Connect with us

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Ιστορική καταδίκη πρώην πράκτορα της Stasi

Published

on

Photo credits: Daniel_B_photos / pixabay

Το δικαστήριο του Βερολίνου καταδίκασε σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξης πρώην πράκτορα της Stasi για την δολοφονία Πολωνού που προσπαθούσε να διαφύγει από το Ανατολικό Βερολίνο στην Δύση πριν από 50 χρόνια.

Στο τέλος της ιστορικής αυτής δίκης, ο Μάρτιν Νάουμαν, 80 ετών, κρίθηκε ένοχος για δολοφονία, αφού πυροβόλησε από μικρή απόσταση στην πλάτη τον Τσέσλαβ Κούκουτσκα καθώς κατευθυνόταν προς το συνοριακό πέρασμα της Φρίντριχστράσε στο Βερολίνο το 1974.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διχασμένοι οι Γερμανοί για το αν πρέπει να τεθεί ζήτημα απαγόρευσης της AfD

Published

on

Από

Δύο στους τρεις ερωτηθέντες θεωρούν την AfD «απειλή για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου», αλλά το 45% επικροτεί το γεγονός ότι η AfD ασχολείται περισσότερο από άλλα κόμματα με το μεταναστευτικό. Photo credits: wal_172619 / pixabay

Διχασμένοι εμφανίζονται οι Γερμανοί ενώπιον του ενδεχομένου υποβολής αιτήματος για απαγόρευση της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD), με μια μικρή πλειοψηφία να το απορρίπτει, αλλά και με τον αριθμό των υποστηρικτών να αυξάνεται.

Διχασμένη φαίνεται η κοινή γνώμη και σχετικά με την προοπτική εγκατάστασης αμερικανικών πυραύλων στην χώρα.



Σύμφωνα με την δημοσκόπηση «DeutschlandTrend», η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 40% των ερωτηθέντων αξιολογεί ως ορθή την απόφαση της κυβέρνησης για την εγκατάσταση αμερικανικών πυραύλων επί γερμανικού εδάφους, ενώ το 45% την θεωρεί λανθασμένη.

Ταυτόχρονα, από την έρευνα αναδεικνύεται και η βελτίωση της εικόνας των ΗΠΑ στην Γερμανία μετά την θητεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 54% θεωρεί τις ΗΠΑ αξιόπιστο εταίρο, ενώ το 35% πιστεύει το αντίθετο, αναφερόμενο κυρίως στην «μονόπλευρη εκπροσώπηση των εθνικών συμφερόντων, με την λογική “America first”», αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ.

Ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, οι Γερμανοί τοποθετούνται ξεκάθαρα υπέρ της Κάμαλα Χάρις σε ποσοστό 78%, με την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ να προτιμά μόλις το 8%. Μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της AfD η υποστήριξη μοιράζεται μεταξύ των δύο υποψηφίων.



Η AfD βρίσκεται όμως στην επικαιρότητα και λόγω της συζήτησης σχετικά με το ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές να προσφύγουν στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο ζητώντας να τεθεί το κόμμα εκτός νόμου.

Το 42% (+5 από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε τεθεί το ίδιο ερώτημα) των ερωτηθέντων θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σκόπιμο, ενώ το 46% το απορρίπτει.

Υπέρ της απαγόρευσης τάσσεται το 69% των υποστηρικτών των Πρασίνων και το 58% εκείνων του SPD. Δύο στους τρεις ερωτηθέντες θεωρούν την AfD «απειλή για την δημοκρατία και το κράτος δικαίου», αλλά το 45% επικροτεί το γεγονός ότι η AfD ασχολείται περισσότερο από άλλα κόμματα με το μεταναστευτικό και ζητά τον περιορισμό της υποδοχής προσφύγων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού συμφώνησαν στο «πακέτο για την ασφάλεια»

Published

on

Από

Οι νομοθετικές προτάσεις αναμένεται να φθάσουν στην Bundestag την ερχόμενη εβδομάδα και έως τις 18 Οκτωβρίου μπορεί να έχουν εγκριθεί και από τη Bundesrat. Photo credits: mat_hias / pixabay

Έπειτα από εβδομάδες διαφωνιών, οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού συμφώνησαν στο «πακέτο για την ασφάλεια», το νέο, αυστηροποιημένο πλαίσιο για την μετανάστευση και το άσυλο.

Η νέα νομοθεσία προβλέπει μεταξύ άλλων ενίσχυση των εξουσιών της αστυνομίας, αυστηροποίηση των κανόνων οπλοκατοχής σε ό,τι αφορά τα μαχαίρια, μέτρα για την αποτροπή ισλαμιστικών εγκλημάτων και μείωση της παράτυπης μετανάστευσης.



Σε αθλητικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, αγορές, εκθέσεις και άλλες ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά και στα μαζικά μέσα μεταφοράς θα απαγορεύεται να φέρει κανείς μαχαίρι.

Σε μια προσπάθεια περιορισμού των κινήτρων για μετανάστευση προς την Γερμανία, δεν θα υπάρχουν πλέον κοινωνικές παροχές για πρόσφυγες οι οποίοι έχουν ήδη καταγραφεί σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης – υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η χώρα δέχεται να επιστρέψουν σε αυτήν.

Ειδικά για τους αιτούντες άσυλο και τους μετανάστες που διαπράττουν εγκλήματα η απέλαση θα καθίσταται πολύ πιο εύκολη, ενώ το καθεστώς προστασίας θα αίρεται σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος ταξιδεύει στην πατρίδα του χωρίς σοβαρό λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, οι νομοθετικές προτάσεις θα φθάσουν στην Bundestag την ερχόμενη εβδομάδα και έως τις 18 Οκτωβρίου μπορούν να έχουν εγκριθεί και από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο (Bundesrat).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Ύφεση 0,2% αναμένει η κυβέρνηση για το τρέχον έτος

Published

on

Από

Την άνοιξη, η πρόβλεψη της κυβέρνησης αναφερόταν σε ανάπτυξη 0,3%, έπειτα από ύφεση 0,3% το 2023. Photo credits: tsmr / pixabay

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναθεώρησε επί τα χείρω την πρόβλεψή της για την οικονομία κατά το τρέχον έτος και κάνει τώρα λόγο για ύφεση της τάξης του 0,2%. Ανάκαμψη αναμένεται και πάλι το 2025.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, η Γερμανία θα βρίσκεται σε ύφεση για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το ΑΕΠ να μειώνεται κατά 0,2%.

Την άνοιξη, η πρόβλεψη της κυβέρνησης αναφερόταν σε ανάπτυξη 0,3%, έπειτα από ύφεση 0,3% το 2023.



Ο κ. Χάμπεκ εμφανίστηκε πάντως περισσότερο αισιόδοξος για το 2025 και το 2026, κάνοντας λόγο για ανάπτυξη ύψους 1,1% και 1,6% αντίστοιχα, καθώς αναμένεται αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης λόγω και της μείωσης των επιτοκίων και ενίσχυση των εξαγωγών και, κατά συνέπεια, των ιδιωτικών επενδύσεων.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα αποδώσει το πακέτο φορολογικών ελαφρύνσεων, κινητροδότησης της εργασίας και μείωσης των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η Γερμανία είναι μια χώρα γεμάτη δύναμη», δήλωσε ο υπουργός, πεπεισμένος ότι «παρά τις κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές συνθήκες, θα ξεφύγουμε από την ύφεση».

Στα θετικά της οικονομίας ανέφερε την εκτίμηση της κυβέρνησης για μείωση του πληθωρισμού σε 2,2%, ενώ παραδέχθηκε τις αδυναμίες καινοτομίας της Γερμανίας, οι οποίες δεν έχουν αντιμετωπιστεί, αλλά και το γεγονός ότι ο διεθνής ανταγωνισμός έχει ενταθεί, εν μέρει και λόγω των προστατευτικών μέτρων των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Ο υπ. Οικονομικών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διάλυσης του κυβερνητικού συνασπισμού

Published

on

Από

Ο υπουργός δεν θεωρεί ότι οι πρόσφατες ήττες του κόμματός του στις κρατιδιακές εκλογές συνιστούν λόγο αποχώρησης του FDP από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Photo credits: saarnews / pixabay

Ο υπουργός Οικονομικών και αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κυβερνητικός συνασπισμός να μην εξαντλήσει τη θητεία του, λόγω των εσωτερικών προβλημάτων του.

«Η σταθερότητα είναι υψίστης σημασίας για την Γερμανία. Αλλά κάποια στιγμή μια κυβέρνηση είναι επίσης πιθανό να αποτελεί μέρος του προβλήματος. Και μια κυβέρνηση πρέπει πάντα να αναρωτιέται εάν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής», δήλωσε ο κ. Λίντνερ στο podcast του ιστολογίου «Table.Briefings».



Ο υπουργός πάντως δεν θεωρεί ότι οι πρόσφατες ήττες του κόμματός του στις κρατιδιακές εκλογές της Θουριγγίας, της Σαξονίας και του Βρανδεμβούργου συνιστούν λόγο αποχώρησης του FDP από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

«Βρισκόμαστε στην κυβέρνηση για να μπλοκάρουμε τους άλλους. Αλλά οι ψηφοφόροι μας μου λένε ότι η κυβέρνηση ασκεί υπερβολικά περισσότερο πράσινη και σοσιαλιστική πολιτική παρά φιλελεύθερη. Το πρόγραμμα και οι αξίες του FDP δεν είναι το πρόβλημα», τόνισε. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Λίντνερ δήλωσε και ότι θα επιδιώξει να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του FDP.

Αναφερόμενος στον υπό επεξεργασία προϋπολογισμό, ο Κρίστιαν Λίντνερ ξεκαθάρισε ότι θα τηρηθούν τόσο το «φρένο χρέους» όσο και οι ευρωπαϊκοί κανόνες για το χρέος, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει επαρκής δυνατότητα ανακατανομής στον προϋπολογισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα και η υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ προειδοποίησε για τον κίνδυνο διάλυσης του κυβερνητικού συνασπισμού, ειδικά μετά την παραίτηση της ηγεσίας των Πρασίνων λόγω των δυσμενών αποτελεσμάτων στις κρατιδιακές εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο δρομέας που τερμάτισε τελευταίος στον Μαραθώνιο του Βερολίνου έγραψε ιστορία

Published

on

Από

Στην φετινή 50ή διοργάνωση, ο κ. Μπάρτελ πέρασε την γραμμή του τερματισμού σε 8:59:18 και έγινε ένας από τους 54.280 δρομείς που κατάφεραν να τερματίσουν. Photo credits: wal_172619 / pixabay

Ο Πέτερ Μπάρτελ έγραψε ιστορία την Κυριακή, στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, ακόμα και αν τερμάτισε τελευταίος.

Ο 82χρονος συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής Αγωγής είχε τρέξει και στον 1ο Μαραθώνιο της γερμανικής πρωτεύουσας, πριν από ακριβώς 50 χρόνια.

Στην φετινή 50ή διοργάνωση, ο κ. Μπάρτελ πέρασε την γραμμή του τερματισμού στην Πύλη του Βραδεμβούργου σε 8:59:18 και έγινε ένας από τους 54.280 δρομείς που κατάφεραν να τερματίσουν.

Ήταν όμως παρών και στον 1ο αγώνα, το 1974, όταν είχαν τρέξει μόλις 286 άτομα.



Φθάνοντας στο τέρμα καταχειροκροτούμενος, γονάτισε και φίλησε τον δρόμο, εμφανώς συγκινημένος. Μαζί του έτρεχε – και τερμάτισε – ο παλιός του φίλος και νικητής εκείνου του πρώτου Μαραθωνίου Γκύντερ Χάλας, επίσης 82 ετών.

Ο Πέτερ Μπάρτελ δεν εγκατέλειψε ποτέ τους δρόμους αντοχής. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα συμμετείχε σε φιλανθρωπικό 24ωρο αγώνα σκυταλοδρομίας για τους άστεγους του Βερολίνου.

Τρέχοντας τη νύχτα, δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι τον χτύπησαν στα πόδια, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Για την αποκατάστασή του, υπεβλήθη σε ολική αρθροπλαστική γόνατος, κάτι ωστόσο που δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τον αθλητισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

Published

on

Από

Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, όπως η επαναφορά κινήτρων απόσυρσης, συζητούνται ως πιθανές λύσεις για την τόνωση της αγοράς. Photo credits: raeuberleiter / pixabay

Εν μέσω κρίσης βρίσκεται η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία οφείλεται αφενός στην γρήγορη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και αφετέρου στον μεγάλο ανταγωνισμό.

Αυτοί οι δύο σημαντικοί παράγοντες, σε συνδυασμό με τα διαρθρωτικά ζητήματα, έχουν αφήσει μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως την Volkswagen, την BMW και την Mercedes-Benz να αγωνίζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Πρόσφατες αναφορές από τις πωλήσεις δείχνουν ότι οι κολοσσοί της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σημειώνουν μικρά ποσοστά πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτό έχει ως συνέπεια την συρρίκνωση της κερδοφορίας.

Έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαριά πρόστιμα λόγω ρύπων, ενώ μπαίνουν στη λογική του κλεισίματος εργοστασίων.



Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, όπως η επαναφορά κινήτρων απόσυρσης, συζητούνται ως πιθανές λύσεις για την τόνωση της αγοράς.

Σήμερα, οι μειωμένες πωλήσεις σε όλους τους τομείς, αναγκάζουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις κερδών και να εξετάσουν δραστικά μέτρα.

Χωρίς την οικονομική υποστήριξη που παρέχεται από την γερμανική κυβέρνηση, τα EV είναι λιγότερο ελκυστικά για τους καταναλωτές. Το αρχικό κόστος είναι υψηλό και η περιορισμένη υποδομή φόρτισης εξακολουθούν να αποθαρρύνουν τους απλούς πολίτες.

Η απόσυρση σίγουρα θα αναζωογονήσει την αγορά των αυτοκινήτων και θα ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να αφήσουν τα παλαιότερα οχήματα, δίνοντας παράλληλα ισχυρά κίνητρα για την αγορά καινούριων. Τα προτεινόμενα κίνητρα περιλαμβάνουν μπόνους 6.000 ευρώ για απόσυρση και με την προϋπόθεση αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και 3.000 ευρώ για αγορά μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Εκτός από τα κίνητρα απόσυρσης στο τραπέζι υπάρχουν προτάσεις για προγράμματα μίσθωσης που απευθύνονται σε καταναλωτές χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Ο ξαφνικός τερματισμός των επιδοτήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα οφείλεται εν μέρει στην ανάγκη να καλυφθεί ένα δημοσιονομικό κενό στην γερμανική οικονομία, ενώ η όποια κρατική ενίσχυση θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΥΓΕΙΑ1 ώρα ago

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς: Όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ζωή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος: Το νερό κινδυνεύει στην Ευρώπη

ΥΓΕΙΑ5 ώρες ago

The Lancet: Οδικός χάρτης για τη μείωση των πρόωρων θανάτων κατά το ήμισυ ως το 2050

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

14χρονος προκάλεσε καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο, τρέχοντας με 180 χλμ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Η Πράγα απαγορεύει τις οργανωμένες νυχτερινές «ξεναγήσεις» στα μπαρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Εγκρίθηκε από την ΕΕ ο νόμος για τους εργαζομένους σε ψηφιακές πλατφόρμες

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ομάδες Αυτοβοήθειας από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Ανοίγει ο δρόμος για ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων για τους Έλληνες του Εξωτερικού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Le Figaro: Κρήτη και Ρόδος τα ελκυστικότερα νησιά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΕΛΜΕ Β.Ρ.Β.: Η συστηματική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών απειλεί την ύπαρξη των σχολείων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Η BMW ανακάλυψε βλάβη στα φρένα των μοντέλων της και προχωρά σε ανάκληση

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Lonely Planet: Η Σίφνος στην κορυφή των αυθεντικών Κυκλάδων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Σε εφαρμογή από σήμερα οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Κοινή ανοιχτή δράση ενημέρωσης από όλες τις επιστημονικές ιατρικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Άνδρος: Ο νέος ανεξερεύνητος παράδεισος της Μεσογείου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Η Intel «παγώνει» την επένδυσή της στο Μαγδεμβούργο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Οι αλλαγές στον εγκέφαλο κατά την εγκυμοσύνη σε έναν ολοκληρωμένο χάρτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νέα έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Κολωνίας

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis