Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη μεταξύ των 13 ιδανικών προορισμών για διακοπές τον Οκτώβριο

Published

on

Photo credits: fietzfotos / pixabay

Κατάλογο με τους 13 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές τον Οκτώβριο δημοσίευσε η κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveller, αναδεικνύοντας στην τρίτη θέση την Κρήτη.

Όπως τονίζει το διεθνές μέσο, «ο Οκτώβριος είναι η αγαπημένη εποχή του έξυπνου ταξιδιώτη για διακοπές. Οι τιμές είναι συχνά πολύ πιο προσιτές αυτή την περίοδο ενώ οι επιλογές ποικίλλουν από ονειρεμένα ιταλικά κρησφύγετα μέχρι τα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά».

Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου βρίσκονται η Κύπρος, η Σικελία και η Κρήτη.



Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller «ως γενέτειρα του Δία, της Αφροδίτης, του Απόλλωνα και όλου του δυτικού πολιτισμού, η Κρήτη είναι ένας μύθος που έγινε πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας έχει παραδεισένιες παραλίες, όρμους με φόντο τις ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, εύφορες πλαγιές και μια θερινή σεζόν αρκετά μεγάλη για διακοπές στην παραλία τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους αρχαίους ναούς και στο Παλάτι της Κνωσού χωρίς κόσμο και να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε οικογενειακά εστιατόρια μέσα σε ορεινά χωριά».

Στις επόμενες θέσεις της λίστας ακολουθούν η Καλαβρία, η Μάλτα, η Ίμπιζα το Μπόντρουμ, η Ρόδος, το Κάντιθ, το Λανζαρότε, το Αλγκάρβε, η Αντάλια και η Κως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΛΛΑΔΑ

Le Figaro: Κρήτη και Ρόδος τα ελκυστικότερα νησιά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα

Published

on

Από

Οι επαγγελματίες του κλάδου συμφωνούν ότι η τελική επιλογή είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση, καθώς τα ελληνικά νησιά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Photo credits: Erik_Karits / pixabay

Σε δημοσίευμά της με τίτλο «Τα κορυφαία νησιά για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα», η γαλλική εφημερίδα Le Figaro παραθέτει την άποψη οκτώ μεσιτικών γραφείων για τα μέρη που θα έπρεπε οι Γάλλοι να επενδύσουν στη χώρα, αγοράζοντας ακίνητη περιουσία.

«Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά θέλετε να μείνετε στην Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η φθηνότερη από όλες τις χώρες», δηλώνει η υπεύθυνη του Houses in Greece, υπογραμμίζοντας πως μετά το τέλος του ειδικού φορολογικού καθεστώτος για τους ξένους συνταξιούχους στην Πορτογαλία, η Ελλάδα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για συνταξιούχους και εύπορους αγοραστές.



Επισημαίνει, ακόμη, ότι η Ελλάδα προσελκύει περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει: Το κλίμα, το τοπίο, τη γαστρονομία το κόστος ζωής, περίπου 14.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και περίπου 200 κατοικημένα νησιά.

«Μπορείτε να βρείτε ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα από 350.000 ή 400.000 ευρώ. Στην Ισπανία, την Ιταλία ή την Πορτογαλία, δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές», αναφέρεται στο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, η οποία παραθέτει τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε συνομιλώντας με οκτώ επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων στην Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσει τους Γάλλους αναγνώστες-υποψήφιους αγοραστές (με προϋπολογισμό της τάξεως των 500.000 ευρώ) στην αναζήτηση μόνιμης ή εξοχικής παραθαλάσσιας κατοικίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δέκα προορισμοί κατά σειρά προτεραιότητας – με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται για τον καθένα, εν συντομία, στο άρθρο – είναι οι εξής: 1) Κρήτη, 2) Ρόδος, 3) Κέα, 4) Άνδρος, 5) Πάρος, 6) Σύρος, 7) Νάξος, 8) Τήνος, 9) Κέρκυρα, 10) Κως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστυπάλαια στα επτά «κρυμμένα πετράδια» για το 2025

Published

on

Από

Η "πεταλούδα του Αιγαίου" συνδυάζει στοιχεία από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο υπέροχη Χώρα σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τον blogger. Photo credits: Bru-nO / pixabay

Την κορυφή κατακτά η Αστυπάλαια στο νέο κατάλογο με τους επτά πιο εντυπωσιακούς προορισμούς του κόσμου, πέρα από τα “τετριμμένα” για το 2025, όπως ανακοίνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό blog «7 Continents 1 Passport».

Ο διακεκριμένος blogger Pericles Rosa που ταξίδεψε σε κάθε ήπειρο προκειμένου να ανακαλύψει «άγνωστους θησαυρούς» για το 2025, αναφέρει πως «αν ονειρεύεστε να επισκεφτείτε ένα ελληνικό νησί που δεν το εντοπίζουν τα ραντάρ του μαζικού τουρισμού και χρειάζεστε ένα μέρος για να επαναφορτίσετε τις “μπαταρίες” σας, η Αστυπάλαια είναι η καλύτερη απάντηση.



Η “πεταλούδα του Αιγαίου” συνδυάζει στοιχεία από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο υπέροχη Χώρα σε όλη την Ελλάδα που είναι γεμάτη λευκά σπιτάκια, χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους, εκκλησίες με μπλε τρούλους και ένα επιβλητικό κάστρο να δεσπόζει από ψηλά.

Το νησί διαθέτει πολλά μίλια παρθένων παραλιών, πεντακάθαρα τουρκουάζ νερά, πλούσια κουζίνα και γραφικά σοκάκια».

Στις επόμενες θέσεις της λίστας βρίσκονται τα νησιά Boipeba στη Βραζιλία, Ko – Lipe στην Ταϋλάνδη, Raja Ampat στην Ινδονησία, Socotra στην Υεμένη, San Andres στην Κολομβία και Lord Howe στην Αυστραλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κάρπαθος ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους προορισμούς του κόσμου

Published

on

Από

Η Express τονίζει πως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων αποτελεί μια εκπληκτική εναλλακτική λύση διακοπών που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και μετά τον Αύγουστο. Photo credits: analogicus / pixabay

Την Κάρπαθο ξεχωρίζει η βρετανική εφημερίδα Express ως την καλύτερη εναλλακτική ποιοτική επιλογή για διακοπές στην Ελλάδα έναντι μαζικών προορισμών που υποφέρουν από υπερτουρισμό.

Το βρετανικό μέσο αναδεικνύει την διάκριση της Καρπάθου στα 24 μέρη του πλανήτη που αξίζει να επισκεφτεί κανείς, αντί για τα «κλασικά» τουριστικά μέρη με συνωστισμό.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, «η ιστορία στην Κάρπαθο βρίσκεται διάχυτη παντού. Τα παλαιότερα ευρήματα ανθρώπινης παρουσίας στο νησί χρονολογούνται από το 4.000 π.Χ. με το νησί να αποκαλείται και “χώρα των Τιτάνων” στην Ελληνική Μυθολογία.

Στην Κάρπαθο, το γραφικό χωριό και μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Όλυμπος, διατηρεί την πολιτιστική του ταυτότητα και τις παραδόσεις του, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα παραδοσιακά ρούχα που φορούν οι γυναίκες και την αρχαϊκή διάλεκτο που μιλούν οι ντόπιοι».

Η εφημερίδα τονίζει επίσης πως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων είναι μια εκπληκτική εναλλακτική λύση διακοπών με ψηλά βουνά, παρθένα τοπία, ευωδιαστά δάση, παραδοσιακά χωριά και γαλαζοπράσινα νερά που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και μετά τον Αύγουστο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τον Σεπτέμβριο 2024

Published

on

Από

Photo credits: Giullie / pixabay

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα κυμάνθηκε η μέση τιμή των μέγιστων ημερήσιων θερμοκρασιών τον φετινό Σεπτέμβριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το δίκτυο των 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Εξαίρεση αποτέλεσαν τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, όπου ο φετινός Σεπτέμβριος καταγράφηκε ως ο δεύτερος θερμότερος από το 2010.

Στην Αθήνα, η μέση μηνιαία τιμή απόκλισης της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν +0,6 °C, με 12 από τις 30 ημέρες του μήνα να είναι θερμότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη, 16 ημέρες του μήνα ήταν θερμότερες από τη μέση τιμή της περιόδου 2010-2019, όπου η μέση μέγιστη θερμοκρασία του μήνα κυμάνθηκε +0,3 °C πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε το KOUZINA 2024: η τελετή λήξης στην παραλία Ιερισσού

Published

on

Από

Μέσα από το έργο εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση, το KOUZINA συνδέθηκε με ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ. Πηγή φωτογραφίας: Eastern Halkidiki

Με τη συμμετοχή 182 τουριστικών επιχειρήσεων και 26 κοινωνικών φορέων, ο Δήμος Αριστοτέλη και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής «αποχαιρέτησαν» το KOUZINA 2024, το οποίο φέτος διήρκεσε 4 ολόκληρους μήνες, έχοντας αναδείξει όλες τις τουριστικές μορφές, που αναπτύσσονται στην Ανατολική Χαλκιδική.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων συμμετοχής (8.9.24) παρουσιάσθηκε ο απολογισμός έργου της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί κορυφαίο πλέον εθνικό θεσμό και έμπρακτη απόδειξη του «πώς η γαστρονομία μετατρέπεται σε όχημα τουριστικής ανάπτυξης στους σύγχρονους τουριστικούς προορισμούς».

«Ανάμεσα στους φετινούς στόχους», είπε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, «ήταν η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και των διεθνών σχέσεων του Δήμου Αριστοτέλη, η οποία εκδηλώθηκε κυρίως κατά τη διάρκεια του διεθνούς συμποσίου με τίτλο Following Aristotle: 9 από τις 11 δικτυωμένες (με το Δήμο) ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις παρουσίασαν τη σύνδεσή τους με την αριστοτελική φιλοσοφία και τον αθωνικό πολιτισμό».

Πηγή φωτογραφίας: Eastern Halkidiki

Μέσα από το έργο εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση, το KOUZINA συνδέθηκε με ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ, που αποτελούσαν γιορτές των ελληνιστικών χρόνων, αφιερωμένων στον Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη.

Παράλληλα το KOUZINA ανέδειξε τη χρήση 33 τοπικών προϊόντων στη μαγειρική / ζαχαροπλαστική, αλλά και το έργο αντίστοιχων παραγωγών, οι οποίοι χρόνο με το χρόνο εντάσσουν τα προϊόντα τους στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, δημιουργώντας σταδιακά έναν προορισμό, η γαστρονομία του οποίου αποτελεί πρότυπο κυκλικής οικονομίας.

Το KOUZINA βασίσθηκε σε ένα προωθητικό σχέδιο, όπου 5 κορυφαίες παρεμβάσεις προετοίμασαν το κυρίως θέμα του.

Πηγή φωτογραφίας: Eastern Halkidiki

Ξεχωριστό ήταν το δρώμενο, όπου το «αριστοτελικό παραμύθι» περιέγραψε (μέσα από ιστορική παράθεση στοιχείων) την καθημερινότητα του Στανού και του Παλαιοχωρίου – από τους ελληνιστικούς χρόνους μέχρι τους σύγχρονους, τοποθετώντας τον Αλέξη Ζορμπά να περιηγείται στις ορεινές διαδρομές του Κάκαβου και του Αριστοτελικού Όρους.  Times, Sunday Times, The Sun, Express.co περιέγραψαν με μοναδικό τρόπο αυτήν τη σύνδεση, ενώ ανέδειξαν όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια του KOUZINA ο Δήμος Αριστοτέλη δικτυώθηκε με το Δήμο Banja Luca, συνεχίζοντας το οργανωμένο άνοιγμα στα δυτικά βαλκάνια, ενώ αφιέρωσε μία ολόκληρη θεματική ενότητα στην κουζίνα της Σικελίας και στις δικτυωμένες με το Δήμο Αριστοτέλη σικελικές πόλεις: Παλέρμο και Μεσσήνα.  Το 2025 η Αριστοτελική Σύμπραξη και η Fiavet Sicily διοργανώνουν το 1ο Συμπόσιο Σχολικού Τουρισμού στην Ανατολική Χαλκιδική, με τη συμμετοχή 100 περίπου Σικελών μαθητών.

Τιμώμενος ευρωπαϊκός προορισμός ήταν η Μάλτα, στην οποία αφιερώθηκε ένα ολόκληρο γαστρονομικό τετραήμερο, ενώ ιδιαίτερο ήταν το πολιτιστικό-γαστρονομικό αφιέρωμα στο Καζακστάν.

Πηγή φωτογραφίας: Eastern Halkidiki

Τιμώμενος ελληνικός προορισμός ήταν η Φλώρινα, η οποία αναγνώρισε στο έπακρο την επιλογή του KOUZINA. Ένα ολόκληρο τριήμερο, αφιερωμένο στη μακεδονίτικη μουσική των χάλκινων και στη γαστρονομία της πόλης στάθηκε αφορμή για γιορτή στη Μεγάλη Παναγία, την Αρναία και την Ιερισσό.

Το φετινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στην Αρναία, όπου αναβιώνει ο Αρνιώτικος Γάμος: βήμα προς βήμα μία καταγραφή πολιτισμού, ενταγμένη ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αρχής γενομένης από φέτος.


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Το φετινό καλοκαίρι το πιο θερμό στα χρονικά για την Ελλάδα

Published

on

Από

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2024 καταγράφηκαν ως οι θερμότεροι στα χρονικά των καταγραφών για την χώρα μας. Photo credits: Pennygeorg / pixabay

Το καλοκαίρι του 2024 ήταν το θερμότερο στα χρονικά των καταγραφών για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά μετεωρολογικά δεδομένα που ανέλυσε η επιστημονική ομάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr

Το καλοκαίρι 2024 στην Ελλάδα, χαρακτηρίστηκε από μεγάλα διαστήματα με υψηλές τιμές θερμοκρασίας για πολλές ημέρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη την χώρα.

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος του 2024 καταγράφηκαν ως οι θερμότεροι στα χρονικά των καταγραφών για την Ελλάδα, ενώ ο Αύγουστος ως ο δεύτερος θερμότερος πίσω από τον Αύγουστο του 2021.



Το καλοκαίρι του 2024 καταγράφεται ως το θερμότερο στα χρονικά για την Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά +2.9°C την μέση τιμή της περιόδου 1991-2020 και κατά +1°C το μέχρι πρότινος θερμότερο καλοκαίρι του 2012.

Όσον αφορά την τάση της μέσης θερμοκρασίας στην Ελλάδα από το 1960 μέχρι και το 2024 για την περίοδο του καλοκαιριού αυτή παρουσιάζει άνοδο κατά +2.3°C.

Σε περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας η μέση θερμοκρασία για το καλοκαίρι του 2024 κυμάνθηκε κατά 2-3°C (μέχρι και +4°C σε κάποιες περιοχές) πάνω από την μέση τιμή της περιόδου 1991-2020, στην υπόλοιπη χώρα κατά 1-2°C, ενώ σε κανένα σημείο της Ελλάδας η απόκλιση της μέσης θερμοκρασίας δεν έπεσε κάτω από τους +1.4 °C.

Οι χαμηλότερες θετικές αποκλίσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Αιγαίου λόγω της επίδρασης του μελτεμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΥΓΕΙΑ3 ώρες ago

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς: Όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ζωή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ6 ώρες ago

The Lancet: Οδικός χάρτης για τη μείωση των πρόωρων θανάτων κατά το ήμισυ ως το 2050

ΕΙΔΗΣΕΙΣ20 ώρες ago

14χρονος προκάλεσε καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χλμ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ22 ώρες ago

Η Πράγα απαγορεύει τις οργανωμένες νυχτερινές «ξεναγήσεις» στα μπαρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε από την ΕΕ ο νόμος για τους εργαζομένους σε ψηφιακές πλατφόρμες

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ομάδες Αυτοβοήθειας από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ανοίγει ο δρόμος για ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων για τους Έλληνες του Εξωτερικού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Le Figaro: Κρήτη και Ρόδος τα ελκυστικότερα νησιά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΕΛΜΕ Β.Ρ.Β.: Η συστηματική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών απειλεί την ύπαρξη των σχολείων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Η BMW ανακάλυψε βλάβη στα φρένα των μοντέλων της και προχωρά σε ανάκληση

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Lonely Planet: Η Σίφνος στην κορυφή των αυθεντικών Κυκλάδων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σε εφαρμογή από σήμερα οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Κοινή ανοιχτή δράση ενημέρωσης από όλες τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Intel «παγώνει» την επένδυσή της στο Μαγδεμβούργο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Άνδρος: Ο νέος ανεξερεύνητος παράδεισος της Μεσογείου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Οι αλλαγές στον εγκέφαλο κατά την εγκυμοσύνη σε έναν ολοκληρωμένο χάρτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Κολωνίας

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis