (style transfer) είναι που αξιοποιεί και το συγκεκριμένο μοντέλο, «απλά αντί για κάποιο ζωγράφο, έχουμε μια μοριακή τεχνική στο εργαστήριο», όπως εξηγεί χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ραψομανίκη, από το Biomedical Data Science Center του Πανεπιστημίου της Λωζάνης και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης, στην Ελβετία.



Χρησιμοποιώντας λοιπόν την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη (Generative AI) και μέσα από την εκπαίδευσή του σε πολυάριθμες φωτογραφίες ιστών που αναλύθηκαν εργαστηριακά με την εφαρμογή χρωστικών ουσιών, το μοντέλο δημιουργεί λεπτομερείς εικόνες ενός καρκινικού ιστού και των πληροφοριών που φέρει σε μοριακό επίπεδο, στοιχείο πολύ σημαντικό για τον ακριβή προσδιορισμό της ασθένειας. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Nature Machine Intelligence». 

 Ο στόχος των ερευνητών ήταν με τη βοήθεια του μοντέλου αυτού να μειωθεί η ανάγκη εκτέλεσης επιπλέον εργαστηριακών αναλύσεων, αλλά και να μπορούν να συμπληρωθούν οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την ανάλυση των ιστών.

Μετά τη δημιουργία του μοντέλου, οι ερευνητές δοκίμασαν το πόσο καλά οι τεχνητές αυτές εικόνες προβλέπουν τα κλινικά αποτελέσματα, προκειμένου να αποκλείσουν την πιθανότητα αληθοφανών, αλλά ψευδών προβλέψεων. Μέσα από τη σύγκριση των προβλέψεων αυτών με πραγματικούς βαμμένους ιστούς, οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το μοντέλο είναι αξιόπιστο.

Σε δεύτερο στάδιο έδωσαν σε παθολογοανατόμους εικόνες από το εργαστήριο και από το μοντέλο και τους ζήτησαν να ξεχωρίσουν ποιες είναι παράγωγο της τεχνητής νοημοσύνης και ποιες αληθινές. Διαπιστώθηκε ότι οι τεχνητές εικόνες γίνονται αντιληπτές ως σχεδόν πανομοιότυπες με τις πραγματικές και αυτό δείχνει και πάλι την αποτελεσματικότητα του μοντέλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων υποδυόμενων το Gov.gr

Published

on

Από

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αυξημένος αριθμός μηνυμάτων σχετικά με επιστροφές φόρου ή χορήγηση επιδομάτων. Photo credits: StockSnap / pixabay

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing σε χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ειδικότερα, αποστέλλονται ψευδή μηνύματα σε πολίτες, τα οποία προσομοιώνουν αίτημα από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου, το gov.gr, που καλούν τους πολίτες να δουν έγγραφο που έχει αναρτηθεί στην προσωπική τους Θυρίδα, το οποίο σχετίζεται με υποτιθέμενο μήνυμα από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Γι’ αυτό και η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπενθυμίζει χρήσιμες οδηγίες για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας των πολιτών.

Το Phishing συνιστά ενέργεια εξαπάτησης των χρηστών του διαδικτύου, κατά την οποία ο αποστολέας υποδύεται μία αξιόπιστη οντότητα, οργανισμό ή πρόσωπο που καλεί τον αποδέκτη του μηνύματος να ακολουθήσει τις οδηγίες που του δίνονται.

Αυτές οι οδηγίες μπορεί να ζητούν από τον αποδέκτη να ακολουθήσει κάποιον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) ή και να παραχωρήσει δεδομένα του, όπως ευαίσθητα ιδιωτικά στοιχεία, κωδικούς, στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου, τραπεζικό λογαριασμό, τραπεζική κάρτα και άλλα.



Περαιτέρω τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αυξημένος αριθμός μηνυμάτων σχετικά με επιστροφές φόρου ή χορήγηση επιδομάτων.

Καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσο αληθοφανής φαίνεται ο αποστολέας ή και τα μηνύματα που λαμβάνουν, ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων που δρουν με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στη Γροιλανδία δημιούργησε δονήσεις σε όλη τη Γη!

Published

on

Από

Η ομάδα εκτίμησε ότι 25 εκατομμύρια κυβικά μέτρα βράχου και πάγου έπεσαν στο φιορδ, ενώ το μέγεθος του τσουνάμι ήταν από τα μεγαλύτερα που έχουν παρατηρηθεί. Photo credits: JChristophe_Andre / pixabay

Μια κατολίσθηση σε απομακρυσμένη περιοχή της Γροιλανδίας προκάλεσε ένα μεγάλο τσουνάμι για εννιά μέρες δημιουργώντας δονήσεις σε ολόκληρη τη Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science.

Το αρχικό γεγονός που δεν παρατηρήθηκε από ανθρώπινο μάτι, ήταν η κατάρρευση μιας βουνοκορφής ύψους 1,2 χιλιομέτρων στο Dickson Fjord, προκαλώντας μια παλινδρόμηση νερού 200 μέτρα στον αέρα με ένα κύμα ύψους έως και 110 μέτρων.

Η κατολίσθηση ήταν αποτέλεσμα της λέπτυνσης του παγετώνα στους πρόποδες του βουνού, που αδυνατούσε να συγκρατήσει τον βράχο από πάνω.

Το κύμα που προκλήθηκε, το οποίο εκτεινόταν σε μήκος 10 χιλιομέτρων του φιόρδ, μειώθηκε στα επτά μέτρα μέσα σε λίγα λεπτά, όπως υπολόγισαν οι ερευνητές, και τις επόμενες ημέρες έπεσε στα λίγα εκατοστά.



Η ομάδα εκτίμησε ότι 25 εκατομμύρια κυβικά μέτρα βράχου και πάγου έπεσαν στο φιορδ, ενώ το μέγεθος του τσουνάμι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν παρατηρηθεί στην πρόσφατη ιστορία.

Εβδομήντα χιλιόμετρα μακριά από την κατολίσθηση, κύματα τσουνάμι ύψους τεσσάρων μέτρων προκάλεσαν ζημιές σε μια ερευνητική βάση και κατέστρεψαν χώρους πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς σε όλα τα φιόρδ.

Η διεπιστημονική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν 68 επιστήμονες από 40 ιδρύματα σε 15 χώρες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κίνηση του νερού κατά το τσουνάμι ήταν η αιτία ενός μυστηριώδους, παγκόσμιου σεισμικού σήματος που προβλημάτισε τους σεισμολόγους τον Σεπτέμβριο του 2023.



Χρησιμοποιώντας ένα λεπτομερές μαθηματικό μοντέλο, οι επιστήμονες προέβλεψαν ότι η μάζα του νερού θα μετακινούνταν μπρος-πίσω κάθε 90 δευτερόλεπτα και αυτό ταίριαζε με τις καταγραφές των δονήσεων που ταξίδεψαν στον φλοιό της Γης σε όλη την υδρόγειο.

Η ομάδα χρησιμοποίησε επίσης εικόνες που κατέγραψε ο στρατός της Δανίας στο φιόρδ λίγες ημέρες μετά το συμβάν. Ο συνδυασμός τοπικών δεδομένων πεδίου και απομακρυσμένων παρατηρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα επέτρεψε στην ομάδα, όπως σημειώνεται, να λύσει τον γρίφο και να ανασυνθέσει την ακολουθία γεγονότων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεπτομερείς χάρτες των μαγνητικών πεδίων του στέμματος του Ήλιου δημιούργησε το τηλεσκόπιο Inouye

Published

on

Από

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι η χαρτογράφηση είναι απαραίτητη για την κατανόηση και την πρόβλεψη του διαστημικού καιρού και για την προστασία της τεχνολογίας στη Γη και στο Διάστημα. Photo credits: Buddy_Nath / pixabay

Τους πρώτους λεπτομερείς χάρτες των μαγνητικών πεδίων του στέμματος του Ήλιου δημιούργησε το ηλιακό τηλεσκόπιο Daniel K. Inouye του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών των ΗΠΑ.

Το ορόσημο αυτό, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Science Advances», αναμένεται να ενισχύσει την κατανόησή μας για την ατμόσφαιρα του Ήλιου και τις επιπτώσεις της για τη Γη.

Το στέμμα, δηλαδή η εξωτερική ατμόσφαιρα του Ήλιου, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τους ηλιακούς ανέμους και τα διαστημικά καιρικά φαινόμενα.

Οι ηλιακοί φυσικοί έχουν χαρτογραφήσει τα μαγνητικά πεδία στην επιφάνεια του Ήλιου, ωστόσο τα μαγνητικά πεδία στις ζώνες πάνω από την επιφάνεια, όπως το στέμμα, όπου δημιουργούνται οι ηλιακές καταιγίδες, δεν έχουν χαρτογραφηθεί.



Το ηλιακό τηλεσκόπιο Daniel K. Inouye, το ισχυρότερο ηλιακό τηλεσκόπιο στον κόσμο, πέτυχε μια σημαντική ανακάλυψη με την άμεση χαρτογράφηση της ισχύος του μαγνητικού πεδίου στο ηλιακό στέμμα.

Το τηλεσκόπιο δημιούργησε τους χάρτες χρησιμοποιώντας το φαινόμενο Ζέεμαν, το οποίο μετρά τις μαγνητικές ιδιότητες παρατηρώντας τη διάσπαση των φασματικών γραμμών, οι οποίες εμφανίζονται σε συγκεκριμένα μήκη κύματος στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και αντιπροσωπεύουν το φως που απορροφάται ή εκπέμπεται από άτομα ή μόρια.

Οι γραμμές αυτές λειτουργούν σαν «δακτυλικά αποτυπώματα», καθώς είναι μοναδικές για κάθε άτομο ή μόριο, επιτρέποντας στους επιστήμονες να προσδιορίζουν τη χημική σύνθεση και τις φυσικές ιδιότητες των ουράνιων αντικειμένων.

Όταν εκτίθενται σε μαγνητικό πεδίο, όπως στον Ήλιο, οι γραμμές αυτές διασπώνται, γεγονός που μας δίνει μια εικόνα των μαγνητικών ιδιοτήτων του αντικειμένου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλικιακό περιορισμό στη χρήση των social media θέτει η Αυστραλία

Published

on

Από

Μέσα στους επόμενους μήνες και πριν το κείμενο τεθεί σε ισχύ, θα γίνουν τεστ για το πώς θα μπορεί να ελέγχεται η ηλικία κατά τη σύνδεση, πρόσθεσε ο Αλμπανέζι. Photo credits: Pexels / pixabay

Η Αυστραλία θα ορίσει ανάμεσα στα 14 και τα 16 χρόνια την ελάχιστη ηλικία για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που αναμένεται να τεθεί φέτος σε ισχύ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι, ο οποίος θα προτιμούσε να δει τους νέους να παίζουν «στα γήπεδα» μάλλον, παρά μπροστά στις οθόνες τους.

Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η ελάχιστη ηλικία για να συνδεθεί κανείς στο Facebook, το Instagram και το TikTok θα πρέπει να καθοριστεί ανάμεσα στα 14 και τα 16 χρόνια.

Ο εν λόγω νόμος θα καταστήσει την Αυστραλία μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που επιβάλλουν ηλικιακό περιορισμό για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προηγούμενες απόπειρες, μεταξύ άλλων και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχαν αποτύχει έπειτα από διαμαρτυρίες ότι περιορίζονται τα δικαιώματα των ανηλίκων στο Ίντερνετ.

Μέσα στους επόμενους μήνες και πριν το κείμενο τεθεί σε ισχύ, θα γίνουν τεστ για το πώς θα μπορεί να ελέγχεται η ηλικία κατά τη σύνδεση, πρόσθεσε ο Αλμπανέζι.

«Θέλω να δω τα παιδιά μακριά από τις οθόνες τους, στα γήπεδα ποδοσφαίρου, στις πισίνες και στα γήπεδα του τένις», δήλωσε ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός.



Ο επικεφαλής της συντηρητικής αντιπολίτευσης Πίτερ Ντάτον υποστήριξε το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Για τον Ντάνιελ Άνγκους, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Κουίνσλαντ, το κυβερνητικό σχέδιο είναι «επιπόλαιο» και επειδή ανακοινώθηκε πριν καν την τελική έκθεση κοινοβουλευτικής έρευνας για τον αντίκτυπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αυστραλιανή κοινωνία.

Το σχέδιο αυτό «υπονομεύει την έρευνα και τις αρχές της συμμετοχικής δημοκρατίας και απειλεί να προκαλέσει σημαντικές αδικίες αποκλείοντας τους νέους από το να συμμετέχουν σημαντικά και υγιώς στον ψηφιακό κόσμο», συνεχίζει ο ειδικός, ο οποίος ηγείται του πόλου έρευνας του πανεπιστημίου για τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

Σε κοινή ανοιχτή δράση ενημέρωσης όλες οι επιστημονικές ιατρικές εταιρείες με έδρα τη Θεσσαλονίκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ6 ώρες ago

Σε εφαρμογή από σήμερα οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ10 ώρες ago

Έκρηξη σε κλαμπ στην Κολωνία, με έναν τραυματία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ11 ώρες ago

Ξεχείλισαν οι ποταμοί στην κεντρική Ευρώπη, αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ13 ώρες ago

Ο χρόνος χρήσης οθονών από παιδιά επηρεάζει τις γλωσσικές τους δεξιότητες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Πίνακας του βαν Γκογκ θα πωληθεί σε δημοπρασία για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Ελληνίδα ερευνήτρια επικεφαλής ομάδας που δημιούργησε μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση του καρκίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων υποδυόμενων το Gov.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Ιταλία: Αυστηροποιούνται οι ποινές για μπλόκα σε δρόμους και καταλήψεις σε ακίνητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Η καταιγίδα Boris πλήττει την κεντρική Ευρώπη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: 39χρονος επιβιβάστηκε δύο φορές σε αεροπλάνο χωρίς εισιτήριο και ταξίδεψε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Νέο ρεκόρ ημερήσιας θερμοκρασίας καταγράφηκε στα ύδατα της Μεσογείου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Δολοφονία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Σεμινάρια βιωματικών ασκήσεων για παιδιά στην Ελληνική Κοινότητα του Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Πυρκαγιά κατέκαυσε τουλάχιστον 50 τετραγωνικά χιλιόμετρα δασικής έκτασης στο νησί Μαδέρα

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Η Ελλάδα «Αγαπημένη Χώρα» για πέμπτη χρονιά στα βραβεία The Trazees 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες βελτιώνει την ψυχική υγεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Απεβίωσε σε ηλικία 117 ετών ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διατροφή4 εβδομάδες ago

Το Κρητικό γαμοπίλαφο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Το Σίδνεϊ είναι «ευάλωτο» στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας

Europolitis TV5 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV6 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis