Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση της Βαλλονίας – Βρυξελλών απαγορεύει τη χρήση κινητών στο σχολείο

Published

on

Σύμφωνα με τον γαλλόφωνο υπουργό Υγείας «δεν είναι θέμα απόρριψης της τεχνολογίας, αλλά ρύθμισης της χρήσης της ώστε να μην γίνει κίνδυνος για τους νέους μας». Photo credits: natureaddict / pixabay

Η κυβέρνηση της ομοσπονδίας Βαλλονίας – Βρυξελλών αποφάσισε να απαγορεύσει στους μαθητές τη χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων αντίστοιχων συσκευών στο σχολείο.

Το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί από την έναρξη του σχολικού έτους 2025-2026 και θα ισχύει από το νηπιαγωγείο έως το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.



Είναι σημαντική η διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των μαθητών κάνοντας μεταρρυθμίσεις σε ό,τι έχει σχέση με τις οθόνες, ειδικά στο σχολείο, ανέφερε ο Ίβ Κοπετιέ, γαλλόφωνος υπουργός Υγείας.

«Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και να αναλάβουμε δράση. Δεν είναι θέμα απόρριψης της τεχνολογίας, αλλά ρύθμισης της χρήσης της ώστε να μην γίνει κίνδυνος για τους νέους μας» επισήμανε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πίνακας του Πικάσο βρέθηκε σε κελάρι στο Κάπρι

Published

on

Από

Το ίδρυμα Πικάσο έχει τον τελευταίο λόγο για την αυθεντικότητα του πίνακα, που φυλάσσεται τώρα σε θησαυροφυλάκιο στο Μιλάνο. Photo credits: StockSnap / pixabay

Πίνακας που βρέθηκε από έναν έμπορο παλαιών αντικειμένων, την ώρα που καθάριζε το κελάρι ενός σπιτιού στο Κάπρι, είναι πρωτότυπο πορτρέτο του Πάμπλο Πικάσο, υποστηρίζουν Ιταλοί ειδικοί.

Ο Λουίτζι Λο Ρόσο όταν βρήκε το έργο ζωγραφικής το 1962, πήρε τον τυλιγμένο καμβά στο σπίτι του στην Πομπηία τον τοποθέτησε σε μία φθηνή κορνίζα και τον κρέμασε στον τοίχο του σαλονιού για τις επόμενες δεκαετίες.

Το πορτρέτο, το οποίο πιστεύεται τώρα από τους ιδιοκτήτες του ότι είναι μια παραμορφωμένη εικόνα της Ντόρα Μάαρ, Γαλλίδας φωτογράφου και ζωγράφου που ήταν η ερωμένη και μούσα του Πικάσο, έχει την χαρακτηριστική υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη στην επάνω αριστερή γωνία.

Αλλά ο Λο Ρόσο δεν ήξερε ποιος ήταν ο δημιουργός του έργου και συχνά η συζυγός του αποδοκίμαζε το πορτρέτο ως «φριχτό», σύμφωνα με τον Guardian.



Όταν ο γιος του, Αντρέα, άρχισε να κάνει ερωτήσεις αφού μελέτησε μια εγκυκλοπαίδεια ιστορίας της τέχνης που του είχε δώσει η θεία του, κινήθηκαν υποψίες.

Η οικογένεια τελικά ζήτησε τη συμβουλή ομάδας ειδικών, συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού ερευνητή τέχνης, του Μαουρίτσιο Σερατσίνι.

Μετά από χρόνια περίπλοκων ερευνών, η Τσίντσια Αλτιέρι, γραφολόγος και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ιδρύματος Arcadia, που ασχολείται με τις αποτιμήσεις, τις αποκαταστάσεις και τις αποδόσεις έργων τέχνης, επιβεβαίωσε ότι η υπογραφή στον πίνακα, αξίας σήμερα 6 εκατομμυρίων ευρώ είναι του Πικάσο.

Ο Πικάσο επισκεπτόταν συχνά το ιταλικό νησί Κάπρι και ο πίνακας, ο οποίος μοιάζει εντυπωσιακά με το Buste de femme (Dora Maar), πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε μεταξύ 1930 και 1936.

Ο Αντρέα επικοινώνησε με το Ίδρυμα Πικάσο στη Μάλαγα αρκετές φορές, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον να εξετάσει κάποιους τους ισχυρισμούς του, πιστεύοντας ότι ήταν ψευδείς. Το ίδρυμα έχει τον τελευταίο λόγο για την αυθεντικότητα του πίνακα, που φυλάσσεται τώρα σε θησαυροφυλάκιο στο Μιλάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Volkswagen θα αποζημιώσει πελάτες της στην Αυστρία για το dieselgate

Published

on

Από

Η VW είχε παραδεχθεί το 2015 πως επενέβη σε 11 εκατομμύρια οχήματα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά σκάνδαλα της μεταπολεμικής εποχής στη Γερμανία. Photo credits: renehesse / pixabay

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen δέχθηκε να καταβάλει 23 εκατομμύρια ευρώ σε 10.000 πελάτες της στην Αυστρία, τα ντιζελοκίνητα οχήματα των οποίων έχασαν αξία μετά το σκάνδαλο «dieselgate».

Έπειτα από αποκαλύψεις το 2015, η εθνική ένωση προστασίας των καταναλωτών VKI κατέθεσε ομαδική προσφυγή, εκτιμώντας «ότι οι εμπλεκόμενοι αυτοκινητιστές πλήρωσαν υπερβολικά ακριβά τα οχήματά τους», δεδομένων των προβλημάτων που ανακαλύφθηκαν. «Η διένεξη διευθετήθηκε φιλικά», ανέφερε η VKI σε ανακοίνωσή της.

Η Volkswagen είχε παραδεχθεί το 2015 πως επενέβη σε 11 εκατομμύρια οχήματα ώστε να δείχνουν επίπεδα εκπομπών οξειδίων του αζώτου κατώτερα των πραγματικών, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά σκάνδαλα της μεταπολεμικής εποχής στη Γερμανία.

Ο όμιλος χρησιμοποίησε επίσης ένα λογισμικό που απενεργοποιεί το φιλτράρισμα των ρυπογόνων εκπομπών σε ορισμένες εξωτερικές θερμοκρασίες – κάτω από τους 15 και πάνω από τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Κάτω ή πάνω απ’ αυτές, το σύστημα ανακύκλωσης των καυσαερίων περιορίζει, ακόμα και σταματά τη λειτουργία του για να προστατεύσει τον κινητήρα, κάτι που είναι παράνομο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.



Οι αυστριακοί αυτοκινητιστές, υπολογίζοντας ότι τα οχήματά τους ρυπαίνουν πολύ περισσότερο από το επιτρεπόμενο, έχοντας χάσει περίπου 20% της αξίας μεταπώλησής τους, συμμετέχουν από το 2018 στο «μεγαλύτερο κύμα προσφυγών που έχουν κατατεθεί ποτέ» στη χώρα μέσω της VKI, σε 16 περιφερειακά δικαστήρια.

Οι αυτοκινητιστές ζητούσαν 60 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή κατά μέσο όρο 6.600 ευρώ ανά ζημιωμένο καταναλωτή και τα δικαστήρια έκριναν αποδεκτές τις προσφυγές τους, ανοίγοντας το δρόμο για διαπραγματεύσεις με τον κατασκευαστή. Το ποσό που θα καταβληθεί τελικά είναι αρκετά κατώτερο από το ποσό αυτό, περίπου 2.300 ευρώ ανά ιδιοκτήτη.

Από το 2015, η Volkswagen έχει αναγκασθεί να διαθέσει περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ για επιστροφές χρημάτων, αποζημιώσεις και δικαστικά έξοδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Published

on

Από

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων. Photo credits: olleaugust / pixabay

Πόλεις της κεντρικής Βοσνίας βρίσκονταν σήμερα το πρωί αντιμέτωπες με σοβαρές πλημμύρες έπειτα από ισχυρές βροχοπτώσεις, με σπίτια, αυτοκίνητα και κήπους να βρίσκονται κάτω από τα νερά στο Κισελιάκ.

Εκφράζονται εξάλλου φόβοι ότι οι ζημιές θα είναι πιο σημαντικές στην πόλη Γιαμπλάνιτσα, η πρόσβαση στην οποία δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Στο Κισελιάκ, γύρω στα 20 χιλιόμετρα δυτικά του Σαράγεβο, τα οχήματα είχαν καλυφθεί από το νερό, διαπίστωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.



Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας, την οποία επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός BHRT, μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι. Πυροσβέστες, αστυνομικοί και δημόσιες υπηρεσίες έχουν κινητοποιηθεί, όμως επιπλέον βοήθεια είναι απαραίτητη για να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση και να περιορισθούν οι συνέπειες των καταιγίδων.

Στη γειτονική Κροατία, οι αρχές κήρυξαν κόκκινο συναγερμό για πλημμύρες γύρω από το λιμάνι της Ριέκα, στην Ίστρια, καθώς και στο κέντρο της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Greenpeace: Το 31% των αγροκτημάτων στην Ελλάδα έχει χαθεί

Published

on

Από

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο αριθμός αγροκτημάτων στην ΕΕ μειώνεται σε ανησυχητικό βαθμό. Photo credits: matthiasboeckel / pixabay

Νέα μελέτη της Greenpeace, που δόθηκε στη δημοσιότητα, υποστηρίζει πως οι αγρότες της ΕΕ πιέζονται να βιομηχανοποιηθούν, εφαρμόζοντας τις πιο καταστρεπτικές γεωργικές πρακτικές, προκειμένου να παραμείνουν στο επάγγελμα και να μην σταματήσουν τις δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, η μελέτη καταδεικνύει την ύπαρξη αδικίας η οποία επικρατεί στον αγροτικό τομέα και το χάσμα ανάμεσα στα αγροκτήματα μικρής κλίμακας που δίνουν αγώνα για να επιβιώσουν και στα αγροκτήματα βιομηχανικής κλίμακας που καρπώνονται το μεγαλύτερο μέρος των δημόσιων επιδοτήσεων και των κερδών που παράγονται από τον αγροτικό κλάδο.

Σύμφωνα πάντα με την Οργάνωση, αυτό το χάσμα δημιουργείται και συντηρείται από την άνιση κατανομή των δημόσιων επιδοτήσεων και της ιδιωτικής χρηματοδότησης που ευνοεί τα αγροκτήματα βιομηχανικής κλίμακας και από την πολιτική αποτυχία στην αντιμετώπιση αυτών των ανισοτήτων.



Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο αριθμός αγροκτημάτων στην ΕΕ μειώνεται σε ανησυχητικό βαθμό. Από το 2007, η ΕΕ έχει χάσει σχεδόν 2 εκατομμύρια “εμπορικά αγροκτήματα” και 3,8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Τα περισσότερα αγροκτήματα που εξαφανίστηκαν ήταν επιχειρήσεις μικρής κλίμακας, που είτε έκλεισαν είτε πιέστηκαν να ανέβουν κλίμακα, περνώντας σε βιομηχανικά επίπεδα παραγωγής ώστε να αυξήσουν την οικονομική τους απόδοση, κάτι που συχνά συνοδεύεται από τις πιο καταστροφικές βιομηχανικές γεωργικές πρακτικές.

Σχετικά με την Ελλάδα, η μελέτη αποκαλύπτει ότι η χώρα έχασε το 31% από τα αγροκτήματά της. Η μείωση αφορά αποκλειστικά τα αγροκτήματα μικρής κλίμακας, που έχουν συρρικνωθεί κατά 37%, παραμένουν ωστόσο η ραχοκοκαλιά της ελληνικής γεωργίας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 88% των αγροκτημάτων της χώρας το 2021.

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ανάλυση της Greenpeace, μεταξύ 2007 και 2021, τα μέσα καθαρά κέρδη ανά αγρόκτημα μειώθηκαν κατά 13%.

Η μείωση κερδών στα μικρά αγροκτήματα είναι ακόμα πιο απότομη: τα αγροκτήματα μικρής κλίμακας το 2021 κέρδιζαν κατά μέσο όρο 29% λιγότερο σε σχέση με το 2007.

Η Greenpeace καλεί την ελληνική κυβέρνηση:

● Να δημοσιεύσει πολιτικά μέτρα που θα ανατρέπουν την τάση εξαφάνισης των αγροκτημάτων μικρής κλίμακας της Ελλάδας με έμφαση στη στήριξη παραγωγών που είτε ήδη εφαρμόζουν είτε σκοπεύουν να εφαρμόσουν αγρο-οικολογικές πρακτικές.

● Να δημοσιεύσει το σχέδιο που θα αναγεννήσει και θωρακίσει πραγματικά την αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα ξεκινώντας από την πληγείσα Θεσσαλία μέσα από ένα αγροτικό μοντέλο βιώσιμο, δίκαιο και ανθεκτικό στη νέα κλιματική πραγματικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurostat: Στο 1,8% μειώθηκε ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο

Published

on

Από

Εξετάζοντας τις κύριες συνιστώσες του πληθωρισμού, οι υπηρεσίες αναμένεται να έχουν τον υψηλότερο ρυθμό, ακολουθούμενες από τα τρόφιμα, το αλκοόλ και τον καπνό. Photo credits: ElasticComputeFarm / pixabay

Ο ετήσιος πληθωρισμός της ζώνης του ευρώ αναμένεται να μειωθεί στο 1,8% τον Σεπτέμβριο του 2024 από 2,2% τον Αύγουστο, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση της Eurostat.

Εξετάζοντας τις κύριες συνιστώσες του πληθωρισμού στη ζώνη του ευρώ, οι υπηρεσίες αναμένεται να έχουν τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό τον Σεπτέμβριο (4%, από 4,1% τον Αύγουστο), ακολουθούμενες από τα τρόφιμα, το αλκοόλ και τον καπνό (2,4% από 2,3% τον Αύγουστο), τα μη ενεργειακά βιομηχανικά αγαθά (0,4% σταθερά σε σχέση με τον Αύγουστο) και την ενέργεια (-6%, έναντι -3% τον Αύγουστο).



Στην Ελλάδα ο ετήσιος πληθωρισμός εκτιμάται ότι θα μειωθεί στο 3% το Σεπτέμβριο, από 3,2% τον Αύγουστο 2024.

Τον Σεπτέμβριο, το υψηλότερο επίπεδο πληθωρισμού στην ευρωζώνη καταγράφουν το Βέλγιο (4,5%), η Ολλανδία (3,3%), η Εσθονία (3,2%), η Κροατία και η Ελλάδα (3% και οι δύο).

Τα χαμηλότερα επίπεδα πληθωρισμού στην ευρωζώνη καταγράφουν η Ιρλανδία (0,2%), η Λιθουανία (0,4%), η Σλοβενία (0,7%) και η Φινλανδία, το Λουξεμβούργο και η Ιταλία (0,8% και οι τρεις).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κομήτης A3 θα είναι ορατός από τη Γη τις επόμενες εβδομάδες

Published

on

Από

Ο κομήτης προέρχεται από το Νέφος του Όορτ, ένα γιγάντιο σφαιρικό κέλυφος που περιβάλλει το ηλιακό σύστημά μας και φιλοξενεί δισεκατομμύρια αντικείμενα. Photo credits: JimBonser / pixabay

Ο κομήτης A3 (Tsuchinshan-ATLAS) χαρακτηρίζεται τις τελευταίες ημέρες ως «ο κομήτης του αιώνα» για το πόσο φωτεινός είναι και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει ορατός από τη Γη.

Παρά το γεγονός ότι αυτός ο χαρακτηρισμός αμφισβητείται από επιστήμονες, ωστόσο είναι σίγουρο ότι αποτελεί έναν πολύ εντυπωσιακό κομήτη και οι παρατηρητές του ουρανού θα μπορούν να τον εντοπίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Ο κομήτης προέρχεται από το Νέφος του Όορτ, ένα γιγάντιο σφαιρικό κέλυφος που περιβάλλει το ηλιακό σύστημά μας και φιλοξενεί δισεκατομμύρια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και κομήτες.



Ο κομήτης ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και πήρε το όνομά του από τα δύο τηλεσκόπια που τον εντόπισαν, σχεδόν ταυτόχρονα, το Αστεροσκοπείο Τσουσινσάν της Κίνας και το τηλεσκόπιο ATLAS στη Νότιο Αφρική.

Επισκέπτεται το εσωτερικό ηλιακό σύστημα περίπου κάθε 80.000 χρόνια και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βασιλική Αστρονομική Εταιρεία της Βρετανίας, «αυτό σημαίνει ότι θα ήταν ορατός για τελευταία φορά από τη Γη όταν οι Νεάντερταλ περπατούσαν στον πλανήτη».

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο κομήτης A3 έφτασε στο περιήλιό του, δηλαδή στο κοντινότερο σημείο από τον Ήλιο, σε απόσταση 58 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει το πλησιέστερο πέρασμά του από τη Γη, σε απόσταση περίπου 70 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Στο βόρειο ημισφαίριο θα υπάρξουν ευκαιρίες για τους ανθρώπους να δουν τον κομήτη, ίσως με γυμνό μάτι ή ακόμα πιο πιθανό με κιάλια, τη χρονική περίοδο 12-30 Οκτωβρίου, αν κοιτάξουμε προς τα δυτικά αμέσως μετά το ηλιοβασίλεμα.

Ωστόσο, ο δρ. Ρόμπερτ Μάσεϊ, αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής στη Βασιλική Αστρονομική Εταιρεία, εκτιμά ότι δεν θα είναι πολύ εύκολο να τον δούμε, οπότε δεν θα είναι τελικά «ο κομήτης του αιώνα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ35 λεπτά ago

Νέο φάρμακο πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Πίνακας του Πικάσο βρέθηκε σε κελάρι στο Κάπρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Η Volkswagen θα αποζημιώσει πελάτες της στην Αυστρία για το dieselgate

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ23 ώρες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Ανακαλύφθηκε νέος δείκτης κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Greenpeace: Το 31% των αγροκτημάτων στην Ελλάδα έχει χαθεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό χρήσης πλαστικών στα σύγχρονα αυτοκίνητα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Συμμετοχή Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού Μ. Μυρογιάννη στις Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Eurostat: Στο 1,8% μειώθηκε ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Γενικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Μ. Μυρογιάννη: Οι Έλληνες βρίσκονταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προκήρυξη τριών θέσεων εργασίας στο Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Μονάχου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Με “σκληρή αντίσταση” απαντούν οι εργαζόμενοι στα μέτρα λιτότητας της VW

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Το Starliner της Boeing επέστρεψε στη Γη χωρίς αστροναύτες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Δύο ερευνήτριες του ΙΤΕ λαμβάνουν επιχορήγηση εκκίνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Μια διαμάχη για δαχτυλίδι 70.000 δολαρίων δοκιμάζει τη νομοθεσία περί αρραβώνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ο ρόλος της Διασποράς στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών στην 88η ΔΕΘ

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV6 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis