Connect with us

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Συνεργασία ΑΠΘ και Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας για την ενίσχυση των ελληνικών σπουδών

Published

on

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα «ΙΑΣΩΝ», το οποίο λειτουργεί από το 1994, με στόχο την ίδρυση και ενίσχυση Τμημάτων Ελληνικών Σπουδών στην Παρευξείνια Ζώνη. Photo credits: jarmoluk / pixabay

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η αξιοποίηση της πανεπιστημιακής κατασκήνωσης στην Καλάνδρα και αναδείχθηκε ο ρόλος του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας του ΑΠΘ, που προάγει τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.

Η συνεργασία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τα δίκτυα των Αποδήμων σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας, διεθνοποίησης και εξωστρέφειας, με έμφαση στην ενίσχυση της ελληνικής γλώσσας και την προώθηση των ελληνικών σπουδών, αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης του πρύτανη του Ιδρύματος καθ. Χαράλαμπου Φείδα με τη γενική γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, του υπουργείου Εξωτερικών Μάιρα Μυρογιάννη.



Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα «ΙΑΣΩΝ», το οποίο λειτουργεί από το 1994, με στόχο την ίδρυση και ενίσχυση Τμημάτων Ελληνικών Σπουδών στην Παρευξείνια Ζώνη και την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του Αγγλόγλωσσου Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής, που έχει συμβάλει σημαντικά στη διεθνοποίηση του ΑΠΘ και στην προσέλκυση φοιτητών από όλο τον κόσμο, ενώ τονίστηκε η σημασία της συμμετοχής του ΑΠΘ στη Συμμαχία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EPICUR, η οποία προωθεί την κινητικότητα και τη συνεργασία μεταξύ ευρωπαϊκών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

«Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε πρωτοβουλίες όπως προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και καθηγητών, καθώς και δράσεις στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας, με σκοπό την προώθηση του επιστημονικού διαλόγου. Η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας θα συμβάλλει στην ενίσχυση της δικτύωσης των Ελλήνων Ομογενών της ακαδημαϊκής κοινότητας μεταξύ τους αλλά και με τις επιστημονικές ομάδες υψηλής εξειδίκευσης στο εσωτερικό, αξιοποιώντας παράλληλα τα μέσα και το δίκτυο των Γραφείων Δημόσιας Διπλωματίας» δήλωσε η κ. Μυρογιάννη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Με τον Δήμαρχο του Βερολίνου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της πόλης, Π. Ματλής

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Τη δυνατότητα να συναντηθεί με τον Δήμαρχο του Βερολίνου, κ. Kai Wegner, με μέλη της τοπικής κυβέρνησης, καθώς και με βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου, είχε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου, κ. Παναγιώτης Ματλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, που λειτουργούν από κοινού η Πρόεδρος της Βουλής του Βερολίνου, κ. Cornelia Seibeld (CDU) και ο βουλευτής κ. Christian Goiny (CDU).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ματλής ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνική Κοινότητα στη ζωή της πόλης.



Οι Έλληνες του Βερολίνου συμβάλλουν ενεργά στους κοινωνικούς, οικονομικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης, προάγοντας παράλληλα την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Με τη συνεχή συμμετοχή τους στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης και την πολιτιστική δραστηριότητα, οι Έλληνες λειτουργούν ως πρεσβευτές της ελληνικής κουλτούρας, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Ο κ. Wegner έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες και τις ανάγκες της ελληνικής παροικίας, επαναλαμβάνοντας τη στήριξή του.

Η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον βουλευτή κ. Goiny, “ο οποίος αποτελεί έναν διαχρονικό φίλο της ελληνικής κοινότητας και του ελληνισμού γενικότερα. Η συνεισφορά του στις ελληνογερμανικές σχέσεις έχει αναγνωριστεί, καθώς έχει βραβευθεί με το βραβείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το έργο του“, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου θα συνεχίσει να εργάζεται για την προώθηση των συμφερόντων και της φωνής των Ελλήνων στην πόλη μας, ενισχύοντας τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους πολιτικούς φορείς“, καταλήγει η ανακοίνωση.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

Published

on

Από

Πέρυσι εκπροσωπήθηκαν συνολικά 4.000 εκθέτες, από 95 χώρες. Φέτος, η έκθεση, με επίσημη προσκεκλημένη την Ιταλία, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Photo credits: Hermann / pixabay

Δυναμική και πολύπλευρη η εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης, με 60 εκδότες, πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς, πέντε συγγραφείς, περισσότερες από 750 εκδόσεις στα ελληνικά και άλλες γλώσσες, και με έμφαση στη δικτύωση και τη μετάφραση της ελληνικής λογοτεχνίας.

Μετά την παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου LIBER στη Βαρκελώνη (1-3 Οκτωβρίου 2024), σειρά έχει η 76η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Είναι η σημαντικότερη και μεγαλύτερη διεθνής έκθεση βιβλίου στην Ευρώπη.



Πέρυσι εκπροσωπήθηκαν συνολικά 4.000 εκθέτες, από 95 χώρες. Φέτος, η έκθεση, με επίσημη προσκεκλημένη την Ιταλία, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Ο νεοσύστατος Οργανισμός του υπουργείου Πολιτισμού, το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού (ΕΛΙΒΙΠ), παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Περίπτερο (HALL 4.1, no. G27), όπου θα προβληθούν και τα βιβλία που εκδόθηκαν, σε άλλες γλώσσες, στο πλαίσιο της πλατφόρμας GreekLit, την οποία χρηματοδοτεί το υπουργείου Πολιτισμού, με πόρους του ταμείου Ανάκαμψης για μεταφράσεις τίτλων, κάθε κατηγορίας της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής.

Στο ελληνικό περίπτερο συμμετέχουν περίπου 60 εκδότες, πολιτιστικοί οργανισμοί και φορείς, από τους οποίους 27 θα παραβρεθούν με φυσική παρουσία. Επιπλέον, θα προβληθούν περισσότερες από 750 εκδόσεις, όπως του υπουργείου Πολιτισμού και των εποπτευόμενων φορέων του, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, των πολιτιστικών ιδρυμάτων και των εκδοτικών οίκων, ελληνικών και ξένων που εκδίδουν μεταφράσεις ελληνικών βιβλίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομάδες Αυτοβοήθειας από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφιών: Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου διοργανώνει, χωρίς κόστος συμμετοχής, Ομάδα Αυτοβοήθειας & Ενδυνάμωσης Γυναικών και Ομάδα Αυτοβοήθειας/ Αλληλοβοήθειας Μεταναστών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και συγκεκριμένα: Η ομάδα των μεταναστών στις 16:45 – 18:45 και η ομάδα των γυναικών στις 19:30 – 21:30, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου (Mittelstr. 33, 12167, Steglitz).

Θα γίνουν συνολικά δέκα συναντήσεις για την κάθε ομάδα, όλες στην ελληνική γλώσσα.



Συντονίστριες των ομάδων θα είναι η Άννα Κουρούκουνη, ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευόμενη στη «Συστημική Ψυχοθεραπεία» και η Μαρία Ματσαρόκου, ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτη Μεταπτυχιακού «Συμβουλευτικής» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή αναζητούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Κοινότητα, μέσω προσωπικού μηνύματος στο E-Mail : psych.hgb@gmail.com


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος για ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων για τους Έλληνες του Εξωτερικού

Published

on

Από

Προχωρά η ψηφιοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων για τους Έλληνες του Εξωτερικού, με την ψήφιση του άρθρου 60 του ν. 5143/2024 του υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις» που εκσυγχρονίζει τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίων.

Με τη νέα αυτή ρύθμιση, που προκύπτει από την επισταμένη συνεργασία των υπουργών Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την απλούστευση της διαδικασίας και τη μείωση τόσο του χρόνου όσο και του κόστους που απαιτείται για την έκδοση των διαβατηρίων.



Όταν ολοκληρωθεί η τεχνική της υλοποίησης – μέσα από τη συνεργασία των παραπάνω υπουργείων – αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η αποτελεσματικότητα των προξενικών αρχών ώστε να εξυπηρετούνται κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των Αποδήμων.

Πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο ασχολείται ενεργά ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, στο πλαίσιο της δέσμευσης της κυβέρνησης για την ενίσχυση της υποστήριξης των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό, όπως προβλέπει το Στρατηγικό Σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό 2024-2027.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν αφορά μόνο την τεχνική διάσταση της ψηφιοποίησης, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της σχέσης των Αποδήμων με το ελληνικό κράτος, προσφέροντας πιο γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκκρεμή ζητήματα της εκπαίδευσης στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία συζητήθηκαν σε συνάντηση εργασίας στο Υπ. Παιδείας

Published

on

Από

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας συνάντηση της αντιπροέδρου της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γ. Κατσαρό, παρουσία και του Διευθυντή της ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Ε.Μ.Σ, κ. Πασσά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν τα εκκρεμή ζητήματα που συνεχίζουν να απασχολούν τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία της περιοχής της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.



Πιο συγκεκριμένα από πλευράς του Υπουργείου δόθηκαν οι εξής απαντήσεις:

  1. Καταρχάς έχει καταστεί πλέον σαφές πως ο έγκαιρος προγραμματισμός και η επιτάχυνση των διαδικασιών των αποσπάσεων δεν αρκούν από μόνες τους, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της στελέχωσης των σχολείων. Ο Γενικός Γραμματέας συμφώνησε πως θα πρέπει να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα προκειμένου να βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός εκπαιδευτικών για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δομών της εκπαίδευσης στο εξωτερικό.
  2. Για το τρέχον σχολικό έτος το Υπουργείο και η αρμόδια Διεύθυνση έχουν ήδη κινηθεί, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει προκήρυξη για πρόσληψη ωρομισθίων από τα κατά τόπους Συντονιστικά Γραφεία, ενώ ακολούθως προγραμματίζεται να δημοσιευθεί και νέα προκήρυξη για συμπληρωματικές αποσπάσεις.
  3. Σε ό,τι αφορά στην παροχή επιμισθίου και για το πέμπτο έτος της απόσπασης, το Υπουργείο διαβεβαίωσε πως εργάζεται μεθοδικά προκειμένου να ξεπεραστούν όσα εμπόδια υπάρχουν, καθώς παραδέχεται πως πράγματι αποτελεί μέτρο που θα μείωνε τις ελλείψεις προσωπικού.
  4. Το Υπουργείο αντιμετωπίζει θετικά πλέον την πρόταση της ΕΛΜΕ για την αλλαγή του πλαισίου των αποσπάσεων και την κατάργηση του ανώτατου ορίου απόσπασης ( που σήμερα είναι τα έξι έτη), δίνοντας τη δυνατότητα για εκ νέου απόσπαση με παράλληλη θεσμοθέτηση ενός ενιαίου πίνακα στον οποίο θα εντάσσονται όλοι οι εκπαιδευτικοί -ανεξαρτήτως χρόνου προηγούμενης απόσπασης- και από τον οποίο θα επιλέγονται βάσει αντικειμενικών και κοινωνικών κριτηρίων.
  5. Ακούστηκαν με προσοχή τα παράπονα της ΕΛΜΕ σχετικά με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν πέραν της εξαετίας και την μετακίνησή τους μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, πρακτική που τους ωθεί στην ανάκληση της απόσπασης. Δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα εξεταστεί κάθε δυνατότητα ώστε να υπάρξει ρύθμιση που θα περιορίζει το πρόβλημα.
  6. Σε ό,τι αφορά στην στελέχωση των Τμημάτων Ελληνικών Σπουδών των Ξένων Πανεπιστημίων το Υπουργείο πρότεινε ως λύση την διάθεση κάποιου εκπαιδευτικού από το Συντονιστικό Γραφείο, ώστε να στηριχθεί έμπρακτα και η προσπάθεια διάδοσης της ελληνομάθειας εντός της Γερμανίας.
  7. Το αίτημα που αφορά στη μετάφραση των αδειών παρά τη διαβεβαίωση που είχε δοθεί σε προηγούμενο χρόνο, προσκρούει στη δυσκολία εύρεσης λύσης που θα έχει εφαρμογή σε όλες τις χώρες με δομές ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης.

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκδήλωση στο Βερολίνο με θέμα τις Εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ανάλυση της Προσωπικότητας

Published

on

Από

Photo credits: Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στις 6:30 μ.μ, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο (Mittelstr. 33, 12167 Berlin Steglitz).

Ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Πληροφορικής Εμμανουήλ Ι. Γιαννακουδάκης, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα: «Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ανάλυση της Προσωπικότητας από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι Σήμερα».



Η ομιλία θα επικεντρωθεί στη μελέτη της ανθρώπινης προσωπικότητας και των εγγενών και επίκτητων χαρακτηριστικών που καθορίζουν την πορεία του ατόμου.

Θα παρουσιαστούν επίσης σύγχρονα ψυχομετρικά μοντέλα και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που βοηθούν στη χαρτογράφηση των ταλέντων, των ικανοτήτων και της συμπεριφοράς, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε μαθητές, γονείς, εργαζόμενους και όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την ανάλυση της προσωπικότητας και τη χρήση της τεχνολογίας στην επαγγελματική καθοδήγηση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου στο Info@gr-gemeinde.de


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ11 ώρες ago

Περισσότερες από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω χρήσης κινητού στα σχολεία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

Στην 9η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ιατρικού τουρισμού στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες ago

Ο σωστός σχεδιασμός των επαρχιακών δρόμων βασικός παράγοντας για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ17 ώρες ago

Συνεργασία ΑΠΘ και Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας για την ενίσχυση των ελληνικών σπουδών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ18 ώρες ago

Εξέταση αίματος μπορεί να εντοπίσει τις έγκυες που διατρέχουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

41 αγροτοδασικές πυρκαγιές σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Διεπιστημονική μελέτη των μικροπλαστικών και των συνεπειών τους με ελληνική συμμετοχή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Οι γερμανικές αρχές απέτρεψαν σχέδιο επίθεσης κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Βερολίνο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Προβλήματα προκαλούν οι πλημμύρες στη βόρεια Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να ανιχνεύσουν ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Νέο είδος “καρχαρία φάντασμα” ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Το SPD κέρδισε τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο και άφησε δεύτερη την AfD

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προσφυγή της ΕΕ σχετικά με την έρευνα αντιντάμπινγκ της Κίνας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Έρευνα EY: Οι καταναλωτές επιστρέφουν στα φυσικά καταστήματα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Κρίσιμες εκλογές σήμερα στο Βρανδεμβούργο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Γυναικείο άγαλμα 2.000 ετών ανακαλύφθηκε στην αρχαία Βλαύνδο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ερευνητικό πρόγραμμα «ασπίδα» προστασίας σημαντικών μνημείων από την κλιματική αλλαγή

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis